Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 448
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Привет Hug
ЛЛЛ,благодаря за съветите и полезната информация  bouquet
Мария и аз съм влюбена в таз количка,но няма да ме огрее,поне милото така кава,въпреки че дядото може и да помогне и да ни финансира с нова количка,ще видим де,има време Heart Eyes
Аника и ние сме с Кангару Екстваганс,и много си я харесвам,въпреки че бяхме само с летния кош,тогава никъде не можахме да намерим зимен,и слагахме отдолу една възглавничка,така че избора ти е  добър Peace
Априлче,благодаря че ме мислиш,днес също имам кофти ден,но ще мине,целувки за вас Hug
Буболече,много сладурски неща правиш,пу-пу Heart Eyesа преслава е голяма сладурана Heart Eyes
Брадата Hugгушки и за теб Hug
Ивалета,тази Кангаро също ми е фаворит,много добър дизайн има Peace
Ето я нашата от каката-само че в синьо Heart Eyes
http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=140
Теди,етърва ми е с чиполино Перфекта,много е доволна Peace

# 241
Тия Чиполино се уляха в цените  Shocked

Симонка, БРадата  Hug Благодаря ви за хубавите думи Simple Smile

# 242
Здварейте, момичета!  Simple Smile Преди малко ми се разпадна интернетът и  незнам дали успях да публикувам нещо. Добре дошли на всички нови бъдещи мами.   bouquet
Хубава нова тема - с пролетен полъх и дългоочакван летен привкус на сладки бебета Simple Smile  Flowers Sunflower
Момичета, още снощи исках да ви изчета, но получих някаква болка долу,леко в дясно, която бързо мина, но аз се стреснах и веднага си легнах.   newsm43 Днес цял ден работя и май съм по-добре. Възможно е просто да съм се преуморила...

# 243

Точно това си помислих и аз като гледах линковете. Особено предвид качеството им.  ooooh!
Аз пък не съм привърженик на триколките - много нестабилни ми се виждат. А пък като видях как една майка щеше да обърне бебето в парка, опитвайки се да качи количката на малко бордюрче - съвсем не ги харесвам.

# 244
Илиянка, много хубави покупки Simple Smile Аз чакам с нетърпение да разбера, след около месец, как е бебчо и дали какъв щъркел ще трябва да ни сложи Близоо  stork-boy  Thinking  stork-girl

# 245
# 246
  • София
Момичета всички колички са страхотни, но защо не пишат и килограмите или поне аз не ги видях
Дано да не ви дотягам вече с тези въпроси за количките

# 247
  • София

Точно това си помислих и аз като гледах линковете. Особено предвид качеството им.  ooooh!
Аз пък не съм привърженик на триколките - много нестабилни ми се виждат. А пък като видях как една майка щеше да обърне бебето в парка, опитвайки се да качи количката на малко бордюрче - съвсем не ги харесвам.

Green eyes , я сподели относно качеството какво имаш предвид, че съм пропуснала нещо Sad. А и какво бихте препоръчали като качество. Между другото Cangoroo не са по-евтини, горе-долу като гледам са едни цени, аз какви цени видях на колички, тези направо евтини ми се виждат ooooh! ooooh! ooooh!.

# 248
Това, което знам не е от личен опит, обаче.  Peace Всички познати, които си взеха колички Чиполино са адски недоволни - много бързо се чупят. Казват, че самите колички били много тесни за децата. Всъщност както и при много други неща - всичко си е до късмет.  Simple Smile Може да са уцелили лоша партида.
И Кангарото не са евтини, но пак идват с около 100 лв по-малко от Чиполиното. 

# 249
  • Германия
ЛЛЛ и аз имам въпрос, който ме притеснява още от сега Confused
Откриха ми хипертония 6м. преди да забременея, в момента съм на лекарства, но ми казаха, че ако кръвното не се оправи след раждането и продалжа с медикаментозно лечение няма да мога да кърмя. Има ли ли сте такъв случай във вашата практика на на хипертоничка, която да кърми. Има ли начин да свалям кръвното и да мога да кърмя детето или ще се наложи да го храня с АМ от първия ден Cry
Благодаря предварително!  bouquet

Аника, би ли споделила какви медикаменти вземаш, евентуално какви дози? Ако не искаш да става публично достояние, може и на ЛС да пишеш на някоя от нас.

И понеже това ми е първият постинг при най-слънчевите коремчета  sun се възползвам да пожелая на всички вас спокойни и безгрижни оставащи месеци на очакване  Flutter

# 250
Здравейте,колко много сте изписали,човек не може да ви изчете.Гледам колички коментирате,много е относително ,нашата количка е Даяна на Кангарото ами не е мръднала количката ,много запазена.Същият вариант е Пуки на Чиполино,лесно маневрени ,леки и така...Това добре ,но са тесни,когато я купувахме се чудих защото ми бяха казали,че са тесни,но в магазина ми казах ,че са стандартни и като се загледах в асортимента който предлагаха около тази цена количките и от други фирми бяха толкова широки.Но Маги вече на една годинка облечена с зимно яке и гащеризон ръчичките и бяха пред тялото и и беше тясна,като се има в предвид ,че като килограми си върви в нормите и не е пълно дете.На мен много ми харесват количките на Чико,страхотни са,наблюденията ми не са лични ,а от другите майки в парка,широки и леки,супер са разгледайте ги,на мен ми идваха обаче по-скъпи.Сега ни дадоха лятна количка на Макингланд,която в момента я карам и на сняг,много широка но ужасно тромава.
Така,че ако мога да дам съвет ,без да си натрапвам мнението,гледайте количката да е лека ,защото децата растат,като сложите и багаж и покупки  Grinning,трябва да е маневрена ,а не да я надигаш ,за да не се взема допълнителен кош и да се оскъпява трябва да е с пълно легнало положение.А за дръжките ,нашата е с две дръжки,беше ми много удобна,но сега ще ми е трудно да държа Маги с едната ръка , а с другата да бутам количката,така,че може би от тази гледна точка е по-добре с цяла дръжка.

# 251
Във всеки случай къпите колички има защо да са скъпи. Леки, маневрени и широки мога да кажа, че са Пег Перего. Сигурно пак е до определен модел и до късмет, но ние с нашата Ариа се родихме! Не ми се сменя и толкоз!
Мамите с първи дечица няма да се съгласят, но аз все пак да кажа... По-добре Мерцедес втора ръка, откокото чисто нова Лада  Wink Peace

# 252
За количките да се изкажа и аз - дано всеки остане доволен от избора си и му се радва. Има различни хора с различен бюджет и вкусове, затова има и толкова много колички на пазара. Имам приятелки с Чиполино, които са много доволни, а и една със Stokke, което е било на ремонт вече доста пъти и повечето му части са сменени (при това не живее в България и лошите тротоари не са извинение). Всичко е много индивидуално според мен, с количките втора употреба нагласата също е различна, така че наистина дано всички изберат каквото най-много им харесва и могат да си позволят и със здраве да ги ползваме.  Peace

# 253
Здравейте и от мен Simple Smile

Едвам наваксах да ви изчета.... Много се радвам за мамите с хубави новини, дано само такива се чуват занапред!  Добре дошли на новите мами     bouquet

Много темички пропуснах.... ама ще кажа 2 думи накратко Wink  За секса... уви и при нас засега е мираж Sad Преди година имах неуспешна бременност, и д-ра каза засега да забравя.... а пък и плацентата ми е по-ниско и.... само ще си сънъвам  cry

За килцата.... качила съм до сега 2-3. Като забременях бях около 50, сега съм 52,600.... но пък и доста си похапвам, като спря да ми се повръща апетитът ми взе върхова позиция....  Embarassed

За количката... още не съм мислила, но това което искам е да не е много тежка и да се сгъва лесно - не мога да ви опиша какви борби съм имала да напъхам количката на племенника ми в багажника на Ярис..... нещо като на прасе с тиква Wink Поне сегашната ми кола е с малко по-голям багажник и има светлина в тунела Simple Smile

Надявам се всички да сте добре и бебоците да растат на воля Simple Smile

# 254
Здравейте момиченца Grinning
влизам да ви се оплача от мойто малко диваненце-така падна по лице на плочките,че ooooh! ooooh! ooooh!
Много се притеснявам да няма сътресение,засега е добре,но в следващите няколко часа ще откача от страх Sad Sad Sad
Ох оплаках се,извинявайте,че ви занимавам,но имах нужда да споделя Hug Hug Hug
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт