Керамична преса за коса!-4

• 178 408
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Не разбирам какво искаш да кажеш. Къде пресата струва 30 долара и защо трябва да давам 30 лв. като те не са равни на 30 долара? Казаха ми, че това е за транспорт до Холандия, като първата една година от датата на касовата бележка не плащаш нищо, а направо ти дават нова преса.

# 466
Момичета, можете ли да пуснете линк с пресите, които сте купили и цени? Мисля, че се споменаваха цени много по-ниски от тук http://isobeauty.com/index.php/shop-online/straighteners, което е много странно, би било много странна ценова политика, преса на половин цена.. Турция, Сърбия и Гърция са споменати като дилъри за разлика от БГ.. А това, къде пише, че е произведен продукта, аз не го взимам за чиста монета и гарант за принадлежност!
Не знам всъщност....мислех си, че международните гаранционни карти са някакви универсални, на английски....не съм сигурна, не съм имала международна гаранция на нещо друго май...
Ако фирмата е легитимна, би трябвало да има много документи, инструкции включително и гаранционна бележка на английски, която не се попълва, просто като формуляр я има... отделно попълнената на български гаранционна карта, касова бележка, които реално се представят при заявка за ремонт.. Представям си както са телевизорите и всякакви там уреди, които си купуваш.. Според мен е абсурд да ви оправят пресата в чужбина, дори ако фирмата е легитимна. И на гаранционната карта не са ли упоменати условията за сервиз?!

# 467
Ето го и сайта им. Има книжки, бар код на кутията, каталози, привествия на английски и описания на продуктите както и международния сертификат за качество и знамената на държавите представители.
http://www.beautybg.bg/
М6М ООД е фирмата представител. Има обяви за работа за търсене на хора /изтекли са/ и не мога да ги видя. Намерих
http://www.jobs.bg/f1327462
На касовата бележка имам абсолютни всички необходими реквизити.
Сега направих обстойна проверка фирмата си е регистрина и всичко и наред.
Неприятно е така да се всява паника излишно без нещата да са проверени. Лоши мнения има винаги навсякъде.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 17:23 от densi

# 468
  • София
Да, грешката е моя. Има си и международна гаранционна карта на английски. Предполагам, че М6М има договор с Холандия и внася пресите от там. По-изгодно им е защото внася от европейска държава. Все пак като получа отговор от сайта ще го постна тук.

# 469
Искате ли да пуснем една анкета, примерно:

"От коя марка преси сте доволни?" (не коя имате, щото аз до скоро имах една Braun, но не бях доволна Simple Smile)

- Bellissima
- Babyliss
- Rowenta
- IsoBeauty
- Bosch
- Elekom
- Philips
- Taurus
- Remington
- Braun
- GHD
- друга (уточнете в темата)

Става ли? (не се сещам за други по-масови марки в момента)

# 470
Чудесна идея Peace Може да се добави и Тандео на Солинген, взимах я от една приятелка да я пробвам и останах очарована, но е скъпа...

# 471
Аз съм очарована от CHI  Peace

# 472
Да, забравих да допълня и тази марка.
Авторката на темата да пусне анкета, ако влиза Simple Smile

# 473
  • София
Имам отговор от Alon Peled от Iso Beauty, че предлаганите от М6М преси в България са напълно оригинални. Така че без притеснение можете да купувате ако ги харесвате  Hug

# 474
  • София
Чудесна новина.  Hug

# 475
Браво Лодси! Благодаря за писмото и за бързата реакция. Heart Eyes Hug  bouquet То това беше сигурно, но друго си е да го чуеш от най-високо ниво.

# 476
  • София
Да, densi, въпрос на време е да обновят сайта си. Човекът ми писа, че са от миналия месец в БГ и затова все още не са го отразили на сайта си  Heart Eyes

# 477
Здравейте ..
Относно термозащитните продукти .. някой ползвал ли е стилизиращия спрей на syoss и какво мнение има за него ? В магазина ми го препоръчаха ..  Thinking

# 478
Не знам аз не съм го ползвала, но за продуктите на syoss има много лоши мнения. Прочети и попитай в темата за продукти за коса, там ще те насочат най-добре.

# 479
Аз съм ползвала какви ли не, в момента съм с този на Alfaparf и съм много, много доволна. Цената не помня каква беше, може би около 15 лв  newsm78 Слагам го и преди сушоар, и преди преса.

Общи условия

Активация на акаунт