LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 367
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Ееее аз ще се запиша с 23 поръчки,минимум по 10 евро просто не ми се смята,да не говоря,че две от тях са на мъжо Рисото и маратонките Адидас,да дойдат утре вече че ми орева света.А и като се замисля то всъс всяка поръчка само за мен и по нещичко за малчо.Е една от поръчките е за брат и,а и в другите имам много неща за приятелки или за подараци,така че сметка изобщо не ми се прави Simple Smile
След всяко намаление си казвам че рано или късно ще се излекувам ииииии пак няма спасение,крастата си е краста Simple Smile
Алекс  Heart Eyes   bouquet

# 31
Hrissy, спокойно не си сама Embarassed Моите са 15 поръчки, май са над 300лв, но оше не съм смятала
Повечето неща несполучливи Cry

# 32
 Naughty Аз нито ще казвам колко съм изхарчила, нито ще смятам  Laughing нито смея да го направя...само видях тетрадката (то ако някой реши може да ме провери, биля съм записала и точната сума, и кода, и подаръка), но пък за да ми се разберат писанията направо се иска виртуозност  hahaha
Само ще кажа, че чакам още 8 поръчки, това преброих  Mr. Green ама пък аз купувам като за 3ма (4ма, ама таткото ни е толкова пренебрегнат това намаление, че направо ме е срам и ми е съвестно, ама той все не иска, пък и преди това съм го обзавела с достатъчно маратонки, та дори и нови в кутии стоят.

Алекс  Hug
..сега даваме по-леко, докато не каже Евка кодове 20/30, които да намалят Прикс верт и тогава...дръж се, ЛР, дръж се Анри Хаейк  Joy

# 33
  • София...........
Хайде и аз се включа в броенето- 24 поръчки  Embarassed, сумата не искам и да я смятам...
От 5-6 дена не отврям сайта , а тук чета по диагонал. Остана ми да купя две олекотени за децата и мисля до лятното намаление да не пускам повече от 2-3 поръчки(дано).  Wink
Алекс, Благодаря за новата темичка   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 23:11 от divna_

# 34
  • София
И аз бая пари профуках.... Blush ....още щях, ама ми отказаха картата LaughingИ сега , докато чакам новата, реших да им пиша, защо аджеба не ми приемат картата?Отговор чакам от 8 дни Laughing

# 35
Алекс   bouquet за новата и да се надяваме вече спокойна тема.
anny от твоите уста та в ларедутските уши  Praynig Да се молим Евка да ни снабди с такива кодчета.Колкото до паричките похарчих 300 евро  Embarassed Като за новак се представих добре-вече съм се заканила на летните намаления

# 36
Здравейте момичета. Аз съм тотално боса в интернет пазаруването. С 300 зора успях да се регистрирам в laredute и не знам и аз как вкарах един продукт в кощницата. Опитвам се да го изтрия, обаче сайта си знае неговото и не иска  hahaha Получих и e-mail, който не разбирам обаче какво ми обяснява. Предполага, че иска да завърша поръчката, но аз и това не мога да направя. Нещо съвсем се омотах.

Дали можете да ми кажете как да изтрия артикула от кошницата? Embarassed

Коригирам си поста. След като попитах успях да го изтрия. Толкова е лесно, че чак ме е срам, че попитах. Връщам се на първа страница да изчета отново указанията, да видя кое, как става, а на вас приятно пазаруване! Simple Smile

# 37
И аз се записвам с 15-16 поръчки от това намаление Peace на всичкото отгоре откакто пристигат с ДЧЛ винаги мъжът ми ги взема защото офиса е далеч и вече лично се познава със служителките направо на него пращат смс, а за него от всичко има едно Рисо, боксерки и 1 блуза Hug
За сметки не искам да правя ще се успокоявам, че и за сестра ми и за приятелки поръчвах ooooh!
Благодаря на Алекс и на всички отзивчиви момичета  bouquet

# 38
  • Добрич
  bouquet   за Алекс!
Аз в средата на януари ви открих случайно и от тогава не съм излизала! Влязах за да си потърся само един долен чаршаф с  ластик,и до днес съм похарчила 380лв.

# 39
И аз няма да казвам колко съм похарчила, няма и да смятам. Чакам още 3 поръчки май. Уж само за малко надникнах, а пък .....  Обаче тия намаления ми се случиха всички неслучвани неща - блокирах си акаунта, изкарах си дебитна нота заради разделена поръчка, а за капак в петък поучих сбъркан артикул. Вместо лот тениски за детето, получих една дамска блуза, която не искам и да погледна. Писах днес един мейл, пък да видим. Не открих специална бланка или процедура на 1-ва страница и импровизирах. Какво ви се е случвало при такива инциденти?
На мен ми се случи и  върнах поръчката на DHL,след което писах на Ларедут и те ми отговориха ,че не могат да ми изпратят поръчката,но когато получат върнатия от мен колет автоматично ще ми възстановят сумата в картата.Засега чакам.
Аз пазарувам за първи път от Ларедут и не закачих от едноевровите освен едно бебешко комплектче.От всичко поръчано и получено дотук съм най-доволна от калъфките и чаршафите Mediterrannie-лилави и розови поръчах.Изхарчени около 100 евро.
Алекс   bouquet

# 40
  • StZ
 Blush Аз при тези с медалите ще се покатеря щото само скромно ще отчета 3 бр. Рисо + 3 чифта големи маратонки + тениски, боксерки, няколко чифта дънки /поне 5-6/ не са пристигнали всички още и за мен един кашон придобивки, но се успокоявам, че след лятното пазаруване почти не съм ходила на пазар и сега като гледам ще е същото.
Този път боклучки не съм придобила почти никакви  Peace
Опитът си казва думата и старателното четене в темата най-вече  Hug

# 41
Здравейте,
случайно някой да е поръчвал това момчепко яке, много ми харесва в цвят брик и му се чудя newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-garcon.aspx?pr … minipdp=undefined

# 42
 Shocked Какъв пазар, Зузи, аз от магазини реални купувам единствено храна (само защото няма как да си я купя по нета  hahaha или поне няма такъв избор и не ми е толкова изгодно) най-много да купя някой и друг чорап...понякога се шашкам само при вина на цените по витрините и за сетен път благодаря, че знам за ЛР, ибей и още сума ти сайтове, откъдето обличам все народ вкъщи.  Peace

...ма те ще минат преброителите и данъчните, ще ви запишат никовете, та ще ви питат после откъде тия пари  Joy

mama bobo, това не е ли якето, което беше намалено на по 7 Е Wink верно само момичешкия вареант гледах аз, че момчешко не съм търсила .. но сега и двойно по-скъпо май е доста прилично  newsm78 или да изчакаш лятото....
ми същото е, ей го долу и момичешкото: http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-fille.aspx?pro … ross%20sell%20pdp

# 43
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да споделя, че след дълга кореспонденция ми възстановиха по картата 80 евро изтеглени в повече за поръчката на 2 халата Nike. Дори ми намалиха още цената - когато ги поръчах бяха по 19,50, но ми ги хванаха на 15,00 евро.

# 44
  • Пловдив
Направо изпаднах в ужас като си преброих поръчките - 25, от които само 13 са пристигнали. Пари отказвам да смятам. Доволна съм като цяло от полученото досега, само моя мъж остана без дънки, така и не му нацелих номера Confused
И аз имах малко премеждия с това намаление - двойно блокирана сума и различни размери на горнището и долнището на едно адидаско екипче, което вече върнах и сега чакам да ми възсатновят сумата. Нали правилно съм разбрала, че възстановяването става с ваучер като изписват сумата в  Suivre mes remboursements ?

Общи условия

Активация на акаунт