Забранена любов - тема 6

• 38 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Моля за малко инфо-Защо Фил се държи така с Нора ясно е ,че разбра за нея и таткото на Маги ама защо се получи така да я изнудва и защо е решил,че трябва да се гаври така с нея

# 631
Моля за малко инфо-Защо Фил се държи така с Нора ясно е ,че разбра за нея и таткото на Маги ама защо се получи така да я изнудва и защо е решил,че трябва да се гаври така с нея

Aми май основно за дето даде диска с филма на Стан  Rolling Eyes Аз не мисля че още има някакви мераци към Норчето...  Whistling

Тоя епизод беше добър - Крис, Явор и Ирина, госпожа Кадиева, Сашо и Нора, Андрей и Златка, всички бяха интересни в тоя епизод  Wink Wink

# 632
Офф Крис си противеее и това е. Sick А Фил се държа ужасно с Нора не рзбирам какъв му е проблемът с нея. Rolling Eyes

# 633
Ох, много ме кефи Камен като каже на Ана "Много си хубава  Twisted Evil " .  Joy

# 634
Тя какъв погед му хвърли. hahaha

# 635
На мен те са ми фаворитите.  Simple Smile

# 636
Много сладка двойка са. Въобще не харсвах Юруков като Валери, но като Камен е трепач. С Ана са страхотна комбинация и като че има химия между тях.

# 637
Много сладка двойка са. Въобще не харсвах Юруков като Валери, но като Камен е трепач. С Ана са страхотна комбинация и като че има химия между тях.
Абсолютно  Peace
Епизодчето беше много добро. Искрено се надявам Крис да се пръсне на милион парчета от яд. Страшно неприятен тип е.

# 638
Мен си ме кефи Кристиянчо, все ми е симпатичен.  Mr. Green
А Камен е много готин като женемелач. Laughing

# 639
Оооооо,физиономията на Борис на финала беше велика!!!!!!!!!!! Изкефи ме максимално! Жал ми е за Нора....

# 640
А някой да знае дали има темичка тук за сериала Стъклен дом и ако да ,може ли линк

# 641
А някой да знае дали има темичка тук за сериала Стъклен дом и ако да ,може ли линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573363.0  Peace Peace Peace

# 642
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573363.0  Peace Peace Peace
  bouquet

# 643
Предполагам повечето гледаме и СД.
Само аз ли си внушавам, че ЗЛ е по- интересен. Laughing Да, СД е по- хубаво направен, ама....

# 644
  • в света на неограничените измерения
Момичета не ме бийте, но искам да ви питам нещо.

Елица е дъщеря на Ана. Тя от Борис ли е или е от друга нейна връзка.
Мартин също ли е син на Ана.
Разбрах, че и Явор е нейн син.
Много деца има тази жена.

Не бях в Б-я известно време и съм изпуснала доста серии, но от скоро следя филма редовно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт