Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 495
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Поля от слънчогледи, при мен процедурата беше ОК- обясниха ми, направиха ми микродермабразио,
крем ми сложиха (на сайта на "Грабо" имаше оплаквания и от това), но дерматологичният преглед беше загуба на време.  И цялостното ми впечатление от студиото е силно отрицателно. То едно време и в бръснарниците дебели нервни лелки подстригваха на конвейр, ама вече клиентите очакваме и отношение, и уважение ... И като не го получим, ще си даваме парите другаде.

# 451
Имам още ваучери, ще попитам за микродермабразиото другия път  Peace Но като преглеждам офертата в Грабо, нищо не пише за това, коригирали са го май...  Tired

# 452
За Русе няма нищо никъде в момента  ooooh!

От Vip оферта, ощеха скоро да пуснат   Grinning

Здравейте, не е чак  да няма нищо за Русе ,  има- ето това е хубаво хотелче, което гледам, че и в Русе сега се промотира. Била съм там, хубаво е. Hug

http://www.deals.bg/ruse/

извинете че се намесвам в темата ви.може ли да споделите лични впечатления за хотела?мислим да ходим и ще ми е от голяма полза Simple Smile   bouquet newsm78 Hug Peace

# 453
Момичета, някоя ще ми даде ли отзиви за Интер Тай във Варна? Спомням си, че имаше тяхна оферта в грабо и сега пак са пуснали в друг сайт и искам да знам дали си заслужава да си взема.

Ние с приятелите ми ходим от време на време там още от отварянето на ресторанта. Цените са по-високи, отколкото на обикновените ресторанти, но това е нормално за по-екзотична кухня. Има добър избор от ястия и супи. Основни блюда има с риба, свинско, морски дарове и пиле.  Салатите са ОК, но за парите им по-скоро бих предпочела нещо друго. Десертите не препоръчвам - на същата цена човек може да хапне много по-хубава торта с кафе в Крамер на съседната улица.

Съвсем наскоро посетихме ресторанта с майка ми и си избрахме от обедното меню. Цените бяхме по-ниски, но не останахме очаровани. Оризът с вегетарианския обяд отстъпва на съседния китайски ресторант, а свинското на майка ми беше филе нахвърляно върху бял ориз с отделно сос. Определено редовното меню е по-добро.

# 454
  • София
Относно пицата от Хът и ваучерите - и моите ги няма! Кво правим сега?
При мен всичко е наред. Получих ваучерите.
Къде ги получи - на мейл ли в профила ти в страницата на голдън дийлс?

# 455
  • Варна
Момичета извинявам се,че ви спамя темата,но няма тема "За тези които ги интересува нещо но не искат тема" Sunglasses
Искам да попитам някой поръчвал ли е от този сайт http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/ има го като реклама тук в бгмама.По конкретния ми въпрос е-искам да си поръчам календари но искам да са 5 с различни снимки,а при 5 ти правят отстъпка.Като са с различни снимки,дали ще ми направят тази отстъпка newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566339.0

Hug

# 456
Красимило, Поля от слънчогледи, вашите отзиви от кой от двата салона на Андрея спа и бюти са - в Студентски град или в Стрелбище? И аз се надявам всички от изброените процедури да ги направят на сина ми и да не го претупат!

# 457
  • Някъде на път....
Момичета, а какво ще кажете за днешната сделка за София на Задружно:
СДЕЛКА НА ДЕНЯ: Безкръвен Vega Test за поносимост към храни и изготвяне на хранителен режим за 35 вместо за 70 лв. от Pro Therapy SPA club

# 458
Момичета, започвам деня си с няколко оферти, за които искам да закупя ваучери, а съм пред заплата. Ужас, трябва да има и терапия - антиколективно пазаруване  Joy Joy

# 459
  • София
http://www.dalavera.bg/invita/uref/28029 ориенталските танци ме изкушават

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:49 от lepidopteria

# 460
Красимило, Поля от слънчогледи, вашите отзиви от кой от двата салона на Андрея спа и бюти са - в Студентски град или в Стрелбище? И аз се надявам всички от изброените процедури да ги направят на сина ми и да не го претупат!

Аз посетих салона в Стрелбище  Peace

СДЕЛКА НА ДЕНЯ: Безкръвен Vega Test за поносимост към храни и изготвяне на хранителен режим за 35 вместо за 70 лв. от Pro Therapy SPA club

Правила съм си Вега тест преди години, имаше резултат, докато спазвах препоръките  Blush

# 461
  • Някъде на път....

Правила съм си Вега тест преди години, имаше резултат, докато спазвах препоръките  Blush

Аз много се чудя дали си струва.... а цената е изгодна в случая.....

# 462
Когато си правих теста преди години цената беше 90 лв., определено офертата е добра  Peace Пише ли за колко вида храни проверяват поносимостта?  Rolling Eyes

# 463
  • Някъде на път....
Когато си правих теста преди години цената беше 90 лв., определено офертата е добра  Peace Пише ли за колко вида храни проверяват поносимостта?  Rolling Eyes
Да, пише -  Включва: Безкръвен тест за поносимост към 176 храни, подправки, консерванти, животински мазнини, напитки и др. Изготвяне на индивидуален хранителен режим.

# 464
Тъкмо прегледах офертата, моя тест включваше около 200 вида храни  Peace Започнах да се замислям дали да не си взема ваучер...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт