Ясно е,че сценаристите са решили малко да ни компенсират със свалките на Еда към Харун но и аз като Фокси мисля ,че той няма да може дълго да издържи така .Много силна воля му трябва ама каква ти вмоля пред тази хубава жена .
Ако Еджето се самоубие не ми се мисли тогава абито й какви ще ни ги сервира
То досега на какви ли не негови действия се ненагледахме ,че вече ще ни дойде в множко продължението им.
Е, не може да го преглътне и сега се наостри срещу Еда до ярост
- да я пъди, унижава, да я кара да му се моли и едва ли не да му лази в краката и в калта буквално!
Личи си, че сценаристите са само мъже и то турски мъже, до мозъка на костите си

Ясно е,че сценаристите са решили малко да ни компенсират със свалките на Еда към Харун но и аз като Фокси мисля ,че той няма да може дълго да издържи така .Много силна воля му трябва ама каква ти вмоля пред тази хубава жена .
Ако Еджето се самоубие не ми се мисли тогава абито й какви ще ни ги сервира
То досега на какви ли не негови действия се ненагледахме ,че вече ще ни дойде в множко продължението им.
Добре, де, ами ако тя наистина вземе та си отиде, нали така самия Харун разчиства пътя на Арас към нея?
Или Харун се кани да задържи Ямур при себе си и така да държи Еда в шах- винаги на подчинение и на разположение, да прави каквото и както го иска Харун, само и само да може да вижда дъщеря си!
Аааа, тая работа никак не ми харесва!
Препоръчани теми