Седмокласник в лъвски скок вече е във втори срок

• 33 467
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Момичета, аз да ви се оплача...Не знам Бети до колко ще успее да се подготви качествено за изпитите. Тази година е все болна. Днес я водих при личната и се оказа, че е с гнойна ангина и до ваканцията си остава вкъщи Sad На 5 април са и изпитите в АК в Търново и не знам въобще дали ще се възстанови до тогава и имали въобще смисъл да ходи. Много ми е напрегнато Sad

# 437
Летинко  Hug Hug Hug
Стискам палци да се възстанови по-бързо детенце, не се притеснявай сигурна съм че ще се справи мого добре на изпита за АК  Peace тя е супер подготвена и мотивирана Peace

# 438
Момичета, аз да ви се оплача...Не знам Бети до колко ще успее да се подготви качествено за изпитите. Тази година е все болна. Днес я водих при личната и се оказа, че е с гнойна ангина и до ваканцията си остава вкъщи Sad На 5 април са и изпитите в АК в Търново и не знам въобще дали ще се възстанови до тогава и имали въобще смисъл да ходи. Много ми е напрегнато Sad

Тя и с ангина може да се готви у дома, а и да не се подготви кой знае колко, това не е причина да не отиде на изпита. Има само един 100% сигурен начин да не вземеш изпит - да не се явиш.

# 439
  • с/у ОколоМръсТното
А как е минал изпита за АК?
Някакви коментари от нашите представители там?

само с майката на детето се чух. Обясняваше ми за разразилата се истерия около родителите. Но нищо за изпита. Детето й още не съм го виждала, за да чуя лично коментара му.
А и скоро няма да го виждам, явно...
Дребуса е с висока Т от вчера и Лети, напълно те разбирам  Hug. Дано бързо се оправят дечицата ни, че и ние сме с много активна програма от края на седмицата.
Уф, нещо взе да ми писва от тази ангажираност в 7ми клас (при все, че моята зор много не си дава). Особено след като подхващаме 2ра седмица без секунда почивка. По този повод обстойно разгледах календарЯ и какво установявам: до края на май имат само 3 пълни седмици учене (включително със сегашната вече започната седмица). Всички други учебни седмици не са пълни (нямат по 5 уч. дни).

# 440
Шанко, аз защо разбрах че и Ати ще държи изпит  newsm78, както ми се върти в главата и за детенцето на Черна станция  newsm78
То последните дни са ми толкова ангажирани къде със сериозни неща, къде отвреме навреме си вкарвам и аз самата глупости ей така за разнообразие да не скучая ... та може и да съм объркала.
Иначе чинно съм ви стискала палци и на двете в неделя  Laughing и чаках да споделите нещичко за изпита - на каква тема беше есето и трудни ли бяха задачите?

# 441
  • под течащия покрив
   Здравейте!Не съм много по писането и заради това не съм се включвала в темата, но ви следя и ви благодаря за информацията, която давате   bouquet.Аз също съм майка на седмокласник и също като вас ме е обхванала родителска треска, която се усилва с приближаването на изпитите.Искам да ви питам, тъй като когато се подават заявления за полагането на изпити, мен и мъжът ми няма да ни има в България, може ли някой близък да подаде заявлението и дали той  трябва  да е упълномощен за това?Освен това тези заявления в училището,където учи детето ли се подават или на друго място?

# 442
  • с/у ОколоМръсТното
Ми не, не си ме разбрала... Щерката никога не е изявявала желание за АК.
Виж в темата за АК. Там обсъждат и есето и останалите неща около този прословут колеж.

# 443
Munti предполагам, че схемата ще е както до миналата година - заявленията ще се подават в т.нар. училища гнезда, които ще бъдат определени от МОН и ще бъдат публикувани на сайта им. Мога да предположа, че няма проблем някой друг да подаде това заявление вместо теб ( но това е само мое предположение) и че затова не би трябвало да се изисква пълномощно ( може би само за записване в дадено училище).
Шани, значи пак съм неразбрала пък се сърдя на децата  Mr. Green Laughing Joy hahaha, а иначе да ти кажа статистиката ти ме радва - 3 седмици са някак си издържим срок  Laughing Mr. Green само не ме линчувайте  ooooh! Embarassed Twisted Evil ама верно този 7-ми клас ми излезе през .....  hahaha bowuu Twisted Evil

# 444
Шанко, аз защо разбрах че и Ати ще държи изпит  newsm78, както ми се върти в главата и за детенцето на Черна станция  newsm78
То последните дни са ми толкова ангажирани къде със сериозни неща, къде отвреме навреме си вкарвам и аз самата глупости ей така за разнообразие да не скучая ... та може и да съм объркала.
Иначе чинно съм ви стискала палци и на двете в неделя  Laughing и чаках да споделите нещичко за изпита - на каква тема беше есето и трудни ли бяха задачите?

Ние бяхме на изпита в АК и каквото имаше за писане, писах. Но май в специалната тема по въпроса.

# 445
  • навсякъде
Munti  аз също мисля, че за записването трябва да има пълномощно. Ние ще пътуваме на първи юли извън страната и също мислим / ако не е приета на първо класиране/ да оставим пълномощно на някого.
Летисия  Hug дано скоро да се оправи Бети и всичко да мине добре. Тя често боледува, защо не се консултирате с някой доктор за подсилване на имунната система?
Ние в събота се явихме на олимпиадата по физика. Доста разочарована излезе. Не били решавали задачите по този начин в училище и й били доста трудни. Явно малкия град и занижените критерии си казват думата.

# 446
   Здравейте!Не съм много по писането и заради това не съм се включвала в темата, но ви следя и ви благодаря за информацията, която давате   bouquet.Аз също съм майка на седмокласник и също като вас ме е обхванала родителска треска, която се усилва с приближаването на изпитите.Искам да ви питам, тъй като когато се подават заявления за полагането на изпити, мен и мъжът ми няма да ни има в България, може ли някой близък да подаде заявлението и дали той  трябва  да е упълномощен за това?Освен това тези заявления в училището,където учи детето ли се подават или на друго място?
Когато кандидатстваше дъщеря ми(през 2008г.) тяхното училище беше гнездо и учителите, които се занимаваха с това коментираха, че виетнамчетата идвали сами, защото родителите им не знаели добре български, и са се справяли с цялата документация много по-успешно от много от родителите... Мисълта ми е, че може децата да отидат дори сами, за да си подадат заявление... Май се искаше някъде подпис на родител, но може да си го подпишете предварително, така че.... Но все пак е най-добре да попитате в училището, защото може нещата да са се променили от преди 3г.

# 447
# 448

Ние бяхме на изпита в АК и каквото имаше за писане, писах. Но май в специалната тема по въпроса.

Дали ще те затрудня много да го копнеш и тук? Praynig

Obsolete благодаря  Peace  bouquet

# 449
  • Пловдив
Имам едно бързо въпросче и много ще се радвам ако ми хвърлите малко "светлина в тунела"  Embarassed

Синът ми донесе днес поредния тест по БЕЛ, който всъщност се състои от 50 думи диктувани от тяхната госпожа в края на часа. Казала им е, че за всяка сгрешена дума ще им взема по 0,25 точки и така при 8 грешки от негова страна получава Добър /4/. Въпроса ми е дали това оценяване е адекватно според вас? По моята логика излиза, че трябва да изкараш 125%, за да получиш Отличен.
Всъщност може и да не съм права и в създалата се ситуация с госпожата (преди време бях споделила, че беше забранила на сина ми да влиза в часовете и докато не си подстриже) не желая да влизам в излишен конфликт с нея, но ми се струва, че не е много редно това точкуване.
Никога не съм имала претенции, че хубостника знае всичко по БЕЛ и нямам претенции за шестици, но ... просто ми се иска на мен да си изясня ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт