Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Фрагмент 2, 72 еп.

Любов, която свършва от една снимка...като сапунен балон в миг се пуква, изчезва... Аз вече не съм сигурен в тази любов. Отказах се да мечтая за деня, когото ще се завърнеш... Думите ми бяха на вятъра ...не можах да достигна сърцето ти, ти попречи за това.  Любовта ни, обичта, биещите в едно сърца, станаха за теб нищо...Не виждаш как бурята в мен, колкото и да се старая, ме отдалечава от теб, от всичко... Искам да си идеш

Уау,какви думи на Харун!
Благодаря за превода,г-жо Броненосец!
Много красиви,много силни,много драматични!Разтърсващи!(за някой ,който не е гледал досега)

Но.....нашият любимец нито веднаж не си зададе въпроса  ЗАЩО! и не погледна и себе си!

# 301
Г-жо Броненосец ,Дандел ,Рекси  благодаря ви  lovekiss lovekiss lovekiss

# 302
Е, не може да го преглътне и сега се наостри срещу Еда до ярост Crossing Arms- да я пъди, унижава, да я кара да му се моли и едва ли не да му лази в краката и в калта буквално! #Crazy
цитат на Дани.
Е това е прекалено. От уважение към любовта си , Харун не би пожелал това за Еда. По няколко сцени във фрагмента не мога да съм 100 % сигурна , но Харун след сцената където Еда му се гали в ръката, прави много странна физиономия.Сякаш не знае какво да направи с нея, защото тя винаги успява да го обърка. Не мисля, че мъж който обича като Харун една горда жена, би искал да я види смазана и без достойнство.Всяко страдание на  Еда, го нараняваше не по-малко.Друг е въпросът ,че като мъж трябва и да се сдържа повече в проявите на тези емоции.

# 303
  • Русе
От монолога на Харун е ясно, че той свързва всичко само с една снимка. Не е така! Снимката е само капката, която преля. Думи, думи и само думи...Нищо на практика!
Как така нито един път не дадоха мислите на Еда?! Тя не е ли личност? Няма ли значение какво иска тя, какво мисли, или само да бъде притурка, сянка на мъжа? А не равностойна личност, партньор в живота?

# 304
  • Варна
Добър вечер и от мен отново , имаме си фрагмент , момчето ни е много обидено скоро няма да  му мине , май работата е сериозна.   Наистина ще подлудят детето , горкото без вина страда

Рекси , госпожа Броненосец , Дандел - благодаря за преводите и субтитрите   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дани , Дежавю,  Вени браво момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 305
  • София
Харун хубаво си ги приказва тези неща,но ако Еда наистина си тръгне  ooooh! ooooh! ooooh! ,много бързо ще отрезвее  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Тогава ще усети  липсата й,а и ще вижда страданието на ЯМур за майка й. Еда няма да си озостави детето ,пак ще я вижда,но факта че няма да са тримата заедно ще ги наранява много.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 306
От монолога на Харун е ясно, че той свързва всичко само с една снимка. Не е така! Снимката е само капката, която преля. Думи, думи и само думи...Нищо на практика!
Как така нито един път не дадоха мислите на Еда?! Тя не е ли личност? Няма ли значение какво иска тя, какво мисли, или само да бъде притурка, сянка на мъжа? А не равностойна личност, партньор в живота?
В последните серии, Еда  не демонстрира много здрав разум.... сега вече явно ще има просветления....спокойно няма да е късно..... Просто Харун я обича до полуда....и той. Simple Smile

# 307
Благодаря на Рекси и Г-жа Броненосец за преводите и на Дандел за субтитрите newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Еййй, големи фурии сте днес-поздравления за всички стихоплетци smile3501 smile3525 smile3501 smile3525 smile3501

Аз си мисля за този фрагмент -фантом, дали няма да е от 73 епизод newsm78
-целувките на нашите гълъбчета
-разговор на Ямур с Хаят/аз също си мисля, че Ямурчето може да се почувства виновна за кавгата и да направи нещо/
-разговора на Ферда и Джемил/крайно време е да му каже за бебето/
-беснеенето на Арас/ако е разбрал, че Еда остава и ще се бори за Харун/
Това са все неща, които  реално трябва да се случат, но няма да ги видим в този епизод Thinking..., аз май  слагам тигана преди рибата, но си мисля вече за 73 епизод   newsm78:lol: Laughing Laughing
В този е ясно, ще гледаме гърченето на Еда пред Харун ooooh! ooooh! ooooh!
Много силни думи на Харун, както тези на Еда от предната серия Cry ох тази двамата кога най после ще спрат да се нараняват и  разминават и ще поемат по общ път Crossing Arms
Извинявам се за хаотичния и дълъг пост, но незнам дали ще ме пусне сървъра пак в темата-днес нещо не ме харесва hahaha hahaha hahaha

# 308
  • Русе
В последните серии, Еда  не демонстрира много здрав разум.... сега вече явно ще има просветления....спокойно няма да е късно..... Просто Харун я обича до полуда....и той. Simple Smile
Дай определение на здрав разум, плиийз!

# 309
  • Варна
Ей, не престанаха тия нашите многострадални влюбени да се самонараняват, самоизтезават и самоунищожават! #Crazy smile3555 И не стига това, ами и доста външни фактори има, дето им тровят живота допълнително! ooooh! Не ми се мисли, какво ще направи Бату, ако наистина Еджето се гръмне! Crossing Arms Като се роди Ямурчето- отвлече бебето и побърка Харун и Еда, като се сгодиха на Кулата на девицата- ги отвлече и двамата, сега ако ще се сдобряват в ресторанта, е ред да ги гърми с гранатомет, че да ги утрепе веднъж завинаги.... smile3555Пууу, много душманлък в тоя сериал, много нещо- външен, вътрешен, всякакъв... newsm09

# 310
Аз само не разбрах какво стана с Едже и защо Бату викаше името и! newsm78 newsm78 newsm78

# 311

Точно това ми харесва в Еда,Вени-че ,въпреки всичко,и всички упреци,и всички грешки,е личност,и иска да бъде такава до мъжа(си).
Затова винаги са ме учудвали обидите тук във форума към нея-разбира се ,когато сме се шегували,сме наричали всеки един с различни епитети.
Всъщност основният въпрос,който трябваше да си зададе Харун,ако толкова много я обича,и след като знаеше,че и тя го обича-защо не можа да стигне до сърцето й,а не да се цупи,да се тръшка,и пак да я гони!

# 312
Ето и другото фрагментче със субтитри

http://vbox7.com/play:1b2ac40e

# 313
  • Варна
Аз само не разбрах какво стана с Едже и защо Бату викаше името и! newsm78 newsm78 newsm78
Еджето се кани да се гръмне- дали от угризения, че стана причина за смъртта на нероденото бебе, или заради несподелената си любов към Харун, май и двете! Thinking Сигурно се е обадила на Бату да му каже какво има намерение да прави и затова той вика- Еджеее! А пък това- сбогом, любов моя, ще да е адресирано към Харун- тя наистина го обича, ама...сърцето му е заето! Crossing Arms

# 314
  • Русе

Точно това ми харесва в Еда,Вени-че ,въпреки всичко,и всички упреци,и всички грешки,е личност,и иска да бъде такава до мъжа(си).
Затова винаги са ме учудвали обидите тук във форума към нея-разбира се ,когато сме се шегували,сме наричали всеки един с различни епитети.
Всъщност основният въпрос,който трябваше да си зададе Харун,ако толкова много я обича,и след като знаеше,че и тя го обича-защо не можа да стигне до сърцето й,а не да се цупи,да се тръшка,и пак да я гони!
Така става , когато не се говори за важните неща, а се мисли ,че "обгрижването" е достатъчно доказателство за любов!

Общи условия

Активация на акаунт