(и може и да се примиря с кренвиршите Поздравче

! Най-добри пожелания на рождениците от изминалите дни и поздрави за проходилите и сдобилите се с ново зъбче малчовци! Ние сме добре. Пропуснахме си консултацията заради лека хрема. Не ми се рискуваше да разхождам Бисквитка в това време. Все още не ходи, но лази. С нетърпение очакваме рождения ден... По-точно двата рождени дни
!
) Иначе при мен няма да се получи - сама си гледам момченцето, мъжът ми помага събота и неделя. В чужбина съм, нямам близки приятели с деца, близки до възрастта на моето. Не ходя нито на лекции, нито на работа, даже не мога да работя от къщи, нито да си довърша курса по фотография, просто защото нямам време. Няма детска кухня, а и сме алергични, така че готвя и домакинствам докато спи и постоянно се уморявам. Но като видя усмивката му, вали звезден прах
Ще посветя 2 години на него, а после колкото отнеме, ще зависи от възпитанието 

немога да ти опиша как искам да ви нацелувам с галка:)
!
)

Да са ви живи и здрави порасналите мъничета, винаги с радост и гордост да си спомняте деня, в който сте ги родили 

на ГАлина на звездичка и Краско на Лидето!Да са живи и здрави и много щастливо детство им пожелаваме с Йоана!
вече от седене,а краката ми ще забравт да ходят на по- далеч от магазина......