Честит рожден ден на днешните сладури! Много щастие и весело детство!

! Поздрави и за техните мами
!
-ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО С МНОГО ИГРИ И ЩАСТИЕ.

Малко беше кисела преди това, но дори не се усети кой знае колко. Дано всички така избиват 

за първи път откак сме се родили, баш преди рождения ден - с 38.1 температура, която ту спада малко, ту се вдига. Горкото е едно мълчаливо, със зачервени очички и омърлушено. Само като му спадне температурата малко, тогава се оживява, но не е спадала под 37.4 днес. Аз също съм с хрема, главоболие и зачервено гърло.
ОТ НАС!

, с това, което написах всъщност исках да кажа, че замисляйки се, под повърхността на цялата идея за любов и щастие и ..... - нашите любов и нашето щастие, и всичко онова свързано с нас, което чувстваме и изпитваме има и нещо друго, за което се замислих малко преди да родя, и то е дали всъщност водени от именно нашите си чувства и желания, имаме право да даваме шанс на един живот, без да си правим сметка какво точно всъщност правим. Не говоря за мен, за теб или за всички нас, които осъзнато донякъде раждаме, а за хилядите, милиони дори, които просто раждат и дават живот без да се замислят изобщо дали ще има утре за тях самите и дали с края на тяхното утре няма да свърши и утрето на децата им... Не зная, но някак си на мен поне ми звъчи супер егоистично да раждаш и да не мислиш за тези неща, защото това е вид отговорност, отговорност за това, което оставяш след себе си. Дали не съм нещо сбъркана аз самата....??? Препоръчани теми