Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
http://www.youtube.com/user/r0z0wka?feature=mhum#p/a/u/0/l6UD_jRPua0[/video]

Доритал каза, че вече няма да пише, само ни чете отвреме -навреме.
Благодаря , Вени и за клипа , и за отговора .Жалко за това и решение.

# 556
# 557
http://www.youtube.com/user/r0z0wka?feature=mhum#p/a/u/0/l6UD_jRPua0[/video]

Доритал каза, че вече няма да пише, само ни чете отвреме -навреме.
Благодаря , Вени и за клипа , и за отговора .Жалко за това и решение.

Аз нещо май съм го пропуснала това  newsm78 Жалко ако е така и дано преосмисли решението си както и Шегувка .Ще ми бъде изключително приятно да са отново сред нас . Thinking

# 558
  • Русе
Şeyma Saraç-" harun sacmaLıyoo .. !!!"
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 559
Момичета с това ви пожелавам един прекрасен следобяд  Peace

# 560
# 561

Вени чичко гугъл така ми го преведе ,че .... #Crazy #Crazy #CrazyСветни ме малко ,че напълно зациклих  Thinking

# 562
Бай Ганьо поздравления за Признание извинявам се Колекция много хубаво си го написал а пък страшно много се смях.

А за ревнивия мъж писах за този който ревнува жената която обича и иска да е с нея в смисъл за цял живот.
Ако ти се падне недай си Боже да ревнуваш собствената си жена в момента дали ще се излекуваш? Аз затова казвам няма лек или късане или ако мъжа продължи да търпи изневярата /а за някои тя е близка по=чувство с ревността/ не може да я преживее? Докато познавам жени които в името на семейството и децата най-вече прощават изневяра и продължават. Но мъж простил и да продължи нормално във връзка заради семейство и деца не познавам.

П.С. Това не го пиша за спор а за да доизясня какво съм имала предвид

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 16:25 от dejavue

# 563
  • София
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Това от къде се появи-Харун не говори глупости  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 564
  • Русе

Вени чичко гугъл така ми го преведе ,че .... #Crazy #Crazy #CrazyСветни ме малко ,че напълно зациклих  Thinking
Може и да бъркам, но фенка казва - Харун говори глупости. А може и да ми се иска да е така. hahaha

# 565
Кесара и ти днес си пак на вълната. Продължавай да ме радваш. Аз понеже музата ме е изоставила каа че не ихаресва да се занимава с програмиране и избяга някъде надалеч. Ама надявам се да се върне по некое време де в момент на проблясък и почивка.

# 566
  • Русе
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Това от къде се появи-Харун не говори глупости  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Беше под сцената в дъжда, фенка , името й е отпред. Да не кажете, че съм го сънувала. hahaha

# 567
  • Варна
Кесара и ти днес си пак на вълната. Продължавай да ме радваш. Аз понеже музата ме е изоставила каа че не ихаресва да се занимава с програмиране и избяга някъде надалеч. Ама надявам се да се върне по некое време де в момент на проблясък и почивка.
скъпа аз вчера я изтървах , но днес я вкарах в пътя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 568
  • Варна

е изтървал сее и той човек  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 569
  • Русе
Бай Ганьо поздравления за Признание извинявам се Колекция много хубаво си го написал а пък страшно много се смях.

А за ревнивия мъж писах за този който ревнува жената която обича и иска да е с нея в смисъл за цял живот.
Ако ти се падне недай си Боже да ревнуваш собствената си жена в момента дали ще се излекуваш? Аз затова казвам няма лек или късане или ако мъжа продължи да търпи изневярата /а за някои тя е близка по=чувство с ревността/ не може да я преживее? Докато познавам жени които в името на семейството и децата най-вече прощават изневяра и продължават. Но мъж простил и да продължи нормално във връзка заради семейство и деца не познавам.

П.С. Това не го пиша за спор а за да доизясня какво съм имала предвид
Дежавю, аз познавам двама мъже, и двамата са ми роднини! Единият се обезличи,беше налапал и дулото, съвсем се изгуби като личност, пропи се. Другият е млад и уж се е взел в ръце. Времето ще покаже.
Говоря за доказана изневяра, а не въображаема.
Да, ние -жените, прощаваме и продължаваме, но това вече не сме ние, не сме същите. Зависи кой колко е чувствителен и колко може да поеме.

Общи условия

Активация на акаунт