Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Еджето май се обажда на Бату и му казва,че ще се трепе и той за това така вика името и

# 271
Ради , Рекси, благодаря за фрагмента и превода! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Каква серия, какво нещо са ни приготвили любимите ни сценаристи. #Shocked #Shocked #Shocked smile3555 smile3555 smile3555 cry cry cry

# 272
Керемчо държи сметка на аблата,ама тя нещо му се озъби тоя път Mr. Green

# 273
  • София
а относно фрагментите-мисля,че Харун няма да се дърпа много.като го гледам му е доста трудно да и устои,нищо че и се прави на мъж Laughing Laughing
Харун е полудял от ревност отново заради Арас и сближаването му с ЯМур,явно затова е и толкова неотстъпчив.Знаем как се държеше преди към Еда,само защото е видял Арас покрай нея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 274
а относно фрагментите-мисля,че Харун няма да се дърпа много.като го гледам му е доста трудно да и устои,нищо че и се прави на мъж Laughing Laughing
Лошото на този тип ситуации е,че като се набере скорост, изпускаш момента кога да спреш. Така стана и с Еда, дано сценаристите са по-благосклонни към Харун.
Харун достига точката на пречупване след заигравката на Арас с Яамур. Гадното е , че Еда ще плаща и то скъпо.

# 275
Еда пак иска последен шанс,както се предполагаше-този път"за последно-аз и ти"

# 276
Ради ,Рекси благодаря ви момичета . newsm51  love001 newsm51
Лелеееее......каква серийка се задава само  #Crazy #Crazy #Crazy Ясно е,че сценаристите са решили малко да ни компенсират със свалките на Еда към Харун но и аз като Фокси мисля ,че той няма да може дълго да издържи така .Много силна воля му трябва ама каква ти вмоля пред тази хубава жена . Peace Ако Еджето се самоубие не ми се мисли тогава абито й какви ще ни ги сервира  ooooh! newsm78 То досега на какви ли не негови действия се ненагледахме ,че  вече ще ни дойде в множко продължението им. Crossing Arms  

# 277
  • Варна
Още като видях първия фрагман, сцената на официалното запознаване на Арас с Ямур и че Ямурчето май го хареса, веднага си помислих как ли ще го преглътне това Харун! ooooh! Е, не може да го преглътне и сега се наостри срещу Еда до ярост Crossing Arms- да я пъди, унижава, да я кара да му се моли и едва ли не да му лази в краката и в калта буквално! #Crazy Личи си, че сценаристите са само мъже и то турски мъже, до мозъка на костите си Crossing Arms

# 278
  • Русе
Харунски побесня от една среща на Яамур с Арас! Само от една! Какво да кажем за 4-те години, където беше с Едже? Говоря принципно!
Какво и колко е научила Яамур от нея? Еда се дразнеше от нейното присъствие, сега Харун е в същата позиция.
Мойта формула за този сериал - каквото на единия, това и на другия. hahaha

# 279
не му е приятно на Харун,че Арас се сближава с Ямур,но и на Еда не и беше леко като гледаше Еджето до дъщеря си...

# 280
Х-откъде научи тази игра
Я- Арас ме научи
Х-този път наистина си свободна
Дж-Женитбата не е  детска игра.няма да си играеш с честта ни
Керем-защо държеше ръката ти?Не е ли женен този мъж...
Мелда-бъди себе си Керем
Е-а снимката
Едже-само за да те заблуди
Х-не повярва на мен,нищо не те убеди.Вече е твърде късно свърши за мен
Бату-кажи ми къде е диска.Спаси семейството
едже-сбогом,любов моя
Бату-Еджееееееееееее
Е-последен път.аз и ти.

Благодаря за превода Рекси!
Добър вечер на компанията!
Страхотни стихотворения сте написали!
А фрагманът сигурно ще бъде наситен с емоции-сега Харун ще се подърпа-както очаквахме-кога пък за няколко дни "всичко свърши".
Само дано Ямур не се стресира и да направи нещо,че тогава ще видят те !
Малко ми се повтарят сцените с тези от първия сезон.
Но заради всички вас,и всичко,което създавате и пишете,си заслужава да се гледа!

# 281
  • Русе
Ради ,Рекси благодаря ви момичета . newsm51  love001 newsm51
Лелеееее......каква серийка се задава само  #Crazy #Crazy #Crazy Ясно е,че сценаристите са решили малко да ни компенсират със свалките на Еда към Харун но и аз като Фокси мисля ,че той няма да може дълго да издържи така .Много силна воля му трябва ама каква ти вмоля пред тази хубава жена . Peace Ако Еджето се самоубие не ми се мисли тогава абито й какви ще ни ги сервира  ooooh! newsm78 То досега на какви ли не негови действия се ненагледахме ,че  вече ще ни дойде в множко продължението им. Crossing Arms  
Иска ми се да вярвам , но надали!
По-скоро точно това е КРАЯ! По- нататък - "боговете"- сценаристи са ни подготвили гадно, по-гадно, най-гадно...мръсно! smile3514

# 282
Вени,извинявай не съм видяла,че си написала и ти същото

# 283
Фрагмент със субтитри!!

http://vbox7.com/play:c22564c6

# 284
  • Варна
Тръгнал Харун да пъди Еда?! #Crazy Добре, де, ами ако тя наистина вземе та си отиде, нали така самия Харун разчиства пътя на Арас към нея? Crossing Arms Или Харун се кани да задържи Ямур при себе си и така да държи Еда в шах- винаги на подчинение и на разположение, да прави каквото и както го иска Харун, само и само да може да вижда дъщеря си! #Crazy Аааа, тая работа никак не ми харесва! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт