И мен ме хапе вече понякога, чудя се как да започна да го отбивам с най-малко стрес за него, че като се покажат и другите зъби може и да ме отхапе:) Но моят е кърмак-наркоман и ще е сложно, нито шишета признава, нито АМ, нито пюрета, нито каши

Ние вече се преместихме в новия ни дом и ни се отрази много добре (обратно на това което очаквах). Бебка по цял ден се търкаля на спалнята и се смее. Станала е много любопитна иска всичко да хване и ако не и го дадеш се сърди. Така че ако някои му предстои да се мести --- да действа смело. Много съжалявам че не се преместихме по-рано много съм спокойна тука и ни е много хубаво 
Моята педиатърка пак ми предлага станно захранване. Каза ми първо да вкарам месо и то не лъжичка по лъжичка, а цяло бурканче
и след 15 дена жълтък. Някои да е процедирал по този начин? Мене сякаш ме е страх така и ще си карам лъжичка по лъжичка.
Ние вече се преместихме в новия ни дом и ни се отрази много добре (обратно на това което очаквах). Бебка по цял ден се търкаля на спалнята и се смее. Станала е много любопитна иска всичко да хване и ако не и го дадеш се сърди. Така че ако някои му предстои да се мести --- да действа смело. Много съжалявам че не се преместихме по-рано много съм спокойна тука и ни е много хубаво 
Моята педиатърка пак ми предлага станно захранване. Каза ми първо да вкарам месо и то не лъжичка по лъжичка, а цяло бурканче
и след 15 дена жълтък. Някои да е процедирал по този начин? Мене сякаш ме е страх така и ще си карам лъжичка по лъжичка.
трябва да се кърми до годинка, все едно тя го кърми че да решава до кога ще го кърмя. Аз и казвам че ми тежи, тя не ще направиш всичко необходимо, пий чайове, кърми го докато спи и т.н Да бе да, нямам си друга работа. Кърмене да - но не на всяка цена. И без това вече 6 месеца и половина се кърмим успешно. Иначе като му даде майка ми шише с кърма когато ме няма си изцоква всичко като стой та гледай че и още иска. За мен това са си признаци на отбиване, ама знам ли. Иначе той пие всичко и кърма и АМ, няма никакъв проблем със шишетата. Та ще видим...
, само имам един въпрос към мамите на по-големи момченца, кажете как пишат момченцата в гърне че на моя пишката му е все навън, не мога да я вкарам в гърнето (гърнето ли е малко, на Алекс ли крачетата са дебелички?) 
Аз не смятам, че ще стигна до там, затова сигурно няма да стигаме до спор... И на мен понякога ми идва до гуша и ми се иска да намалим кърменето, но пък сърце не ми дава. В 5 ч. успоредно с кърменето се цедя, следобед пак и вечер дохранвам с изцеденото.
Вечер се буди по няколко пъти, само яде и пак заспива. Вече упорито се мъчи да сяда, стъпва на крачетата... Голямо шило е, не се спира и за секунда. 

там си прочела всичко, получавам новите им статии на имейла..
)