Добро утро от мен.Влизам да се похваля с успешно приключила сесия.Сега се отдавам на една 10 дневна почивка и да обърна малко повече внимание на Ичка,че и нея я измъчих милата с мойто учене

и да е топло времето. Парковете отново са пълни с дечица
. Дано само да не плъзнат отново вирусите, че ние от началото на годината два пъти ни хваща грипа и вече се чудя какво да давам, за да подсиля малко имунните ни системи. Педиатърката ме предупреди да го пазя Марти, да не го водя на затворени обществени места, но то как се пази дете, което ходи на градина. За съжаление нямам никаква възможност да го държа в къщи по-дълго време, да може да укрепне малко, защото сме сами с баща му и в момента, в който е здрав държа го един два дена още и го пускам. А там разбира се "добронамерени" родители колкото щеш, детето болно се вижда от километри (кашля като магаре, зелените сополи до устата му се стекли) и ми обяснява, че било здраво. Даже съм била свидетел как се и карат със сестрите и госпожите като им връщат децата. Но това май е навсякъде. И така на оплаквах ви се едно хубаво. А всъщност исках да дам малко положителна енергия понеделнишки, а сега чак се ядосах... 
Малко
никому не е излишна. С повод или без. 
И все пак, ако чуеш, че някое дете кара Варицела я ги събери с Боби и кои знае може и да я изкара докато е по малък.
Един вид застраховка

бързо оздравяване.

Но се притеснявам за най-голямата, ако се размине ....добре, но пък както Мамма казва при по-големите по тежко се изкарва и се чудя сега или след години е по-добре. Но това не зависи от мен.... 

Препоръчани теми