LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 374
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 870
Привет момичета, знам че много пъти е обсъждано, но имам артикул в Remboursements, какво трябва да правя от тук нататък????
Да чакаш да се появи втори ред, където има сумата+таксата от 10%, после и нищо да не правиш хората ще ти пратят хартиено писмо с номера на ваучера, който можеш да ползваш, друг вариант е да вземеш от 1ви пост примерно писмо за искане номер на ваучер по мейл и да им пишеш, така ще го получиш по-бързо  Peace

Снимка се публикува като линк, само че тр да се качи някъде тази снимка.
Примерно: http://prikachi.com/index.php създаваш си акаунт, албумче и даваш лика към снимката Wink

# 871
Здравеите момичета,знам че напоследък много се обсъждат отказаните артикули и начините за връщане на парите.Следя редовно темата ,но не разбрах- като им пратим писмо с искане на валчер по ел.поща и получим служебен отговор колко време минава докато ни го пратят този валчер?Има ли някакъв срок или е относително newsm78 И трябва ли пак да им се пише или само се чака?

# 872
  • Пловдив
Не знам дали сте обсъждали, но аз сега забелязах - пробвах да поръчам някоя по луксозна рокличка на VERTBAUDET и установих че тази марка вече не се доставя за нас  Cry Пробвах и с по обикновени блузки пак от тази марка, не става. Не ни се кефят никак французите явно.

# 873
Момичета,има ли някои размери на това,за  150см.

# 874
ако съм го направила правилно това са мъжките геокси.

# 875
# 876
  • София
Интересува ме някой има ли някой от тези МП3 плеъри, чудя се кой е по-добър  newsm78
и  ?

# 877
# 878
успявам са мо така мъжки геокс бил е 18е сега 34е.

# 879
Може ли реални снимки на тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej- … minipdp=undefined
знам, че са обсъждани, от 2 часа ровя в темите и нищо не откривам  Embarassed
размери намерих, но бих искала снимка и отзиви  Praynig
могат ли да се намалят тези дънки?
спомням си че имаше само добри отзиви за тях...

# 880
има и кампер дамски сандали на 34е тези с копчетата  бяха 15е  реф.9377301 някой успявал ли е да вкара в кошницата велуреното яке от 15е заболя ме пръста три вечери подред на компа ама не става.

# 881
http://www.laredoute.fr/vente-blouson.aspx?productid=324161196&a … nminipdp=wishlist
 newsm10 точно това е, как е 42 размер, ако някой го е получил, защото 44 отново няма?
Не рискувай с 42, ако носиш 44, защото в никакъв случай не е уголемено........................................
Както моя мъж вика, т'ва е за някой слаба, като скумрия!  Laughing
Ми к'во да ти кажа.., ако питаш моя хич не съм слаба. Аз откъм килограми го докарвам, ама от към височина хич, та за'тва. Wink

# 882
  • Варна
Здравеите момичета,знам че напоследък много се обсъждат отказаните артикули и начините за връщане на парите.Следя редовно темата ,но не разбрах- като им пратим писмо с искане на валчер по ел.поща и получим служебен отговор колко време минава докато ни го пратят този валчер?Има ли някакъв срок или е относително newsm78 И трябва ли пак да им се пише или само се чака?

Аз им писах писмо във вторник, на английски, след няколко часа получих входящ номер, а днес следобед и номер на ваучера....даже успях да го използвам вече Embarassed

# 883
Може ли реални снимки на тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej- … minipdp=undefined
знам, че са обсъждани, от 2 часа ровя в темите и нищо не откривам  Embarassed
размери намерих, но бих искала снимка и отзиви  Praynig
могат ли да се намалят тези дънки?
спомням си че имаше само добри отзиви за тях...
Отзивите наистиня бяха положителни с особеност, че ръба идва леко отпред, така е самия модел.
Отговаряли си на номерацията за разлика от другите дънки на Елос.
Алекс, за намаление сигурно ще стане, ама пък до 7Е няма да ги докараш, така че почвай с реф номер да действаш:
JEAN
Coloris : BLEU CLAIR
Taille : 33
Ref : 2533146

От тъмния вариант има до 40 номер, това е за светлия, мене все още ми стоят 1-2 чифта по различни кошници налични на 7Е, та може и да се хванат  Peace

# 884
Благодаря, anny,  утре ще ги пускам, някак си блокирах полето за плащане  ooooh!
иначе по референтен се вкарват спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт