СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
а ето да ви покажа и мойта мадама най накрая за която сте ми давали толкова съвети. Благодаря!
Паролата за албумчето която имах от преди не работи, затова слагам тук.

# 316
chocomoco голяма сладурана  Hug

http://www.mytoys.de/5-in-1-Holzbox-mit-Sitzkissen-inkl-Kleinkin … a02.06.12/1910374 според вас това заслужава ли си?'

п.с. Получихте ли нещо от половинките?

# 317
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
въпреки,че хич не е добро.Изкарах втора безсънна нощ ShockedАлекс го болят ушите,през нощта вдигна и Т.Ще го водя на лекар и ще искам АБ. Tired
За празника не получих нищо специално за мен.А решихме да си купим семеен подарък. Peace
http://www.carrefouronline.carrefour.es/noalimentacion/TemplateP … ;itemId=142401094

chocomoco малката е голям бонбон. Peace

# 318
  • София
Добро утро!
Анитка, дано бързо му мине на Алекс, че да не се мъчите и двамата Hug
Ксантипа, много гадно това с гледачката Rolling Eyes Може наистина нещо да й се е случило... Много странно ми се струва да зачезне така, без да се обади.

И аз съм адски недоспала днес, но вината си е моя. Снощи редих пъзел до 1.30 и сутринта не ме питайте как станах в 7 Crazy

# 319
  • София; Дружбето
chocomoco голяма сладурана  Hug

http://www.mytoys.de/5-in-1-Holzbox-mit-Sitzkissen-inkl-Kleinkin … a02.06.12/1910374 според вас това заслужава ли си?'

п.с. Получихте ли нещо от половинките?

За 40 лв мисля е перфектно. Стига доставката да не е още толкова Grinning

Аз получих цвете и масажа, друго не ми трябва Sunglasses

# 320
При Гала дават за кърменето, не че не ви е вече мноооого познато Wink

# 321
Hello лейдис  Hug

Прилично пиян 8-ми март изкарах. Имам си едни бойни другарки от 15 години сме заедно, че с тях дай-дръж и до 12 часа приятно развеселена се прибрах...Подарък от мъжо - йок.., цветя тоже. Аз сама съм си виновна, той все иска да ми купува цветя - а аз все се дърпам - Как ще даваш толкова пари за тоз букет, айде сега - 20 лева за три рози и те така....Сега искам, ама няма...човек сам като си го направи....но му отмъстих Mr. Green взех каталога на Ейвън и си направих една скромна поръчка на всякакви козметични глезотийки. Смяхме се снощи, че трябваше да му направя копие на бележката  Rolling Eyes

chocomoco, малката е като котенце, много е сладичка и миличка Hug.
Наши познати бяха в хотел Валео преди едно-две лета и бяха доволни...хотела е до плажната алея. Балчик е хубаво и спокойно градче, но няма никаква плажна ивица, освен ако не се смята 20 квадрата пясък за плаж. Близо е и до Албена, Златни и св.св. К&Е. В Константин и Елена се ходи доста в хотел "Азалия"http://www.azaliahotel.com/bg.html, отделно е посещаван комплекса св.Илия http://www.grandhotelvarna.com/main/index.php?lang=bg виж в настаняване има няколко хотели, които са ок...А за плаж - не знам, ходили сме на плаж и май и юни, а и е било студено тогава, според зависи....

Бебешондел за играчките съм пас - просто не съм фен на дървените... Rolling Eyes

# 322
  • София
Добро утро и от мен  Grinning
СЪщо недоспала...нашите дойдоха да празнуваме 8ми март...та откарахме до 1,30. Ангел чинно скокна в 5,10..но го оставих да си мрънка...не че спах...ама поне си лежах...В 7 часа вече крещеше и искам, неискам станах...СЕга спи...и на мен ми се спи, ама йок...
Бебешондел екстра като цена...зависи доставката колко ще ти излезе...
анита29 да минава бързо...

# 323
Добро утро!
Сина ми за не знам коя нощ подред става към 3 часа да си играем CrazyИ сега съответно спа до 10 Grinning
Ксантипа,много гадно тва с жената...Сигурно има обяснение newsm78
Гледам Гала-какви са мишчици бебетата Heart EyesАз вече забравих кога беше бебе...
Бебешондел,завиждам ти!
Надинке,и на теб...Едни приятелки ме караха да ходим на кръчма,ама нещо съм крива няколко дена та отказах Sad

# 324
  • Испания и Стара Загора
Ходихме на лекар.Каза,че всичко било наред,и нищо му няма.А той от снощи реве от ушите.Цял ден е с температура 39.1.Педи изписа само парацетамол и ако до 3 дни не му мине,пак да го водя.Не знам какво да го правя,а и забелязвам че не ме чува като му говоря.Трябва да викам за да ме чуе. TiredОсвен следобед да го водя на спешното в града. Crossing Arms

# 325
нямаш ли капки за уши да му сложиш, чувала съм за затоплен зехтин, но не съм сигурна ....

# 326
  • Габрово
За болно уше и аз съм пробвала със затоплено олио и е действало при нас Peace
Иначе и аз като Надина все овиквам моя задето купува букети за по 20лв дето след няколко дни са в боклука и затова вчера ми подари само един карамфил и една книга по мой избор- Яж, Моли се и обичай се казва и да видим сега дали ще ми допадне като е толкоз прехвалена.

chocomoco, много ти е хубава малката Grinning
Ние две лета подред ходим все в средата на юни на море и ни е перфектно- не е жега, но става за плаж.

# 327
мерси за комплиментите !
Надина - той явно този Азалия е много популярен защото на booking.com ми дава че няма свободни места за тези дати, което за никой друг хотел все още не съм видяла. Иначе изглежда мнооого добре.
Дано да улучим по хубаво време.. !
болните да оздравяват!

# 328
.... и една книга по мой избор- Яж, Моли се и обичай се казва и да видим сега дали ще ми допадне като е толкоз прехвалена.

Хубава е Simple Smile

Бебешондел и от мен едно рамо за играчката. Особено частта с топчетата може да ти даде време, макар и малко шумно.

# 329
Здравейте!
Имах първата си свободна от домочадието вечера. Както очаквах са се гледали с татито много добре. Аз също се чувствам вече човек.
За дървената играчка - аз харесвам такива, ама много лошо се удрят, а те обичат да хвърлят на тази възраст разни неща, поне Валери. Не е с яд, но не може да направи разлика между обикновените топки и дървени, понякога като си разхвърля съм виждала как на милиметри минават от другите деца. Засега няма инциденти, но пък и с пластмасова играчка има ударени newsm78.
За хотели - въпреки че ни е близо, и може би точно затова, въобще не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт