За мама спокойствие няма , августинче се премята на дивана

• 30 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Нещо бяхте писали за столчета с isofix - че не можело да се монтират на всяка кола - така ли е? И какво трябва да има колата, че да се монтират? Харесала съм ето това и се чудя дали да го поръчвам http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_104382_10001
Ето как се радваме на новата придобивка

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 13:15 от bibi76

# 256
Уф, утре и ние сме на тая тематика...А в събота ще събираме роднини и ритуално ще захраним  малкия с тиква  Crazy
Това с ритуалното захранване е доста интересно Simple Smile)

Мале момичета аз вече издивявам вкъщи.. по принцип мразя зимата но тази няма край... Нямам търпение да става топличко и да се разхождаме по къси ръкави с Ивелин;).. по плажа забравих да добавя Simple Smile)

# 257
  • София
Здравейте на всички, ние днес за пръв път опитахме попара и даже хапнахме половината.
Дано не се запича от нея, че вече не знам. Каши не ядем защото се запичаме до невъзможност. Дайте някакъв съвет!
Какво е това ритуално захранване?-аз лично за пръв път чувам. Какво се прави на него? Интересно ми е  да науча.

# 258
bibi76 - Честито ви за придобивката. Много сладичко да си хапвате на столчето Grinning
И на мен ми втръсна вкъщи.....направо няма край тая зима. Марина, завиждам ти ( за морето и плажа имам предвид) ама ще се радвам и на малко слънце и разходка в парка, от мен да мине
Пс - Маринка, много са ви хубави снимките с малкия. Голям сладур

# 259
Мале момичета аз вече издивявам вкъщи.. по принцип мразя зимата но тази няма край... Нямам търпение да става топличко и да се разхождаме по къси ръкави с Ивелин;).. по плажа забравих да добавя Simple Smile)

Дааам, мисля че имам депресия от това зимно седене вътре  Sad
Това лято и ние ще изкараме минимум 3 седмици на морето  Grinning

А аз да го похваля мойто мъжле, че успя по най-глупавия начин на света да си заклещи носа на столчето за хранене. Наведе си главата на едната страна, докато седеше и носа му, заедно с главата се заклещи между дръжката и облегалката  #Crazy
Аз въобще не разбрах какво става докато не започна да мрънка жално и видях, че иска да се изправи, но не може - носа му беше под дръжката. Каката от 5 месечна я слагах там, до 3г. и нито веднъж не е имало инцидент. Това мъжете са страшна работа, могат да те изненадат по всякакъв начин

# 260

Дааам, мисля че имам депресия от това зимно седене вътре  Sad
Това лято и ние ще изкараме минимум 3 седмици на морето  Grinning

А аз да го похваля мойто мъжле, че успя по най-глупавия начин на света да си заклещи носа на столчето за хранене. Наведе си главата на едната страна, докато седеше и носа му, заедно с главата се заклещи между дръжката и облегалката  #Crazy
Аз въобще не разбрах какво става докато не започна да мрънка жално и видях, че иска да се изправи, но не може - носа му беше под дръжката. Каката от 5 месечна я слагах там, до 3г. и нито веднъж не е имало инцидент. Това мъжете са страшна работа, могат да те изненадат по всякакъв начин
В тоя дух снощи докато къпах Ивелин- той седнал , аз го поливам, оставих го да си поиграе малко с играчки във водата и съм напълнила една кана гореща вода ( че мн бързо изстива тази в коритото, да я стоплям). Баща му седи и ни гледа . Както държа каната малкия се килва напред да си вземе патето, но баща му не вижда че си потапя главата в 2та пръстта вода в коритото. Не мога да сваря да оставям горещата вода, която държа, да дигна детето , то кашля ,глътнало малко вода ooooh! баща му вика - " Аз си мисля че не стигна патето и го оставям да се справи сам"..... малко била водата и затова спокойно го оставил.. Това става по секунди ( както всичко друго)... Общо взето само се уплаши... Ама едни реакции- ако го оставя на баща му, можеда се удави детето докато баща се заблее в някой реклама по Тв...

Довечера съм на женско парти, от снощи съм почнала с инструкциите... То трябва да му пиша един списък че помни като маймунките..  Mr. Green

# 261
  • София
Маринка не знам защо и аз не смея на мъжо да оставям детето-уж внимава, ама като знам как заспива във въздуха, съм на тръни. Няма ли на кой друг да разчиташ?

# 262
Маринка не знам защо и аз не смея на мъжо да оставям детето-уж внимава, ама като знам как заспива във въздуха, съм на тръни. Няма ли на кой друг да разчиташ?

Моя мъж също не помни, но той сам си записва  Mr. Green
Вчера даже се върна на обяд да работи от вкъщи и да гледа Миро, пък аз да мога да изляза с каката и да я заведа на едно 3D кино. Много добре се справя нашия татко, но много рядко му се случва  Laughing

Ние нямаме на кого да разчитаме, но така ни е още по-добре.

# 263
  • София
Аз вече пея вкъщи песнички за морето и плажа Blush

# 264
 Laughing
пък моят мъж ето как се справя с такива ситуации - "амии.. една вечер може и да не се къпе бебето!", "един час може и да не му се сменя памперса.."! но поне ми казва да си излизам спокойно след тези реплики..

защо не извеждате бебетата, момичета?
да знаете тук в норвегия как си разхождат хората бебетата - вали проливен дъжд часове наред и навсякъде е пълно със съвсем малки бебета в колички с дъждобрани.. майките пият кафе на топло и оставят бебетата да си спинкат в количките навън, наблюдавайки ги през прозорците! и аз винаги съм била много смела с разходките, но тук просто се чувствам съвсем в свои води!
Wink

desinca, дано и деничка скоро да започне да си спинка по цяла нощ!! от сърце ти го пожелавам!

# 265
Благодаря, момичета. Ще видим какво ще стане с тоя хидрасек (гентамицина за сега няма да го давам) и ако не повлияе ще давам от тая лечебна хумана. Тя ака максимум 3 пъти на ден, но това за нея не е нормално, а и има поне едно твърде рядко аки.

За татковците - бе и моя мъж не гледа малката така, както аз я гледам, но това е нормално. Но не ги подценявайте така тези мъже. Те много добре знаят как да се справят, просто когато ние сме наоколо се разглезват и знаят, че това може и да не го направят и онова също, защото ще го направим ние. Ама като са сами се мобилизират. Аз малката си я оставям без проблем. Не искам мъжа ми да свиква, че аз съм единствения човек, който трябва и може да се грижи за нея Simple Smile По тоя повод вчера мъжа ми си идва по-рано, за да мога аз да работя и се гледат с малката. Тя спи от 18 ч. де, ама към 22 той я събуди, храни я, къпа я и след това я остави на бънджито. Такова дивяне дивяха до 00:30 ч., аз вече се вбесявам, че не се сеща да я остави да спи, но мълча. И в резултат това дете така каталяса, че заспа на секундата после, събуди се чак в 7 ч., хапна малко и двете спахме до 11 сутринта.  Party Party Party Ще взема по-често да му се доверявам Simple Smile

# 266
  • София
 jennie.to - и за Ирландия приятеля ми разказваше същото,как пердашат с количките в дъжда и не им пука,но до колкото разбрах,се излива дъжд и спира,а не цял ден да жули,и мисля че самият климат е доста по-благоприятен.А как са температурите,духа ли вятър?

Мъжете са друго племе,бисерите им нямат край Mr. Green и най-ми харесва като почне нашия татко да пердаши съвети,все едно 4-5 е отгледал преди това.

# 267
Laughing
пък моят мъж ето как се справя с такива ситуации - "амии.. една вечер може и да не се къпе бебето!", "един час може и да не му се сменя памперса.."! но поне ми казва да си излизам спокойно след тези реплики..

защо не извеждате бебетата, момичета?
да знаете тук в норвегия как си разхождат хората бебетата - вали проливен дъжд часове наред и навсякъде е пълно със съвсем малки бебета в колички с дъждобрани.. майките пият кафе на топло и оставят бебетата да си спинкат в количките навън, наблюдавайки ги през прозорците! и аз винаги съм била много смела с разходките, но тук просто се чувствам съвсем в свои води!
Wink

desinca, дано и деничка скоро да започне да си спинка по цяла нощ!! от сърце ти го пожелавам!
по този повод имаме приятели живеят в Швеция/ жената е шведка/ та мъжа разкава как ги извеждат в дъжт,в сняг, дори отишъл да взима малкия от градина и какво да види бебетата наредени отвън под една козирка,вали яко дъдж ,а те спят под козирката..на минус температури....

# 268
По принцип имам, но искам той да може  да се грижи адекватно за сина си - не само аз .

А и от доста време съм на този принцип на Биляна.

"Ние нямаме на кого да разчитаме, но така ни е още по-добре."

Миналата вечер бяхме на гости - докато всеки се нарадва на малкия го измориха, той заспа в 24ч, а в 3 си тръгнахме- даже не се събуди при пренасянето  Grinning

# 269
ооо почвам гинастиката вече сериозно.Утре сме на консултация,ще разпитам пак че съм си подготвила едни 20 30 въпроса Mr. GreenМаринаи аз дадох вода от овесени ядки беба беше на 10 дни, предната педиатърката #Sniper ми каза а и аз тогава като твоята позната не бях чувала за глутена,добре че една колежка ми драпна една лекция...
Аз си мисля че не е толкова страшно детето да се изведе на дъжд и сняг,незнам в ирландия и норвегия,но помня как германци и англичани си зарязваха малките бебета на басейна в адски жеги пиеха си коктейлите и вобще не им пукаше че детето им може да получи топлинен удар,мен лично повече ме е страх от слънцето отколкото от студа.
А за татковците,аз продължавам да се боря...не ми е много спокойно като му я оставям,но неискам всичко да пада върху мен.Най ме вбесява като я целува Closeтя реве той наврян отгоре и и я мляска и тя се ядосва още повече.Или като чувам от бебефона"няма няма тати е тука"е той хубаво тати е тука ама се опънал на дивана зяпнал си мача и това му е гледането...не не не страх си ме е да му я оставям ама няма да ми свиква така.

Общи условия

Активация на акаунт