LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 367
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 45
Shocked Какъв пазар, Зузи, аз от магазини реални купувам единствено храна (само защото няма как да си я купя по нета  hahaha или поне няма такъв избор и не ми е толкова изгодно) най-много да купя някой и друг чорап...понякога се шашкам само при вина на цените по витрините и за сетен път благодаря, че знам за ЛР, ибей и още сума ти сайтове, откъдето обличам все народ вкъщи.  Peace

...ма те ще минат преброителите и данъчните, ще ви запишат никовете, та ще ви питат после откъде тия пари  Joy

mama bobo, това не е ли якето, което беше намалено на по 7 Е Wink верно само момичешкия вареант гледах аз, че момчешко не съм търсила .. но сега и двойно по-скъпо май е доста прилично  newsm78 или да изчакаш лятото....
ми същото е, ей го долу и момичешкото: http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-fille.aspx?pro … ross%20sell%20pdp
anny, да, подобно е, но си е само дамски вариант newsm78
 А всъщност много си права за летните намаления, може да изчакам  bouquet

# 46
  • Пловдив
Е като е тръгнало на признания и аз да си кажа -14 поръчки ,от които само 5 от намаленията.Всичко друго си е от основния сайт,с кодовете на Ева.Искрено се радвам ,че приключиха и вече ще следя нормално темата.

# 47
Не ви ли липсва висенето по нощите и радостта че сте докопали нещо изгодно?
Аз съм с три поръчки на тези намаления.Основно за мен  Laughing, за детето само едно яке и за мъжо боксерки и черно-бялото яке от 10 евро.Видях един таксиметров шофор с такова, хареса ми на живо  и го поръчах да не е съвсем без нищо на тези намаления.Чакам летните, че не успях да се вредя с чаршафи, маратонки за мен и сандали.Ако Евка пусне хубави кодове ще взема анцунг за детето и нищо повече до другите намаления, че сега цените ми се виждат много високи.
Мисля че нямам боклуци тази година, което много ме радва!
Мерси на Алекс за темата   bouquet

# 48
  • Sofia
Около 10 поръчки имам, но са и за приятели. Добре пазарувах този път, хубави детски неща, за мен няколко работи, чаршафи и одеалото за 5 евро, доволна съм от всичко.
Нямах отказани артикули и съм улучила размерите на всичко.
Най-доволна съм от кожените ботуши от естествена кожа за 26 евро - разкошни, удобни, хубав цвят, само дето изчезнаха светкавично, оттогава все гледам да видя ако има да поръчам и друг цвят.
Не съм споделяла отзиви, но получих и много хубава риза за бременни, бяла с нежни сини райета, много си я харесвам, около 7 евро беше. Също панталона за 5 евро, официален, прав, черен, 34 номер, също много хубав.

Сега да попитам - търся си хубава жилетка, да е дълга и някак по-свободна, като за бременна. Искам да си я нося над ризата за бременни. Някой ако си е купувал нещо подобно и е доволен да казва. Държа да НЕ е 100% акрил.

# 49
Хайде и аз да се отчета...направих 29 поръчки през намалението, от които за момента са пристигнали 12. Сумата е над 400лв, ама да си призная... имало е и по- споучливи намаления  Rolling Eyes  Peace

# 50
  • Ботевград
 Heart Eyes Благодаря за новата тема   bouquet
Равносметката при мен е 14 поръчки от намаленията, около 700 лева, повече от половината поръчки съм получила вече, наистина този път най-много съм доволна от детските дрехи, якета, обувки, блузки, бельо, мъжът ми е много доволен от всичките си придобивки - блузки, дънки, маратонки, прословутото Рисо, което дебнах близо 2 седмици  Grinning якета, всичко му е по мярка  Party естествено повечето неща са за мен, с изключение на 1 тениска всичко ми е точно, иииииии естесвено спално бельо, от всяко намаление в ла редут имам по един спомен, даже в момента съм с пингвинските пликове от миналата година  hahaha
За моя радост имам и само два отказани артикула, просто този път всичко беше перфектно, доволна съм и от куриера си, обичам го този Ла Редут  Heart Eyes
получих невероятна помощ от съфорумките в темата, от Евка с кодовете и искрено Ви благодаря, че пазарувахме заедно, цялото намаление беше голяма емоция, защото както винаги бяхме невероятна компания  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 51
За мен най-доброто попадение беше велуреното яке.  Peace
Взех кафяво, но ако го намалят пак, бих си взела и от другите цветове  Blush

# 52
  • Варна
И аз няма да казвам колко съм похарчила, няма и да смятам. Чакам още 3 поръчки май. Уж само за малко надникнах, а пък .....  Обаче тия намаления ми се случиха всички неслучвани неща - блокирах си акаунта, изкарах си дебитна нота заради разделена поръчка, а за капак в петък поучих сбъркан артикул. Вместо лот тениски за детето, получих една дамска блуза, която не искам и да погледна. Писах днес един мейл, пък да видим. Не открих специална бланка или процедура на 1-ва страница и импровизирах. Какво ви се е случвало при такива инциденти?
На мен ми се случи и  върнах поръчката на DHL,след което писах на Ларедут и те ми отговориха ,че не могат да ми изпратят поръчката,но когато получат върнатия от мен колет автоматично ще ми възстановят сумата в картата.Засега чакам.

А как я върна на ДХЛ? Плати ли им нещо? В смисъл без някакво писмо от Ларедут ще я вземат ли? И то не цялата пратка,  а сгрешения артикул само  newsm78  Дойде ми входящ номер, да видим какво ще ми споделят тия дни.
А моите кожени ботички 36 ми стягат, мръннннн!

# 53
  • София
Алекс1 как го прайш тва с 28-те Е?  #Crazy
Мойта сума е с една нула отзад и около 17 поръчки, от които 5 още не са дошли, 2 за САЩ (между другото искам да кажа, че тия за САЩ направо ме разбиха, едната пристигна на 6 дена след полученн мейл, че тръгва, а другата за 4!!!), е че аз мойте ги чакам 3 пъти по-дълго Neutral Face
Общо взето тука има снимки на всичко до сега (от купичките нататъка ако при някой линка не се отваря коректно):
https://picasaweb.google.com/tania.kishkin/LaRedoute?authkey=Gv1 … 65708999863832562

Ааа искам да кажа, че съм съвсем прясна в ЛР, едва от Октомври 2010, това ми беше първото намаление  Embarassed обаче се справям така, сякаш това ми е стихията  hahaha

И последно - чакам цели 2 комплекта от чаршафите медитерание (лилавия и зелено-сивия) и имам само 1 отказах артикул за всичките ми поръчки! Simple Smile
На Ева, Алекс, айви, nanu4e, sis7 и всички останали дето ми отговаряха на тъпите въпроси - БЛАГОДАРСКО! Големи сте фенки!!!

# 54
  • Варна
Алекс1   bouquet за темата
и реф. на якето в черно-сиво имприм

BLOUSON
Coloris : IMPRIME GRIS/NOIR
Taille : 126
Ref : 2823446

Мерси много! Не става обаче, не мога да го вкарам. Rolling Eyes Някой, ако случайно успее, да свирка! Whistling

# 55
  • София
А приключвам намаленията скромно, с 8 поръчки, но общо за около 180 евро, като най-сполучливата ми покупка са ботите от естествена кожа за 22,50 евро  Grinning Това са снимки на всичките ми получени неща, като все още чакам якето от изкуствена кожа за 7 евро, дънките мотард също за 7 евро и едно детско яке и потник от Новата колекция. Боклучета и неуцелени имам 3-4 броя, но то без това не може  Wink Общо взето съм доволна.

# 56
chockolina, около 50-ина пъти пробвах. Май няма останали бройки, записани със стария номер  Sad
Аз беснея, че от парката 2 в 1 има размера, който искам, а със стария референтен просто няма вкарване  Twisted Evil
Аз не се отказвам още, остана още едно яке да взема. Чудя се за "ватенката"? Струва ли си 16 евро? Каква точно е материята?
П.П. Ако пък някой иска да се раздели с 3ХЛ на старата цена, да ми пише  Wink

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 02:07 от Слънчогледка

# 57
Еееех,така като ви прочетох и ми стана маалкоо по леко на душата hahaha,че и аз поръчвах ударно този път Party.Брой поръчки-21,сума....доста LaughingУспокоявам се ,че не бяха само за мен нещата,ама чуждите да са,да са,колко да са? LaughingОт всичко получено досега съм много доволна,чакам още 7/8 поръчки,дано да няма разочарования  и при тях.Май най- много палта напоръчвах.Едно за баткото,две за малката,за таткото едно,а за мен към 5 сигурно.Дънки за мен,от едноевровите цяла поръчка пак само за мен,маратонки за мен и таткото.Той всъщност  остана много доволен от очилата на Найк,да я беше мерил нямаше така да му пасне.В последно време и на него взе да му харесва интернет пазаруването и покрай моите поръчки от Ларедута отнесе един часовник от Ибей и почти ме стигна от раз на изхарчени пари Laughing
 Няма да изреждам другите неща,че наистина са множко,благодаря на всички тук,които помагат  HugСега съм си обещала малко да се кротна,дано устискам,че тъкмо си кажа така и хоп пак излезнало нещо ''ама много е изгодно'' Grinning

# 58
  • Варна
Shocked Какъв пазар, Зузи, аз от магазини реални купувам единствено храна (само защото няма как да си я купя по нета  hahaha или поне няма такъв избор и не ми е толкова изгодно) най-много да купя някой и друг чорап...понякога се шашкам само при вина на цените по витрините и за сетен път благодаря, че знам за ЛР, ибей и още сума ти сайтове, откъдето обличам все народ вкъщи.  Peace

...ма те ще минат преброителите и данъчните, ще ви запишат никовете, та ще ви питат после откъде тия пари  Joy

mama bobo, това не е ли якето, което беше намалено на по 7 Е Wink верно само момичешкия вареант гледах аз, че момчешко не съм търсила .. но сега и двойно по-скъпо май е доста прилично  newsm78 или да изчакаш лятото....
ми същото е, ей го долу и момичешкото: http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-fille.aspx?pro … ross%20sell%20pdp
anny, да, подобно е, но си е само дамски вариант newsm78
 А всъщност много си права за летните намаления, може да изчакам  bouquet

Няма лошо да изчакаш лятното намаление, явно якето не ти е спешно.
Искам само да кажа , че мъжкия вариант не е бил никога на 7 евро, за разлика от момичешкото. 14 и нещо евро беше цената по време на намаленията. Гарантирам ти, че едва ли през лятното намаление ще има изгодни зимни дрехи, тогава повечето неща са летни. Моят съвет е, че ако нещо ти харесва и цената е изгодна да го купиш. (Да не вземат след поста ми да го намалят на 2 евро Crazy Laughing)

# 59
Този път купувах основно чаршафи - много съм доволна. Ако човек може да шие - от долните чаршафи излиза плик и калъфка. Благодаря за съветите и мненията. Сега чакам един керамичен съд на Le Creuset, като го получа ще споделя мнение.
Хубав ден на всички и успешна седмица. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт