За мама спокойствие няма , августинче се премята на дивана

• 30 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
shanika - на нас за лишейчето ни изписаха Тридерм, но то не беше просто от лигички и храна. Беше леко грапаво и зачервено  - за 2-3 дни обаче изчезна с мазане 1-2 пъти на ден.
И моя хубостник взе вече да ме манипулира, като иска нещо /най-вече да го взема/ започва да реве, но като излезна от стаята в повечето случаи спира - явно да не се хаби напразно  hahaha А днес направо усетих нотки на инат и тръшкане, навдига си корема и дупето и се тръшка  Crazy Лъвския характер май почва да се проявява!

# 481
  • София
Floral dream имам малко Тридерм в къщи, нищо не пречи да го мацна. Само кажи да не е някакъв по-специален за деца или не. Не знам дали пазя листовката.

# 482
...Само информативно - в Германия му казват муши - Muschi (идва от думата мида - Muschel). На мен това ми звучи логично.

adelina_bg, абе аз знам, че Muschi се казва за вагина на жена... някакъв адекватен превод на български ми се струва нещо като "катеричка" - в смисъл, че това все пак не е най-грубата дума нито на български, нито на немски! сигурна ли си, че това е детското име? ние тук тях обсъждаме, ако аз не съм в грешка нещо, разбира се...

# 483
  • в рaя
IR, дано сте по-добре! Аз спрях захранването и бяхме само на кърма + тези 3 лъжички сини сливи.
Аз също не мога без секс! По едно време бяхме всяка вечер, сега 1-2 пъти в седмицата. За сега е добре, ама да видим като поотрасне малко как ще се крием Simple Smile До тогава трябва да има своя стая де  Praynig
Ние след вчерашната офанзива със запичането, днес сме с разтройство! Боли я коремчето, плачка... от трън, та на глог Sad

# 484
Ох само какви теми сте подхванали....
Моята майка за "онова" място на момиченцата използваше навремето думата "лукума". Иначе съм чувала чоча, курдела, шунда. За сега само тези се сещам. Нямаме определен израз в Русе и това хохо или хуху не съм го и чувала даже.
За секса и при нас е мираж от дъжд на бяж (на бързо  Laughing) Секцио или не сухотата си оказва влияние и чувството е ужасно. Поне имам толерантен мъж и ми влиза в положението.
Прах за пране бях взела Тео бебе в началото, но е ужасен. Пени се страшно много и ако случайно изтърва малко повече и глей пияна парти в кухнята. Аз ползвам предимно течен препарат. Напоследък хванах на няколко пъти на промоция Персил сензитив, който става и за бебета и съм много доволна от него. Има по оскъден нежен аромат, но пере много добре. Рекс ползвах до преди Персила и съм много доволна, но от този за бялото пране. Хем пере що годе добре и хем мирише страхотно.
Моя син днес и той беше сменен. Приспахме се с триста зора и сутринта и следобед. Към 15ч се събуди и му дадох кашата и айде по улиците. По някое време е заспал в количката. Срещнах комшийката дето е два етажа по надолу от нас и ми вика че малкия много бил плакал днес. Ми викам бебе е - плаче. Де от зъби, де от инат. Тия хора много бързо забравят при тях какво е било. Тая комшийка до преди една година и те имаха бебе в тях. Абе...да са живи и здрави всички. Щом комшията под нас не се е оплакал - добре е. Той сам си каза, че децата плачат и да не се притеснявам, па на мен като ми стана смешно понеже той малко майтапчия си пада та му викам "ми плачат, да! и аз още плача на мама като ми е криво"

# 485
за сухотата при секса си купихме лубрикант на Дюрекс и си решихме проблема. Няма смисъл да се мъчим като хората са го измислили  Grinning

# 486
  • в рaя
И ние използваме от време на време лубриканта на дурекс  Peace
За пране използвам персил сензитив, в началото купих тео бебе и ми миришеше ужасно. Явно самата миризма не ми допада и го дадах на майка ми. Омекотител не използвам, така и не се наканих да взема, но няма да е лошо.

# 487
  • София
Къде се загуби Мими Вичева? Thinking
Ами къде - играе по цял ден на Фермата и спами във Фейса  smile3532

# 488
Ей момичета, тая вечер бях на гости в кумците и ми звънна телефона и автоматичен глас започна да ми обяснява как колата ми е вдигната от паяк и е в наказателен паркинг и трябвало да платя 70лв да си я взема. Та мислих мислих  newsm78 newsm78 newsm78 чесах се там дет не ме сърби и неможах да измисля как са разбрали моя номер при условие, че колата която карам е на майка ми на името.
Та ето го и отговора http://apps.facebook.com/jokes-with-friends/
Позабавлявайте се.

# 489
  • София
сетих се, майка ми като бях малка май казваше на онази ми работа - чурата или чурката, нещо такова, срам ме е сега да я питам такива работи... Laughing hahaha Crazy
аз на Ники, като го преобувам все ми викам: "дай мама да почисти пишоната", даже го кръстих Пишончо  Laughing , както и Ники-пики  Laughing Crazy

Хаха и аз така викам: Дай мама да почисти пишуната мишуната

# 490
shanika  - не пише да е за деца - крем 15мг. Пробвай ако искаш, но не повече от 3-4 дни /при нас още след първото намазване започна да избледнява/ и то тъничко намазано след баня.

# 491
ох, вече никакъв режим на сън нямаме - до преди си спеше по едно и също време през деня и общо около 4 часа, а сега един ден спи 5 часа, на другия само 2  Shocked, вчера е спал общо 7 часа през деня! Shocked днес пак се заформиха 5... веднъж ме буди сутрин да хапваме още в 6, друг път спи до 8!  Rolling Eyes днес сама се събудих в 7 и си казвам: "никакво успиване тоя път - ще ядеш в 7:30, ако ще да те събуждам!", а бебко сякаш чу мисълта ми и се ококори в леглото!  Laughing hahaha baby_neutral
отдавам го на зъбките това чудо - явно като го отпуснат използва да се наспи, иначе през нощта ме буди поне по веднъж с мрънкане да му дам биба... явно и тогава си го мъчат, но мама спи и я няма да ги намаже... Sad ей за тва пък я будиме по всяко време без да ни мигне окото! Laughing baby_neutral 1crib Laughing Crazy

# 492
и аз нямам сили да преспивам на ден по 3 пъти+ вечерното= 4.......то не е люлеене,сешоар задължително + сучене от време на време..мноооого трудно заспиваме, нямам търпение да се позатопли и пак на вън с количката, тук пак има обявена грипна епидемия..
ди пак
иначе днес гледах един италиански филм и страшно ме зареди,много обичам френски и италиански филми,как ми се ходи пак във Италия..... и не само...

Лубриканта на Дурекс си го ползваме от доооста време,идеален е

# 493
Моят младеж вече въобще не ще да заспива без цица, ужасно е захитрял и опитам ли се да пробутам биберон ме поглежда злобно и почва да се дере  ooooh!
Лошото е, че вече и в количката не иска да седи. Айде, ако спи ОК, ама събуди ли се и иска да е вдигнат, в кенгуруто си кротува и се радва, пък майка му нека поръчва колички, за да му е добре на дятиту  Tired

# 494
Моят младеж вече въобще не ще да заспива без цица, ужасно е захитрял и опитам ли се да пробутам биберон ме поглежда злобно и почва да се дере  ooooh!
Лошото е, че вече и в количката не иска да седи. Айде, ако спи ОК, ама събуди ли се и иска да е вдигнат, в кенгуруто си кротува и се радва, пък майка му нека поръчва колички, за да му е добре на дятиту  Tired
Laughing Joyкак хубаво ме разсмя, благодаря ти!  bouquet
знам, че на теб хич не ти е до смях и ти съчувствам Hug, но някакси така отчаяно, че вече до развеселено звучи поста ти - много готино си го написала! Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт