Какво беше гърнето на което най-лесно седна вашето дете

• 6 577
  • 40
  •   1
Отговори
Общо взето има 2-3 вида гърненца дилемата ми е да е като столче или най-нормално гърне.всяко бебе си е индивидуално , но ми се иска да знам какво беше 1 гърне , на което вашето дете седна най-лесно.със сигурност е и от значение и дупето за големината на гърнето, моято е с малко дупце.
Между другото как го почиствате след пишкане или акане , само с вода ли го измивате или се и исползва някакъв препарат.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:21 от tweety_misheto

# 1
  • в здрача
На каката и бях взела обикновено гърне /то тогава нямаше особен избор/ и се справи без проблем на него, но тя вървеше доста напред в килограмите. На малката взех тип столче, защото макар да имахме от кака и дупето и потъваше и тя не се чувстваше комфортно, просто отказа да седне по голо дупе втори път на него. Сега със столчето се чувства доста добре, макар вече да е на 2 г, е само 12 кг, а на годинка беше 10. Толкова бе кака й на 9 месеца.

# 2
  • софия
На дъщеря ми много и пасна гърнето като столче, с облегалки за ръцете. Контейнерчето се изважда и лесно се мие.http://911.bg/a2/gyrnestolche-meche-07505-rozovo-moni-4641648.html- нещо от този род, но по- обикновенно, по-евтино и удобно

# 3
Най-обикновено за 4лв.  Не съм го избирала да й е удобно, приятно, да й харесва и да я забавлява. Реших, че гърнето си има предназначение и се използва по същество.

# 4
Най обикновено, като гледах да е малко по-дълго/имам момчета/. Почиствах го с вода и сапун.

# 5
И ние използвахме най-обикновено гърне. Лесно се научи и лесно премина към тоалетната чиния. 

# 6
За нас най-удобно се оказа гърне, което е като столче, а самата част, в която се пишка се вади и почиства. Всички останали 6 на бр. гърнета му баха малки или неудобни.

# 7
  • София
На синът ми гърнето е това - http://www.babyconfort.it/products/8003670989349.jpg
18+ е, макар че съм го слагала и по-малък от тази възраст.

# 8
  • загубено
Направо на приставка на тоалетната.
Така и не пожела да използва гърне.

# 9
Най-обикновено за 4лв.  Не съм го избирала да й е удобно, приятно, да й харесва и да я забавлява. Реших, че гърнето си има предназначение и се използва по същество.

Peace Същата работа, само гледахме да има отпред издигната част, че е момченце все пак... Опитах се да изнамеря подобно в интернет... Егати, няма ли вече обикновени гърнета, без картинки и прочие "екстри"  ooooh!  Почиствах го с топла вода и сапун.

# 10
  • София
Най-удобно за дъщеря ми, се оказа едно гърне, което купих от Джъмбо - гърне, степенка и самостоятелна дъска за тоалетната.
Всъщност с него се научи да седи на гърне.

# 11
Първото гърне беше най-обикновенно,на него се научи без никакъв проблем,но пластмасата от която беше изработено беше някак нестабилна "мека".Ако мръдне съвсем леко докато е на гърнето и то цялото се огъваше и клатушкаше,а моят син е слабо дете.Тогава му купих пак обикновенно гърне,но на Чико,материала е страхотен,стой стабилно и предната част е по-издигната,специално за момченца,за да не се опикават от струята урина.

# 12
Най-обикновенно гърне от 4 лв., за да прави разлика че на гърнето се пишка, а столчето е за сядане. Такъв беше моят избор и се оказа правилен, но при всяко детенце е различно. Ние сме на 1 г. 3 м.
Успех с ученето на гърнето.

# 13
Поръчах ето това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4951&cat=60 какво ще кажете мисля че е хубаво има същото за 4 лв . но не е музикално  , това също не е скъпо 8 лв , че дано наистина да пее Mr. Green

# 14
Нашето първото "нестабилното" беше същото,но не беше музикално.Дано вашето да е по-устойчиво.

Общи условия

Активация на акаунт