LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 367
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 840
Аз преди време връщах един ленен панталон, платих 10лв. Не съм го пускала препоръчано, къде ми е бил акъла, не знам. Но всичко мина добре, получиха си го и ми възстановиха всичко. Хубаво е преди връщането да кореспондирате с тях, те дават "инструкции". Като пуснете пакета, искате касов бон и го пъхате вътре (снимайте си го за всеки случай), като на гърба отзад пишете равностойността в евро + % обработка от 10 %.
Хриси, няма нужда да им връщаш подаръка, те едва ли ще гледат какво ти включва поръчката, от която ти е върнатия артикул. За доставката може да им пишеш и да ги питаш. Ако ти я възстановят и нея можеш пък да върнеш и подаръка, ти си преценяваш.
Лило и Стич, пиши им, че си получила само едната гривничка. Погледнах в отзивите- само 2 и то не положителни. В описанието доових обаче нещо, че при поръчка на пакети ДИМ (бельо) ги дават като подарък. Възможно е в този вид да са 2, а както ти си поръчала да е само 1 бр. Дано се включи някой по- разбиращ френски. Аз се бях объркала преди време, че съм поръчала лот от 3 тениски, а те били 2...Изложих се малко, ама после догледах, че грешката е моя. Хората ми бяха отговорили все пак... Embarassed

# 841
Момичета, има ли някой референтен на синята парашутна чанта, подразбрах, че така се нарича
931 1882
931 2102

Писах на Лс,ама май това са по-верните номера. Peace

# 842
  • Варна
Момичета, дайте реф.номер на това
  bouquet

# 843
http://www.laredoute.fr/vente-bracelet-coulissant.aspx?productid … =0&prodtype=1
Моля ви кажете за тези гривнички какво да правя, аз разбирам, че са 2, но съм получила само 1?
Гривната е само 1

# 844
  bouquet
Ref : 2509504

# 845
вчера го получих, този цвят, супер сладко , 38 отговаря и като за 36 с голм бюст ако си.
Вчера получих още парката на Типстър за 5 евро, каки, страхотна! Отговаря си точно.
Коженото манто с колан, беше 30 евро, страхотно! Отговаря си точно. Една бяла памучна риза с плисета отпред, която май доста хора поръчаха, ужасно уголемена - 38 отговаря на 48 сигурно. Дано стане на майка ми.
а палтенцето става ли за зимата или е пролетно,мерси предварително.
Ами днес бях с него, не ми беше студено. За пролет ще ми е лично на мен топло. Няма вата, само подплата  -  тип палтенце. Платът е като вълнен. Цветът е точно същият. 168 отговаря за 38 размер. Може и 36 предполагам ще седи малко по-широчко, но в никакъв случай няма да седи голямо.

# 846
Може ли реални снимки на тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej- … minipdp=undefined
знам, че са обсъждани, от 2 часа ровя в темите и нищо не откривам  Embarassed
размери намерих, но бих искала снимка и отзиви  Praynig

# 847
  • Пловдив
Моля за линк към новата колекция  bouquet

# 848
Само да споделя, че големите ми очаквания за тази рокля "Robe imprimée "patchwork".
LA REDOUTE CREATION Ref : 2539900" се сринаха Sad

# 849
# 850
  • София
Да знаете случайно тази жилетка дали е била по-евтина ?
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-sans-manches.aspx?product … e=9&pos=4_a_n

# 851
# 852
# 853
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Не, прашки са String

# 854
  bouquet
Момичета ,зная ,че много я поръчаха,отговаря ли си на номера,височина 150 ,може да стане на слаба жена?

Общи условия

Активация на акаунт