Споделете - 158

• 31 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Вълчо, споделям ч,е има нужда от твоята помощ. МОже ли да ми намалиш картинката  от аватара. Казва се Balanced Woman, ако има значение. Mr. Green Благодаря предварително, прегръщам те и те целувам виртуално.

# 586
# 587
Мерси много, следобяд ще си го прикача:)

П. С. не отлагай днешната работа за утре;) Свърших я по обяд.

# 588
Didranad, кое му е красноречивото на Волфио?
Гледам кристалната топка е извадил изпод скърцащия си креват, турил е на баба си кърпата за глава, вързана под брадиката и се прай на ясновидка. Laughing
Ай, мола ви се, по сериозно.

# 589
  • Paradise
Другари, имам следното питане:
Каква е разликата между "resuscitator with BEEP valve" и "rescuscitator with BEEP valve, with artificial respiration mask".
Знам, че иде реч за уред за обдишване, т.нар. амбу.
До тук добре, но каква е разликата между едното и другото, каква е тази изкуствена маска във втория вариант?

Ще съм много благодарна на докторите (а и на всички, които могат да изкажат компетентно мнение по въпроса), ако се включат.

Благодаря предварително!

# 590
Пипинс, амбуто по принцип си е самичко, и накрая завършва с нещо като къса тръба. Така се използва за интубирани пациенти или такива с трахеотомия. А  маската е едно широко гумено нещо, което се слага на лицето на неинтубирани пациенти, като уплятнява за да влезе въздуха по предназначение. Поне тук е така. Да ме поправи лекар ако греша.
Ей това е само амбуто- http://www.tracheostomy.com/images/drawings/ambu3.gif
ей това е с маска- http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_116/11698452459I6W38.jpg

# 591
Сложи интервал пред линковете

# 592
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че пак извадих късмет.  Laughing Може и да ме тръшна ужасен грип, ама ей ме на, слаба като фиданка.  Joy
Ще се прекръстя на Фиданка. Фиданка Спиридонова, приятно ми е.  Joy

Надявам се, след втория смъртен удар да ми дойде акъла и да не поемам повече работа, отколкото крехкото ми фиданесто тяло може да понесе.

Рекох аз, а в момента пиша сценарий, който пак бил спешен.  Rolling Eyes Обаче край.  Ще стана зла.  Crossing Arms

# 593
Василиса, поне малкооо открехни завеската. За кое е сценария?

Споделям , че ме е обзело едно желание за работа, чак сама се плаша от себе си .
Ама понеже я свърших , належащата  , сега като шопа - "че седим и че чекам да мине" Mr. Green

# 594
  • Кацнала на едно дърво.
Тцъ, не може. Не е професионално да се дрънка, преди да се заснеме.
На всичкото отгоре, много често не се стига до заснемане, та я си се похвалил преди това, я си брал срам после.  Joy И иди разправяй, че сценарият ти е бил супер, ама продуцентът е скапан.  Joy
Миналата година ме наеха за два филмови сценария, дано доживея да ги видя на екран.  Laughing

Пфу, ама не ми върви работата, като съм болна. Ще ми станат мненията във форума един милион за два дни.  Mr. GreenВиж, на даването на акъл болестта никак не влияе.  hahaha

# 595
Фиданка Спиридонова, приятно ми е.  Joy

О, Фифи! Simple Smile

# 596
  • Кацнала на едно дърво.
Фифи не яде сух хляб.  Mr. Green

# 597
  • sofia
Това не беше ли заглавие на някаква картина  newsm78
Мързи ме с всичка сила!!! Петък е в краищата на краищата - що пък да не ме мързи, се успокоявам ...

# 598
  Василиске, честито ти малка цифра на кантара Simple Smile Ама предпочитам да си ходя с подплънките, с които ми е комфортно да седна даже на желязна кушетка  Mr. Green нежели да карам твоя забравил да свърши грип.
Споделям мързел, който не е блян, а действителност. Сън до 11, филмче до 13 ч, сега разходка да ползвам малко мускулите днес  Crazy

# 599
  • Paradise
Рокси, благодаря!

Петък, петък, ама утре е работен ден.
Интернет доставчикът и ЧЕЗ се опитват да ме саботират при изпълнението ми на трудовите задължения.

Общи условия

Активация на акаунт