За мама спокойствие няма , августинче се премята на дивана

• 30 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
jennie.to - и за Ирландия приятеля ми разказваше същото,как пердашат с количките в дъжда и не им пука,но до колкото разбрах,се излива дъжд и спира,а не цял ден да жули,и мисля че самият климат е доста по-благоприятен.А как са температурите,духа ли вятър?

Мъжете са друго племе,бисерите им нямат край Mr. Green и най-ми харесва като почне нашия татко да пердаши съвети,все едно 4-5 е отгледал преди това.
newsm10същата работа - аз по цял ден не се спирам с детето, а той току се появи и почне да го оглежда, сякаш търси какво съм пропуснала и се почва с критиките...  Thinking А най- обичам като вземе да ме сравнява с майка му и как тя си гледала децата...Crazy Е, веднъж се изказа по този повод и аз съответно такааава уста отворих, че повече не посмя да повтори!  hahaha Joy

# 286

... А най- обичам като вземе да ме сравнява с майка му и как тя си гледала децата...Crazy Е, веднъж се изказа по този повод и аз съответно такааава уста отворих, че повече не посмя да повтори!  hahaha Joy

Въй, въй, много е смел твоят мъж  Whistling

adelina_bg, знам за дуфалака, че може да се дава без прекъсване дълго време, ама все ми се щеше без него да минем.
Вече 4ти ден давам, а изхожданията са много малко като количество и твърдо, ама знам ли, все си мисля, че нещо не е наред  ooooh!
Сок давам смесен с вода, и круша и слива, но може би количеството е малко. Смесвам 30-40 мл. сок със 100 мл вода.

desinca, кивито дали не е алерген?

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:01 от red shoe

# 287
red shoe  незнам дали е алерген, но ако искаш може да опиташ с няколко лъжички, на Дени много й хареса на вкус и нямаше странични реакции  Peace

# 288
Оф, като чета явно всички мъже са еднакви! Гледат си кефа, а между другото и децата... Wink Laughing Crazy В едно се убеждавам - за тях са по-скоро като забавление, а не отговорност... Няма го типично майчинското чувство, но за това всяко бебче си има майка, нали!  baby_neutral Heart Eyes Аз не съм спокойна да оставям бебо на мъжа ми, като го знам каква е блейка...  Joy С добри намерения е, обаче всъщност прави глупости, както онзи ден решил да не ме събужда, че бях капнала и заспах както легнах на леглото... и си наумил, че ще храни следобед бебето, обаче като не знае какво му давам... отишъл да пита бабата, а тя понеже и тя толкова има представа му казала, че давам тиква с млякото... нашия приготвил цяло бурканче тиква - 125гр.!  ooooh! и добре, че се събудих и го хванах в момента в който умуваше колко мляко да направи към тиквата... Викам си на акъла, докато преобувам детето: "Мамо, мамоо, ама и баща ти и баба ти са едни тиквиии!" Laughing Blush Wink После като почнах да напомням, че следобед давам плод с млякото и се почнаха едни обяснения как тиквата всъщност била плод... Shocked  newsm78 Rolling Eyes - хахаааа Laughing веселба... Така че, може да съм крепостен селянин, но не си оставям детето на никой - сега е малък, има нужда от майка си, това време ще мине и после няма да се върне, така че не смятам, че губя кой знае какво, а пък бебо си е на печалба от цялата работа. Като порасне и почне да разбира ще е по-лесно да го оставям и за мен и за него, така мисля...
Да си кажа - клипчето за бебе-йога ме потресе - затаих дъх и вътрешно се молех тва дете да оцелее... Praynig Подобно усещане изпитвам и като видя някой татко да размята детето си като играчка... ooooh! Не бих оставила своето, дори в ръцете на баща му да го размята така - за една секунда може да стане голяма трагедия... Sad
Либи - от Гентамицина имаме познати, чието дете, като бебе е загубило слуха си! Сега е страхотен и умен  млад мъж, но общува предимно жестомимично... Sad
Клипчето за масажа ще ми е от голяма полза, но озвучаването май е причина наистина и аз да ви пожелая Лека нощ! Направо ми се затварят очите... Wink baby_neutral

# 289

... А най- обичам като вземе да ме сравнява с майка му и как тя си гледала децата...Crazy Е, веднъж се изказа по този повод и аз съответно такааава уста отворих, че повече не посмя да повтори!  hahaha Joy

Въй, въй, много е смел твоят мъж  Whistling

adelina_bg, знам за дуфалака, че може да се дава без прекъсване дълго време, ама все ми се щеше без него да минем.
Вече 4ти ден давам, а изхожданията са много малко като количество и твърдо, ама знам ли, все си мисля, че нещо не е наред  ooooh!
Сок давам смесен с вода, и круша и слива, но може би количеството е малко. Смесвам 30-40 мл. сок със 100 мл вода.

desinca, кивито дали не е алерген?

и Ники е така напоследък - малко като количество и твърди изпражнения, а иначе почна да ги изхожда по 3 пъти на ден такива и не знам доколко е нормално, дали е просто запечен или друго, притеснена съм... Sad

# 290
Аз пък само на мъжа ми мога да оставя детето и да съм спокойна. Ние от самото начало си я гледаме само двамата и той си се оправя много добре с нея и не се притеснявам. Аз няма и на кой друг да я оставя и така ми е добре. Няколко пъти ми се е налагало да я оставям на него и само първия път беше проблемен, защото се оказа, че тя е огладняла по-рано и той не се е усетил да й даде да яде (това беше като малката беше на десетина дни), но след това не е имало вече такива проблеми. Вярно е, че като майката няма друг, който толкова добре да се грижи за бебето и да го познава, но в нашия случай таткото си се оправя чудесно (за моя радост, защото ако и на него не можех да я оставя, тогава незнам....).

Лека нощ от мен!  Hug Hug Hug

# 291
И аз не мога да се оплача от нашия татко.То ясно, че като съм цял ден с Хриси ми е ясно кога и се спи, кога е гладна и т.н, но той се справя.И игри и измисля разни, а и си я къпем двамата.Помага ми, но и аз не мисля да я оставям повече от час-два с друг, все пак кърмя, та мисията е невъзможна още, но таткото ни е първи в списъка, ако трябваше да я оставя за повече време.Бабите ще чакат.

# 292
За запичането, да споделя моя опит. След захранването имахме такъв период. Но мисля, че се получи от недостатъчно твърда храна, тъй като кърмата започна май да се усвоява на 100%. След като въведох каша след обяд и започна да изяжда 1 пюре от 130гр. на обяд, нещата се пооправиха. Количество има, а и става по-лесно. Гледам винаги да има нещо разхлабващо.
Не знам някой слага ли вече детето си в паяк, но това ме спасява доста. А и детето се чувства по-добре и се движи повече, а това си оказва влияние и за акането.
И още нещо ледам повреме на обедното хранене да дам малко вода или чайче, които са топлички, за да ги пие!

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 09:36 от jilieva1001

# 293
  red shoe, аз с две ръце ти препоръчвам чая на Блевит. Дадох на Петър 3 пъти и от тогава, вече почти 3 седмици си ака всеки ден, без моя помощ.

# 294
Red_shoe, аз онзи ден дадох на бебка пюре от манго-е след това е акала 2 пъти преди вечеря. После четох , че мангото много разхлабва.

# 295
  • София
Мишето най я разхлабва сливата, отскоро й дадох и едно пюре кайсия и круша - също имаше ефект. Ред шу, доколкото си спомням имахте проблем с пиенето от шише. Ако не пие водичка достатъчно също можи да подпомага запичането. Ако искаш пробвай да го оставиш един ден на кърма - при нас се оправиха така нещата. А относно кашите - ако е оризова също запича - Мишанка се запече мигновено, и то от 5-6 лъжичси.
За проходилка мисля, че още им е рано, доколкото знам - след 8 месец. Сега се забавляваме с бънджито Simple Smile

# 296
Toзи чай Блевит как е на вкус, нали не горчи?

# 297
  Не съм го пробвала, но предполагам, че не горчи, защото с удоволствие си го изпи. Чайт е на гранули и има аромат на ябълка. Пише,че съдържа екстракт от сливи, тамаринд и киви.
   Вие по колко време държите бебоците в бънджито?

# 298
  • София
Здравейте  момичета  Simple Smile, днес нашата принцеска Бела става на 7 месеца искам да ви почерпя за това но не знам как се качва.Чувстваите  се почерпени.  :party023.Някои ако може да каже как се качват снимки тук.
 Да честитя също и празника на - Мария - на мама jilieva1001, Александра -на мама pepelq6ka_81 , Денислав - на мама airgirls, Антония - на мама jennie.to .Нека да са живи , здрави и много щастливи малките сладурчета.

# 299
Toзи чай Блевит как е на вкус, нали не горчи?
Не, не горчи. Подсладен е както останалите на Хип. Но малко трудно се намира, даже в кварталната аптека ми каза една че бил спрян от производство. Добре,че има интернет....
Кивито го водят силен алерген и е препоръчително да се въвежда след 1 год.
А ти какви храни си въвела и в какви количества ги предлагаш? Както Деси ти е писала, ако изпражненията са му като пластелин това не е запек.

Общи условия

Активация на акаунт