Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 849
  • 704
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Вики на ахони! newsm76 newsm59 newsm59 newsm59
Да е жива и здрава и много добро дете!
 Hug

# 106
Мили, маминки и бебчета,здравейте.
Много ви се извинявам,  че не мога да намеря време за форумчето. Cry
Поздравявам всички бебета от сърци им желая здраве и щастливо детство. Hug
Чувствам се ужасно, че не успявам да поздравя всички рожденици поимено. Още веднъж моля да ме извините.
Ахони, да ти е жива и здрава Вики, все така да ви радва. Hug
Цецинка, здравей. Hug

# 107
Здравей, Цецинка.Радвам се, че се завърна.
Честит рожден ден на патерици.Да са ти живи и здрави.

# 108
Здравейте и от нас:)
Честит рожден ден на Вики на Ахони и Мария на IvGB!Да бъдат живи и здрави,да растат щастливи и с безгрижно детство:)Да радват мама и тати!
Честит празник на всички!
Цецинка добре завърнала се:)Как са малките палавници?
Ние сме добре:)По цял ден обикаляме и изучаваме всяко кътче от стаите.Имаме си и нови трикове:)
Днес ни затрупа снега.Почнало е да вали от сутринта рано рано и спря чак следобяд към 3,30:)И натрупа едно хубаво-само за пързалка:))
Целувки и  Hug Hug Hug Hug за всички:)
Ани, как успя да уредиш такава хубава заря за Вики;)Явно имаш доста големи връзки;)

# 109
  • София
Много благодаря на всички за чудесните пожелания.
Бързо да се отчета, купонът беше супер, но сега предстоят още 2 (дори 3) купона. Направихме и прощъпулник, Вики хвана стетоскоп - лекар и не пожела въобще да погледне останали предмети, а и този го взе, остави го и започна да се занимава с други неща, все едно знаеше, че трябва да хване нещо и работата е приключила.
Завездичке, имам си аз връзки за зарята  Wink
Цецинка, много се радвам,че писа, отдавна те мисля и се радвам, че всичко при вас е добре.  Hug

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Елица  на мама lyubka_li ,Кристиян на мама Кали ,Емилиана  на мама Iva*,Йордан на мама Tasty0703 ,Симона на мама mirenceto03,Даниел на мама itudzarova newsm59 nbirthday newsm38  Gift  Да са живи и здрави ,усмихнати и послушни дечица и нека щастието и успехите бъдат техни постоянни спътници Simple Smile
Цецинка добре завърнала се ,много  Hug Hug на малчовците
Челси  Hug Hug
Усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Ви желая !

# 111
  • Пловдив
Много благодаря за топлото посрещане Hug Разгледах част от снимките. Прекрасни са дечицата ви, да са живички и здравички и само радости да ви носят.
Ние сме добре. Времето ни е арестувало у дома и малко сме се поизнервили, но с нетърпение очакваме затоплянето. Моите бандити още не са проходили и малко се тревожа, но се надявам скоро да почерпя с питка.
Честит рожден ден Кристиян, Йордан, Елица, Емилиана, Симона, Даниел  bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави, да растат много щастливи и да имат много късмет в живота!!!

# 112
Честит Първи Рожден Ден на патерички на Мария на IvGB! И много специални поздрави на тъй скъпата приятелка на Марти, Вики на мама Ahoney ! Пожелаваме ти невероятен, вълнуващ, усмихнат, нагушкан и нацелуван празник, който съм сигурна,че мама ти е спретнала! Просто си представям как си като една принцеса и всички те боготворят!
Честит Рожден Ден и на празнуващите днес Елица  на мама lyubka_li, Кристиян на мама Кали, Емилиана  на мама Iva*, Йордан на мама Tasty0703 ,Симона на мама mirenceto03 и Даниел на мама itudzarova[/b] да растат здрави и жизнерадостни деца,за радост и гордост на родителите си!

# 113
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА Елица  на мама lyubka_li, Кристиян на мама Кали, Емилиана  на мама Iva*, Йордан на мама Tasty0703 ,Симона на мама mirenceto03 и Даниел на мама itudzarova newsm59 nbirthday newsm38  party023  Gift  bigdance2  ura newsm18  Party Time  4uu Tada  party002 Gift  party041.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ:)

# 114
здравейте
честит празник на патерици

и честит рожден ден на всички копито съм пропуснала и всички които празнуват днес newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada
бъдете здравички и усмихнати

аз имам малко контракции и трябва да полежавам малко,нищо че не ми се получава много,но се опитвам
лек и слънчев ден ви желая Hug

# 115
Честит рожден ден Кристиян, Йордан, Елица, Емилиана, Симона, Даниел.Да са живи и здрави, много лъчезарни и послушни.Да ви носят много усмивки и да осмислят  всеки ваш ден.
Ени, миличко, почивай колкото можеш повече Hug

# 116
  • Пловдив
Аууууууууу, каква страхотна изненада! Ени, честита втора бременност Hug Нека да няма никакви контракции и да е безпроблемна до край Heart Eyes

# 117
Здравейте момичета!
Ения почивай си мила и лека бременност.Сега ти се е паднало да те глезят.
ЧРД на Йордан,Даниел и Кристиян най-специално! bdbaloni baloni,а на майките им по един букет с цветя    bouquet   bouquet   bouquet lovekiss newsm51 newsm51 newsm51
Да са живи и здрави и много послушни!Весел празник!
Ние сме добре.Дребка в момента спи,а аз се вихря в кухнята.
Лек и приятен ден! Hug

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА
на

Виктория на мама ahoneу

Мария на мама IvGB

Пропуснах вчера, съжалявам! Желая на двете принцеси много здраве, щастие, късмет и много любов.

ЧЕСТИТО на

Елица на мама lyubka_li

Кристиян  на мама Кали

Емилиана на мама Iva*

Йордан на мама Tasty0703

Симона на мама mirenceto03

Даниел на мама itudzarova

МНОГО ЗДРАВЕ И НЕКА ТОЗИ ДЕН БЪДЕ най-вълшебния. Прегръщам всички бебчета и им желая да преследват мечтите си и да мечтаят винаги, защото само така ще съумяват да постигат целите си.

Ени, пази се мила! Вив, радвам, се Вини е по-добре. Целувки и прегръдки от мен и Делянчето.

# 119
Честит Рожден Ден на днешните рожденници, а и на тези, който пропуснахме:) Бъдете здрави, щастливи и игриви!

Общи условия

Активация на акаунт