Извънбрачните деца

• 11 409
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
Авторката, гордей се с "съвършения си модел" на семейство, възпитавай невръстното си чедо, че всички извън този модел не ги бива. Стойте си на планината "Съръшенство" и се оглеждайте самодоволно. Дано детето в един момент обаче да разбере, че хора стават и извън "съвършените" семейства.
Може ли да си толкова егоцентрична и самовлюбена??? Shocked То явно може, ама поне не го равявай из форума като прани гащи.

Още от първия пост ме засърбяха ръцете да напиша точно това  Mr. Green

# 61
Цитат
Авторката, гордей се с "съвършения си модел" на семейство, възпитавай невръстното си чедо, че всички извън този модел не ги бива. Стойте си на планината "Съръшенство" и се оглеждайте самодоволно. Дано детето в един момент обаче да разбере, че хора стават и извън "съвършените" семейства.
Може ли да си толкова егоцентрична и самовлюбена???  То явно може, ама поне не го равявай из форума като прани гащи.

Ти пък на какво основание написа всичко това?Твоят модел какъв е?
Някои освен съвършените си семейства се борим и за онко-болните в България/с много нови и модерни западни методи на лечение/,които всеки месец се увеличават,за изоставените деца,които няма кой да обича ,за ученическият секс защото мама и тати не са обяснили за наличието на презервативи и куп още програми за които тук в БГ още няма необходимата култура.
Както казах излишно заяждане с нищо не ви помага!

Цитат
Още от първия пост ме засърбяха ръцете да напиша точно това

Недей така,ще си докараш сериозни сърбежи и после пак докторите виновни  Mr. Green

# 62
Как точно се борите за ученическия секс? Виждам, че и пълен член сте му турнали, вероятно борбата за него не е лесна.

# 63
Цитат
Може ли да си толкова егоцентрична и самовлюбена???  То явно може, ама поне не го равявай из форума като прани гащи.

Някои освен съвършените си семейства се борим и за онко-болните в България/с много нови и модерни западни методи на лечение/,които всеки месец се увеличават,за изоставените деца,които няма кой да обича ,за ученическият секс защото мама и тати не са обяснили за наличието на презервативи и куп още програми за които тук в БГ още няма необходимата култура.

Цитат

Недей така,ще си докараш сериозни сърбежи и после пак докторите виновни  Mr. Green

програми казваш... и без нивото на твоята култура виждаме как се води борбата, сигурно защото нивото е такова...

# 64
MIK програми казваш... и без нивото на твоята култура виждаме как се води борбата, сигурно защото нивото е такова...  

Е,аз и да искам няма как да забременя девойка на 16 Simple Smile

argun има програми в избрани училища и външни лектори,които разясняват на децата как да се предпазват и могат да задават куп въпроси.Ще се учудиш,но задават страшно много  въпроси.И тепърва ще се работи по тези въпроси тук.В много малки градове си е направо страшно с безразборните контакти и изоставени деца.

Искрени благодарности на A.S.I.A  прочетете тона на поста и още веднъж и вижте как с думи прости е обяснила ЛИЧЕН   проблем!Без заяждане!Но тя не е обременена с мисленето тук.Малко хора пишат личните си неща,още веднъж ти благодаря!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 17:37 от Mi6i76

# 65
  • на правилното място, в точното време
Цитат

Цитат

Ууууууу, Хабсолютно съвършена! Нова дефиниця за ССФ!  Mr. Green
Мацка, ай викам да спреш да се излагаш. Пък какъв ми е модела, най-малко на тебе ще седна да обяснявам. Не ми е цел да занимавам цял форум колко съвършен мъж и  деца имам. Имам си ги, мои са си и си ги ползвам. Пък относно социалната ти активност няма да навлизам в подробности, че и там се омаза.

# 66
Верно яко се е омазала, но по-интересното е, че въпреки преките и завоалираните намеци изобщо не се усеща.

# 67
  • Варна
Спирка няма! Уникална е.  Laughing ...... Мисли си, че дъжд вали.  Mr. Green

# 68
Северина...момиче от сняг....
Вали ,да-дъжд от пари  Simple Smile
Аз се спрях още на страница 4 ако обърнете,ама гледам други са задълбали след това.
Защо се хабите по форума и пара вдигате.Съхранете енергията за семействата си!

# 69
  • София
Аз, пък, не разбирам защо толкова й набрахте на мацката?

Може би темата не биваше да прави опит за обобщения, а да коментира конкретната ситуация, а през нея да стигне до изводи някакви, ама пък по тоя повод се разпищяхте, че си вряла гагата в хорските работи и било много клюкарско. Като рече да не се занимаваме с клюката, а така, по същество, почнахте да й обяснявате, че темата й е да се похвали със семейството си. То угодия няма, ей... Mr. Green

А относно "модела" и "възпитанието", хич не ми се вижда адекватно да "възпитаваме" децата си да раждат от женени мъже, както и да правят деца извън семействата си. Или греша?
Каква е идеята, не схващам? Нормално е на децата да се дава пример за семейни ценности от типа - мама, тате и аз. Което далеч не означава да бъдат превеждани примери като"виж сега на нас колко ни е гот, а на Пенка колко й е кофти, щото баща й ги е "зарязал". Пълно е със злоради хора, виждала съм какво ли не, точно по тази причина ми е абсолютно неясно защо си затваряте очите и се опитвате да кажете, че няма такова нещо - всички са равни, всички са уважавани, живеем в идеален свят.О, нима? Аз не зная на кой свят съм, тогава.

# 70
Клонка, аз на моето дете искам да му внуша, че трябва да е щастливо. Мама, тате и аз не е формула, която прави всички хора на света щастливи по дифолт.
Ако една жена реши да роди дете сама за себе си, т.е. без татето, ей така, за да отгледа дете, защото и тиктака биологичният часовник, а вече няма нерви да чака принца на белия кон? Това прави ли я нещастна, изпраща ли детето и в категория "горкото"?
В конкретната ситуация, описана от авторката, нито една от страните не е цвете за мирисане, но не мисля, че детето/децата задължително трябва да бъдат травмирани заради лудостите на родителите си.

Все си мисля, че такива теми и такива въпроси се обсъждат предимно от жени, които треперят един ден и те да не получат такова обаждане....затова се крият зад "непробиваемите" стени на съвършеното си семейство и обсъждат колко лоша е ку*ката с извънбрачното. Обаче...все пак, за да се стигне до там, едва ли всичко в семейството е било толкова съвършено, колкото е било представено  Thinking

# 71
  • на правилното място, в точното време
КЛОНКА, никой не държи да възпитава децата си, като пораснат, да раждат деца от женени мъже, но наличието на "мама, татко и аз" съвсем не е гаранция, че децата наистина получават онова, от което се нуждаят. Примери достатъчно...
 От мненията на авторката до тук ми стана единствено ясно, че тя е съвършена! Не дискусия и разговори как да възпитаваме правилно децата си, а само да показваме из форумите колко сме "супер".
Изказването й пък за участие в разни социални каузи в каква връзка бяха с темата , но нали трябва да се пофукаме.
Те хората, които истински правят нещо, нямат нужда от фукня по форумите.

# 72
Теми с тенденциозно и подчертано към конкретни хора изпратени в пространството   обиди,обидни думи и квалификации е редно да бъдат санкционирани както мисля и да направя.Хората са ви създали ФОРУМ ,а не АРЕНА. Има толкова спортни зали където да изразходвате енергия реална,а не в словесни битки!Безмислени са просто!Хабите се,ако го усещате!
Време е да се намеси по-висша сила наречена модератор.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:06 от Mi6i76

# 73
Ако започнеш и да мислиш, преди да пишеш, цена няма да имаш.
Още в първото изречение на темата си написала, че извънбрачните деца са проблем, който касае все повече хора. Или си безкрайно тъпа, или го правиш нарочно, като съм по-склонна да вярвам на второто, все пак подобна тъпота би била срам за човечеството.

# 74
Цитат
Или си безкрайно тъпа
Модераторите  #Cussing out нали и на вас ви плащат все пак

argun с малката разлика,че аз не наричам хората тъпи не ги деля на образовани,начетени и прости,глупави.То за всички е видно кой сипе обидни еденици в пространството!Да видим сега след подадени сигнали колко бързо ще отреагират.

Общи условия

Активация на акаунт