СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Бебешондел, много благодаря за отговора!  Hug
Гледам някакви модели, които се предлагат с тъничко дюшече, то достатъчно ли е?

# 91
Бебешондел, много благодаря за отговора!  Hug
Гледам някакви модели, които се предлагат с тъничко дюшече, то достатъчно ли е?
Ами според мен си трябва дюшече отделно. Има и такива сгъваеми примерно ако ще го местите често, ако ли не има и по 50-60лв ...

# 92
Бебешондел, да дам мнение по твоето питане...
Според мен никога не е късно да научиш Явор да заспива сам.  Laughing

Вико е на периоди. Понякога заспива сучейки, друг път суче и остава буден - тогава го оставям в кошарата. Върти се насам-натам известно време и заспива. Друг път е много крив и започва да кряска и да се сърди. Тогава го вадя и пак започваме табиетите със сукането.
Та мисълта ми е, пробвай го да си заспива сам с бибката, ако не иска или не може да заспи, тогава му помагай.  Peace

Аааа, имам и една тактика - като го оставям в кошарата, казвам му, че отивам да хвърля памперса и да пишкам, например  Grinning и той човекът е спокоен, че не просто го оставям, ами отивам важни и неотложни неща да свърша, някак е съпричастен, поослушва се малко и заспива.  Heart Eyes

Няма да го местим често, мерси отново за съвета.  Hug

# 93
Бебешондел винаги има начин да се научи да заспива сам, а може и да не се научи. Коко се научи едва сега от няколко месеца, а за Боби даже и не се опитвам, знам че няма да успея.

Кошарата сгъваема, това дюшече е достатъчно, ако ще я използваш рядко - винаги може да се сложи едно одеало над тъничкото дюшече...А иначе носят на кила доста даже, щерката на наши приятели си спеше до 3 годишна възраст в такова чудо....

Водих Боби на преглед нищо му няма видимо, пусна му и изследвания не показват нищо не редно...караме си на осцило-то и витамин Ц. при нужда панадол засега...

# 94
  • София
Ходихме навънка...и се намръзнахме...Ама поне потичаха...
За кошарката...имаме дунапренено матраче око 10 см..лесно преносимо..Екстра си е ...За възраст незнам до кога, ама мисля, че имя дян и за повече кг...Кати рано почна да спи на легло...
За заспиването - еми незнам, Кати си заспиваше сама до 1,6 г след това незнам какво стана, но почнахме да се приспиваме - просто трябва да съм легнала с нея...Сега вече само вечер, но не си е работа, защото  заспивам понякога преди нея... Laughing Следобяд си заспива сама..
Надина урина пуснахте ли..Уроинфекциите протичат така...може въобще да не е това разбира се...ама го пиша като идея...

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 13:11 от EmiR

# 95
ами не, пита ме докторката дали мога да го насиля, ама не ми се занимаваше честно...но не съм забелязала по-често или липса на пишане, хм....то с този памперс как ли да забележа... Thinking

# 96
Да се включа за преносимите кошари-издържливи са на килограми-нашата кака тежи  35 кг., много обича да се навира в кошарата на Преско и все още не е успяла да я повреди. Матрачето е дунапренено, с калъф и струваше 30 лв. Преслав никога не е заспивал сам. Или го кърмя, или в количката като сме на вън, напоследък разказвам приказка-замазала баба таванчето и погалвам челцето, замазала стеничките и погалвам бузките и т.н. и  се унася и заспива докато "замажем"цялата къщичка, т.е. лицето.

# 97
Гари, това не е температура  Wink На Свилен давам над 38,5  Peace

И аз така и на двете над 38, 5 давам Peace Свил няма ли подобрение все още? Да не би този антибиотик да не му действа нещо? Заведи го да го видят пак Hug

Лора спи в преносима кошара с матрак, като за дървена кошара, удобно и е. За няколко дни няма нужда от отделен матрак, може да се постели нещо.

За приспиването и не само, никога не е късно да се научат нещо  си да го правят сами Peace

Тук вали една гадна суграшица, бррррр.  Как ги изкарвате в този студ? Аз за тях не се притеснявам, като ги облека и малкото сложа в чувала, ама на моето дупе му е студено Joy Joy
Студено е много, мислех да ги водя при педи да ги види, но отлагам за утре. Иначе май се подобряват, поне температура  нямат от 2 дни, чук-чук Praynig
Лора вчера успя да падне от стола и да си разбие устата, сега и е синя долната устна, после падна по гръб и си удари главата на вратата, абе не и беше ден нещо и е една мрънкава от тази болест Tired

# 98
Бяхме на консултация,биха ни ваксината,педи каза че няма логика при реимунизацията да има реакция,по-различна от първия и втория прием newsm78
Дани тежи 11,500кг и е висок 83см,пред кабинета имаше едно момченце с ръста на Дани,и на килца толкова горе-долу,а бил на 1 годинка Shocked
Дани почти всеки път следобяд заспива сам,но вечер не.Ако го оставя сам на спалнята слиза да си играе,но ако много му се спи заспива и сам в леглото си.Баща му като го гушне и нашия се размазва GrinningТака го гушка и го целува,а мене кучета ме яли Close
Соник,много работиш,бе жена Wink

# 99
Бяхме на консултация,биха ни ваксината,педи каза че няма логика при реимунизацията да има реакция,по-различна от първия и втория прием newsm78
Дани тежи 11,500кг и е висок 83см,пред кабинета имаше едно момченце с ръста на Дани,и на килца толкова горе-долу,а бил на 1 годинка Shocked
Дани почти всеки път следобяд заспива сам,но вечер не.Ако го оставя сам на спалнята слиза да си играе,но ако много му се спи заспива и сам в леглото си.Баща му като го гушне и нашия се размазва GrinningТака го гушка и го целува,а мене кучета ме яли Close
Соник,много работиш,бе жена Wink

И мен ме ядат кучетата, Явор гушка само баща си и само него търси  Mr. Green
Ние бяхме 11700 на 1 годинка  Rolling Eyes На мама хипопотамчето  Laughing

# 100
  • София
arllina какъв чувал, каква количка....излизаме си пеша..Оня чувал от Добрич, само дето го поръчах...силно се надявх и тая година да го ползвам..ама тц...Ангел, ако може ще седи цял ден навънка...Кати по някое време иска да се прибира, ама малкия с рев обикновено се прибира...НА мен ми е студено, ама аз не се обличам, все набързо и все не съм преценила за мен си...
Атракция и аз си мислех за антибиотика, ама на тая тема съм  малко пристрастна и си замълчах ..Дано да му минава на Свил...

# 101
сега видях че са ми превели детските GrinningАко някой ги чака...

# 102
Атракция и аз си мислех за антибиотика, ама на тая тема съм  малко пристрастна и си замълчах ..Дано да му минава на Свил...
Защо пристрастна? Не всичко минава без АБ, както е в случая. Няма т вече, но ако не бяхме включили Аб, щеше да е на зле положението.  Време за антибиограма нямаше,  не съм и мислила да правя...

# 103
  • София
Привет!И ние се намръзнахме преди обяд.Обаче все тича в калта да играе.
Мартин не заспива сам нито вечер, нито на обяд.Иска ми се да заспиваше и с баща си, но не иска. Cry
Такава кошара имаме и ние и съм доволна.Матрака е отделно - сгъваем.

# 104
  • София
Пристрастна в смисъл, че се изписва рутитен антибиотик, който временно подобравя ситуацията, но не винаги лекува...Да не се повтарям за Кати и цистита, дето почна аугментин, който се оказа /след антибиограмата/, че въобще не лекува, но имаше  подобрение за 3те дена, докато излезе...Въпросните е-коли ама никак не се повлияват от него, но като цяло пишкането се нормализира и болката отмина...Ако не бях правила антибиограма щях да си помисля, че е излекувана...Време за антибиограма има...прави се преди първия прием на изписания антибиотик и като излезе антибиограмата се вижда дали е верния или не...Всичко друго е излишно товарене на организма и вреда - дисбактериоза и т.н., което пък води до последици от друг характер...Естествено, това си е моето мнение... Peace

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:17 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт