За мама спокойствие няма , августинче се премята на дивана

• 30 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
И Софи от както се научи да се обръща спи по корем. Няма нищо опасно, споко. Те сами знаят как да се обърнат, за да не се задушат.  Обръщам я ако я видя, че се опитва да се обърне пак по гръб, а още не може и тогава се събужда.

# 451
  • София
Тя като седне на гърнето и е студено, и става,имаше 2-3 попадения в него,но още не го долюбва.

Имам петна от морков по дрехите на Ани,идеи с какво да ги изпера,че със Сано са си останали?
Misleto и при мен Саното не отпира петна от пюре, затова си купих  Спот за петна-става супер с него и не е скъп.

# 452
Деси и Крум много крещи!Те така си опознават гласа и много хвърля играчки от столчето/изследва гравитацията/ Joy
А от това крещене покашля и не знам дали покашля защото се дере или покашля защото го боли гърлото newsm78
Деси ти откога даваш просо??? Аз съм чувала че в просото има доста желязо и се чудя дали да не давам и аз.Четох някъде, че първо била елдата и после просо към 9 м????  #Crazy

# 453
И Софи от както се научи да се обръща спи по корем. Няма нищо опасно, споко. Те сами знаят как да се обърнат, за да не се задушат.  Обръщам я ако я видя, че се опитва да се обърне пак по гръб, а още не може и тогава се събужда.
Мерси. На мен ми страна мн странно, защото той вече 2 месеца може да се обръща и никога досега не беше спал така.

# 454
Писна ми вече с този запек smile3516
Йонката не ми е акал от 4-5 дни,а яде около 100-120гр пюре на обед всеки ден.Опитвал е кароф,морков,тиква и тиквичка,след което доста обилно си се нацоква и с кърма.Вода или чайчета категорично отказва Confused Днес сутринта дадох и Дуфалак,а още не се е изходил Shocked

При  положение ,че не сме въвели плодови пюрета по колко грама мога да дам слива???

# 455
  • София
Сливата е по-дразнеща, ако искаш опитай с круши-за по-бърз ефект може и на сок, най- напред 20 милилитра. По магазините има круши и е супер лесно правенето на сока.

# 456
Сливата е по-дразнеща, ако искаш опитай с круши-за по-бърз ефект може и на сок, най- напред 20 милилитра. По магазините има круши и е супер лесно правенето на сока.
Абсурд е да дам плод или заленчук от магазина Naughty Naughty Naughty ,знам ли с какво е поливан...торен..пръскан...Предпочитам готово купено пюре,но по назад четох ,че крушата не действала и затова реших със слива newsm78 То Дуфалака още не ни е подействал,а аз чакам от плодове ooooh!

# 457
IR,не чакай резултат от дуфалак толкова скоро.При нас като стане така давам лактулоза мит и едва на следващия или по следващия ден има ефект.Давам няколко предни дни по малко.Все пак пробвай с малко количество пюре от круша.Затопли го повече(преди момента на горещо).прави масаж на коремчето и го занимавай с нещо да рита повече.Дано съм ти била полезна.  bouquet

# 458
  • ту тук, ту там
Здравейте, мили майчета!

Минавам ви на гости с една питанка. Търся си кош за новородено Jane Capazo, цвят Meteorite - т.е. черно и графитено сиво. Ако някоя от вас е ползвала такова и не й трябва повече, дали не иска да ми го продаде?! По магазините първо вече ги няма и второ, дори и да намеря цените само за коша са убийствени! Та ако можем да си помогнем взаимно, много ще се радвам! Пишете ми на лични, ако имате интерес!

Ето за всеки случай снимка на кошчето:

Пожелавам ви всичко най-прекрасно, на вас и на малките ви слънчеви бебчета!  Hug
Елена

# 459
Влизам само да се оплача, че някой системно идва и ми подменя детето когато мен ми се случи да изляза....Ей на - вчера бях на питка на моя приятелка и ме е нямало 3 часа-не мога да си позная бебето - не иска да спи, не иска да лежи, не иска да седи - само права и ако не е права реве... и снощи и на обяд така заспа...какво става незнам...

# 460
Тя като седне на гърнето и е студено, и става,имаше 2-3 попадения в него,но още не го долюбва.

Имам петна от морков по дрехите на Ани,идеи с какво да ги изпера,че със Сано са си останали?
Misleto и при мен Саното не отпира петна от пюре, затова си купих  Спот за петна-става супер с него и не е скъп.
И аз от Спот-а съм мн доволна , а струва 1лв и нещо. Обаче за разлика от Вениш петната се третират предварително, не може да се слага директно в пералнята.

Бубенцето- Дентинокс има в аптеката на Кауфланд във Възраждане.

# 461
Петната ги третирам с Вениш директно върху дрехата,а не  в пералнята.За сега нямам оплакване,освен ако забравя да сложа веднага и престоят,тогава става по-трудно.

# 462
  • в рaя
IR, аз въведох набързо слива - 3 лъжички, и изядох един компот и я накърмих. Вечерта дадох и дуфалак. Изака се след 1 час, а днес даже е с разтройство! По принцип за дуфалака знам, че се дава вечер, за да има резултат сутринта  Peace

# 463
IR, аз въведох набързо слива - 3 лъжички, и изядох един компот и я накърмих. Вечерта дадох и дуфалак. Изака се след 1 час, а днес даже е с разтройство! По принцип за дуфалака знам, че се дава вечер, за да има резултат сутринта  Peace
Компоти от сливи и круши се наливам постоянно,сливи ям на сладко и сушени,но резултата е,че аз вися във WC-то постоянно,а Йонката стои запечен newsm78 Mr. Green Crazy Да не би картофа да ни запича newsm78 или да спра пюретата за 2-3 дни и да го караме само на кърма:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes

# 464
  • София

И аз от Спот-а съм мн доволна , а струва 1лв и нещо. Обаче за разлика от Вениш петната се третират предварително, не може да се слага директно в пералнята.

Бубенцето- Дентинокс има в аптеката на Кауфланд във Възраждане.
Маринка, пък у наше село е 2.50лв С Sadпота

Общи условия

Активация на акаунт