СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Веси, смело решение си е това, браво, че се чувстваш по-добре Hug И на мен неведнъж ми е минавала тази мисъл откакто се роди детето, ама все си викам хайде още малко да пробваме...
Е, дано при теб пробите дадат положителен резултат Wink И аз пробвах, пробвах, но когато компромисите са само от моя страна, няма как да стане. Бях го предупредила, че ще "хване гората", той ми се подсмихваше иронично и си мислеше, че се шегувам, ама когато се озова по чехли от външната страна на вратата му се проясни положението - сега ми се моли, ама късно... Simple Smile

# 346
Добро утро!
Времето е страхотно,след малко излизаме Grinning
Веси,браво на теб!И на мен понякога ми минават такива мисли,ама още го обичам много бате,та стискам зъБи ама ще видим до кога...Не че се оплаквам,при нас отношенията са малко сложни...
Анита,дано са добре вече децата Hug
Бебешондел,мила не знам как се оправяш SadАз само с Дани откачам,а и с бебе Crazy
Приятен ден на всички!
П.С.Веси,предишната ми връзка беше 10 години с много компромиси от моя страна.Като стана играта с бате аз имах повод да зарежа предишното ми гадже,и той много се тръшка,много ми се моли-щял да се промени....След 10 години да се промени newsm78Но факт е,че трудно взех решението и може би щях да се върна при него ако не бях забременяла...Много ми беше мъчно за него,живееше близо до работата ми и идваше всеки ден по няколко пъти,въпреки че бяхме отдавна разделени...
Но ти си много силна-и с това малко дете...Да вземеш такова решение сигурно много ти се е насъбрало...Нали всички винаги казват заради детето..ама като не вървят нещата  Sad

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 09:21 от ar4ita

# 347
Излизааааам, днес е разкошно време Whistling

Веси убедена съм, че си взела най-доброто за теб решение. Hug

# 348
Веси, голямо завиждане ти завиждам за килата  Flutter За другото-както ти се чувстваш най-добре  Peace

Мен ме сцепи мигрена 5 дни,чак днес се посъвземам. Ще извеждам Свил, супер слънце е.
От 5ч е тържеството на Бужи за празника на мама  Wink
О,най-новата му изцепка - къпя го оная вечер и му викам "Хайде,да миеш пишата" и той "Не мога да я мия, защото имам рана на нея!" . Аз така  Shocked А то какво било-като я забели да  я мие и вижда изхода на семенния и пикочния канал (ама се обясних). Та докато с баща му му обясним, че от там пишка и не е рана, зооор  Whistling

# 349
  • София; Дружбето
Имате ли идея от къде мога да купя декорации за дрехи - цвете, пеперудка, нещо такова, за пришиване. Разбира ли се какво обяснявам Crazy Имаме страхотно палтенце, но Миша го петноса и искам да зашия нещо, че да го скрия

# 350
Цвета,на Витошка има един магазин с всевъзможни щуротии...Ама сигурно ти е далечко..

# 351
  • София
Добро утро мацки!
Веси..блазя ти за кг...за другото  ти си знаеш най-добре..
tsveta понякога и в левчето има разни за пришиване...в дрогерийте, в магазините за прежди... newsm78

# 352
  • София
Цвета, ако имаш кинкалерия наблизо виж там. В нашата поне такива декорации, предполагам, че и в останалите има.

О,най-новата му изцепка - къпя го оная вечер и му викам "Хайде,да миеш пишата" и той "Не мога да я мия, защото имам рана на нея!" . Аз така  Shocked А то какво било-като я забели да  я мие и вижда изхода на семенния и пикочния канал (ама се обясних). Та докато с баща му му обясним, че от там пишка и не е рана, зооор  Whistling
Joy

# 353
  • София; Дружбето
Мерси за идеите, ей сега ще преслушам каквото има наоколо.
От вчера правя коремни преси. Интересно защо не ме боли корема, а мускулите на ръката Crazy

# 354
Цитат
От вчера правя коремни преси. Интересно защо не ме боли корема, а мускулите на ръката
Joy Joy

# 355
Цвета, завиждам ти как полагаш усилия  Flutter
Аз и второто почване на диета прецаках - за 3 седмици -3 кила зооорлеем. Явно не е за мен 90-дневната. Ще почвам олекотен Дюкан,там поне със сигурност смъквам.

# 356
  • София; Дружбето
Полагам аз Crazy Пише нищо сладко, Вчера 3 часа обикалях един шоколад с лешници. Накрая седнах, изядох го и си подправих с една морена Embarassed

# 357
Ми ето-от развиването на обвивката на шоколада имаш мускулна треска на ръката  Laughing

# 358
  • Габрово
Веси, браво за смелоста! И на мен ми е дошло до гуша, ама вече ще ми е за трети път ако напусна и този мъж и засега съм се примирила с положението, но наистина в нездрава семейна среда няма как да отгледаме щастливи деца.
Днес сме на специалист уши, нос, гърло в Търново да видим каката дали е с увеличена трета сливица, а пък и аз имам едни тежки проблеми с носа и се надявам да не са лоши новините.

С тъпите диети и аз съм доникъде- едва свалих 2 килца с 90-дневната и пак ги качих, ама то никога не издържам повече от 2 седмици да диетувам Blush

Бебешондел, радвай се, че за момента Явор търси повече баща си, че ако и той беше пристрастен към теб щеше да е още по-зор. А за спането- ще се наспиш след 1-2 години, споко Mr. Green
Аз още съм нямала цяла нощ непрекъснат, спокоен сън от 3 години насам...

# 359
Да се оплача, че Виктория от около един месец се буди през нощта към 12 с истеричен рев и в повечето случаи нищо не я успокоява освен малко мляко в шише. Като се има в предвид, че тя не е кърмена и не пие/яде през нощта от 4-месечна, просто не мога да си обясня какво става с нея. Опитвам се да я залъжа с бибата защото не искам сега на 1.5 години да почне да ми яде през нощта но не се получава винаги. Просто не знам какво му стана на това дете, не виждам нови зъби да я мъчат, иначе е здрава и много весела през деня. Дано да е само временно защото просто не издържаме. Освен това в 95% до сега мъжа ми ходи да я успокоява нощем, не аз, и тя не е имала никакви предпочитания. Но от няколко дена почна да ме търси мен през нощта, как така се промени, не знам. Ами това е, оплаках се. Confused

Общи условия

Активация на акаунт