Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
isepise, колко струват количките Mamba? Разгледах каталога, но никъде не видях цени.... Иначе са много готини, може би и са удобни и качествени.... Но дали не са тежки?  newsm78

# 616
http://www.bebe-best.com/abc-design-kolitchka-kosh-mamba-purple- … 2011-p-21867.html 790лв. в момента.  Peace
Тежи 11,8. Не е от най-леките.  Rolling Eyes

Всъщност за мен недостатък е и това, че трябва да се сгъва рама отделно и кош отделно. Заема се безумно много място.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 22:55 от BubolecheMeche

# 617
В неделя ходих на оглед. Видях я на живо, и нея и TEC 3. Аз ли нещо не разбирам или на мен ми се стори лека? Доста четох 3 седмици за количките. Беше ми бръмнала главата. Аз се спрях на тази марка. Модела ще уточня по-нататък. Много добри отзиви за количките на ABC Design.

# 618
Празни и в магазина всички са ужасно леки и маневрени Wink

# 619
                                            Добро утро и

# 620
  • Plovdiv
Честита Баба Марта и от мен и леко бременеене през женския месец. Момичета на 4D ли виждат пола на бебета ви или на обикновен ехограф?

# 621
  • До морето...
Честита Баба Марта Grinning Пожеланието ми към всички нас е заглавието на темичката-няма по-подходящо  Heart Eyes

# 622
Добро утро!
И от мен Честита Баба Марта!

Честити момиченца на Лейди У и момченца на Диди!

# 623
Добро утро,красавици!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА ЖЕЛАЯ!
Честито на всички узнали пола  bouquet
Честито на всички за хубавите новини,които носят,все такива да са до края Hug
Аз след малко отивам на ЖК,и ми е хем хубавко че ще видя бебко,хем ми е притеснено,но аз съм все така,угодия няма значи Winkкакто казва милото Heart EyesСлед прегледа ще драсна някой ред пак,целувки за всички и хубав ден ви желая Hug  bouquet

# 624
Симонка, всичко ще е наред.  Hug
Нормално е да ти е притеснено, и на мен ми е свито под лъжичката преди преглед, а предполагам и на всички момичета.

# 625
Честита Баба Марта!!! Да сме живи и здрави и ние и нашите семейства!

# 626
Честита баба марта на всички, желая ви много щастие и лека бременност Simple Smile

# 627
4естита Баба Марта! Пожелавам много здраве на Вас и Вашите семейства!

Симонка- успех на консултацията, ще чакаме добри новини!

Момичета, има ли все още някоя от Вас, която да повръща или да и се гади все още? Аз си повръщам и ми се гади по цял ден..... Cry  попитох докторът и той ми отговори, че при всяка жена е различно...

Иначе да ви се похваля вече кървене нямам Simple Smile , а утре ми е последната гадна и болезнена инжекция.
Вчера ми удължиха болничния, защото нали ме водят рискова бременност, та още 1 месец ми дадоха и аз се записах на гимнастика за бременни от 01.04. в клиника Торакс Пловдив. Има ли желаещи мами ,които са от Пловдив за да си ходиме заедно?

Добре дошли на всички нови мами, радвам се много, че списъкът расте и то много бързо.

Каролина- на мен полът ми го видяха още преди 3 седмици на обикновен ехораф,не беше 4Д.

Желая Ви хубав ден! Hug Hug Hug

# 628
Честита Баба Марта на всички коремчета! Пожелавам ви да сте живи и здрави, румени засмени и догодина да връзваме на малките си здрави бебчета мартенички!!!

# 629
Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и на дръвче!
Лек ден от мен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт