За мама спокойствие няма , августинче се премята на дивана

• 30 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник и от нас!
Аз да похваля кашата с пшеница на Слънчо, толкова е вкусна, че чак се конкурираме с бебка коя ще изяде повече  Joy малко ми напомня ванилово кремче за торта   chef

Честито на порасналите бебчета и на новите зъбки и бързо оздравяване на болничките!  Hug

# 616
Ааааа много четох пак май....ето ошашках се сега Mr. Greenтръгнах за попарата да чета,та минах към алергиите.Четох та четох и сега се замислих за постоянно червените големи бузки на мойта щерка newsm78първо си мислех че са червени от студа...после от топлото...после от нахалния и баща с бучкаща брада(утре за добро утро ще има скандалче),накрая и на зъби го отдадох.не се бях замислила че може да е алергия,все си мислех че трябва и по тялото да има нещо,петънца и т.н.По тялото и няма нищо...бузките и се зачервяват от време на време но често се случва,а като беше на два месеца така се напукаха чак ушенцата и се обелиха,но тогава др.Тайс помогна.
Немога да намеря логика в съвета на педиатърката,да изчакам с йогурта(на гербер),с сметаната в пюретата (на хип)а да почвам попарата с сиренето newsm78.
Лека вечер  bouquet

# 617
...Аз да похваля кашата с пшеница на Слънчо, толкова е вкусна, че чак се конкурираме с бебка коя ще изяде повече  Joy малко ми напомня ванилово кремче за торта...

Joy
и при нас е малко така с банановата каша "нестле" - добре, че антония не я харесва много, така че остава повече за мама!
 Embarassed Rolling Eyes

има малкия борко стиснати палци и от нас! бързичко да се оправя!  Praynig

# 618
...Аз да похваля кашата с пшеница на Слънчо, толкова е вкусна, че чак се конкурираме с бебка коя ще изяде повече  Joy малко ми напомня ванилово кремче за торта...

Joy
и при нас е малко така с банановата каша "нестле" - добре, че антония не я харесва много, така че остава повече за мама!
 Embarassed Rolling Eyes

има малкия борко стиснати палци и от нас! бързичко да се оправя!  Praynig
можеш ли да ми дадеш линк да я видя тази бананова каша на Нестле, че аз търсих и намерих само това:http://papa-bebe.com/ka6i/nestle.html
педиатърката ми препоръча чисто бананова на някаква немска фирма / не можа да се сети коя е фирмата/ и се ровя аз и търся, ама не виждам никъде да има чисто бананова Rolling Eyes newsm78

# 619
Ааааа много четох пак май....ето ошашках се сега Mr. Greenтръгнах за попарата да чета,та минах към алергиите.Четох та четох и сега се замислих за постоянно червените големи бузки на мойта щерка newsm78първо си мислех че са червени от студа...после от топлото...после от нахалния и баща с бучкаща брада(утре за добро утро ще има скандалче),накрая и на зъби го отдадох.не се бях замислила че може да е алергия,все си мислех че трябва и по тялото да има нещо,петънца и т.н.По тялото и няма нищо...бузките и се зачервяват от време на време но често се случва,а като беше на два месеца така се напукаха чак ушенцата и се обелиха,но тогава др.Тайс помогна.
Немога да намеря логика в съвета на педиатърката,да изчакам с йогурта(на гербер),с сметаната в пюретата (на хип)а да почвам попарата с сиренето newsm78.
Лека вечер  bouquet

Ще ти кажа как изглеждат зачервени бузки от брадата на тати Simple Smile : по бузите и брадичката става червено, а в червеното голямо петно ситни по-тъмно червени точици.

И не виждам логика в това със сиренето и пюретата с йогурт и сметана - нашата докторка ни каза да ги въведем в един месец и беше след 8ми навършен.

Каката ми е правила алергични зачервени бузи - стават като избила руменина. Това се получи от една недобре изсъхнала хавлия, която установих, че има черни точици плесен  Confused Каката ми е доказано алергична към мухъл и плесени.

# 620
  • Ямбол
Момичета, имам авокадо вкъщи и се чудих кога мога да го въведа в храната на бебка. Чела съм в сайта на Косе Босе, че е слаб алерген и може да е сред първите храни, но се чудих и дали някой от вас го е въвел.

# 621
  • София
Здравейте,
искам да ви почерпя по случай седмата месечинка на Алекс и първата годинка на моя племенник Калоян:

И аз като любима вуйна отново се развихрих в кухнята (тортата е шахматна този път)

# 622
  • София
Деси, честита месечинка-тортата изглежда перфектно. Трябва да споделиш как ги постигаш тези красоти.

# 623
  • София
Аааа този път се омързеливих, след като 2 пъти правих фондан и все ронлив ми се получи накрая си купих готов и беше перфектен за моделиране, а фигурките и тях ги купих че още не съм задобряла толкова в моделирането. Иначе тортата е шахматна с бели и кафяви блатове, ако някой се интересува мога да пусна рецептата.

# 624
Здравейте и от нас! Днес Рая има 7-ма месечика,а мама рожден ден! Двоен празник! Честито и на всичи други бебоци празнуващи днес. Дойде ми на ума, като ви четох за попарите, Рая напълно отказва, и се чудя дали да не заменя сиренето с извара,защото съм и давала десерт на овко с извара и го яде, как ви се струва или не е редно?
          Моля ви да ми кажете за тези кремчета на доктор Тайс, линк или нещо друго да видя какво има, много и е суха кожата,ама много!

# 625
  • София
С риск да ми се смееш, ама мазала ли си бебето с мас-не остава мазно, кожата става пухкава и добре овлажнена.

# 626
M.sunny, бързо възстановяване ви желая! Нас два пъти ни споходи бронхиолит - много е неприятно, а престоят в болницата /ако сте в Терапията/ е  Sick

Adelina, чудесна торта - да са ти живи и здрави племеника и синчето! smile3540

arizanova_popova, честит ви двоен празник!  party006

Днес успях да се добера до фризьора си и сега съм боядисана, постригана и мнооого хубава  4470 - само бебетата нещо не ме харесаха, защото като ме видяха така фризирана ревнаха в хор  Joy Joy Joy

# 627
shanika , и други са ми го казвали и да взема да пробвам.

# 628
Здравейте и от нас! Днес Рая има 7-ма месечика,а мама рожден ден! Двоен празник! Честито и на всичи други бебоци празнуващи днес. Дойде ми на ума, като ви четох за попарите, Рая напълно отказва, и се чудя дали да не заменя сиренето с извара,защото съм и давала десерт на овко с извара и го яде, как ви се струва или не е редно?
          Моля ви да ми кажете за тези кремчета на доктор Тайс, линк или нещо друго да видя какво има, много и е суха кожата,ама много!

Този ползваме ние - за 2-3 дена сухия участък става гладка кожа, само за целуване Simple Smile
http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/nachtkerzen-intenziven-balsam

Моята кака не близваше попарата, но и давах само сиренце да си чопли с пръстчета и тя си го изяждаше. Тя също харесваше пюретата с извара и сметана, но попарата категорично я отказваше и аз не съм я насилвала. Ако пробваш с извара, търси обезсолената, изварата е много полезен продукт.

Днес успях да се добера до фризьора си и сега съм боядисана, постригана и мнооого хубава  4470 - само бебетата нещо не ме харесаха, защото като ме видяха така фризирана ревнаха в хор  Joy Joy Joy
Joy

# 629

Gretta, ужасно смешно ми стана!  hahaha

Момичета, имам авокадо вкъщи и се чудих кога мога да го въведа в храната на бебка. Чела съм в сайта на Косе Босе, че е слаб алерген и може да е сред първите храни, но се чудих и дали някой от вас го е въвел.

аз имам авокадо вкъщи и утре мисля да го давам - слаб алерген е, става дори за първа храна! четох доста за него понеже и бях в едно чудене.. предполагам прочела си, че не се обработва топлинно, а само се пасира! може да ми се смееш, но аз се чудя дали да го дам като плод или като зеленчук.. по принцип знам, че е плод и се дава обикновено заедно с банан или ябълка, но аз пък го възприемам като зеленчук някак (много обичам!!) и мисля да го дам на антония за обяд.. ти как си решила да направиш, Майола Бени?
Simple Smile

margo19, тази бананова каша я намерих тук, в норвегия.. мисля, че в българия я няма! странно, че асортимента на едни и същи фирми е толкова различен тук и в българия!! така или иначе може би вашата педиатърка е имала предвид банановата каша "хумана" - http://www.humana.bg/products_banana-mb/products_banana-mb.html !
знам, че е много вкусна!! освен това е с преходно мляко - точно каквато исках и аз, но тук за такова нещо не са и чували..
 #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт