Ето как се радваме на новата придобивка

)
) 
)

)

баща му вика - " Аз си мисля че не стигна патето и го оставям да се справи сам"..... малко била водата и затова спокойно го оставил.. Това става по секунди ( както всичко друго)... Общо взето само се уплаши... Ама едни реакции- ако го оставя на баща му, можеда се удави детето докато баща се заблее в някой реклама по Тв...
По тоя повод вчера мъжа ми си идва по-рано, за да мога аз да работя и се гледат с малката. Тя спи от 18 ч. де, ама към 22 той я събуди, храни я, къпа я и след това я остави на бънджито. Такова дивяне дивяха до 00:30 ч., аз вече се вбесявам, че не се сеща да я остави да спи, но мълча. И в резултат това дете така каталяса, че заспа на секундата после, събуди се чак в 7 ч., хапна малко и двете спахме до 11 сутринта.
Ще взема по-често да му се доверявам
ми каза а и аз тогава като твоята позната не бях чувала за глутена,добре че една колежка ми драпна една лекция...
тя реве той наврян отгоре и и я мляска и тя се ядосва още повече.Или като чувам от бебефона"няма няма тати е тука"е той хубаво тати е тука ама се опънал на дивана зяпнал си мача и това му е гледането...не не не страх си ме е да му я оставям ама няма да ми свиква така.