Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря задачите от Националното състезание по математика за 7-ми клас, общински кръг, февруари 2011 г., за София?
Какви са критериите за оценяване на преразказ с дидактическа задача?
Какви са предимствата за прием в НПМГ въз основа на класирането на олимпиадите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря задачите от Националното състезание по математика за 7-ми клас, общински кръг, февруари 2011 г., за София?
Задачите от Националното състезание по математика за 7-ми клас, общински кръг през февруари 2011 г. в София могат да бъдат намерени в книжарници за училищни пособия или на уебсайтове, които предлагат материали за подготовка за състезания и изпити. Освен това тези материали може да са достъпни в училищата или от учители по математика.
-
Какви са критериите за оценяване на преразказ с дидактическа задача?
Критериите за оценяване на преразказ с дидактическа задача включват акцент върху правописа като най-важен аспект, последвано от умението да се преразказва текст, като се подчертава важно и се избягва несъществено. Грамотността е от съществено значение, тъй като неграмотността влияе на резултата от изпита. Подкрепата на учителите за правописните грешки е от решаващо значение за успеха на учениците.
-
Какви са предимствата за прием в НПМГ въз основа на класирането на олимпиадите?
-
Къде мога да намеря комплект за химически експерименти?
-
Какви са максималните точки за националните състезания по математика и български език?

Аз не толкова за приема, въпреки че тръгнах поведена от тази идея, колкото въобще за училището искам да се ориентирам от сайтовете. Някак си не ми направи добро впечатление това, че никой във Френската не си е направил труда да скрие или изтрие информацията за приема от преди две години. Вярно, че не е добре да се правят генерални изводи, но все пак е пример за небрежност.
Не казвам, че сайтовете са единственият канал, чрез който черпя информация, естествено ползвам и други, между които например е и този форум
. Ще ни липсваш
. И на мен ли липсва времето , когато всички споделяхме и хубаво и лошо. Усещахме съпричастността на останалите. Позитивната енергия беше силна , а сега... За някои от хората децата ни станаха изоставащи / ако не се справят супер/, или ненормални/ ако се подготвят сериозно/.
Нямам думи просто, и това е млад човек който има амбиции да следва право
Боже пази децата ни от неграмотност и невежество
(Това се отнася за София). Това също е част от сближаването и добрата атмосфера, но май никой не го приема по този начин. Ако сте се събрали, можеше да ни сложите по една снимчица ей тъй да се похвалите
Аз например ако бях в София бих искала да се запознала със всички ви. Аз не съм от анонимните и не търся анонимност.
Имайте търпение още малко, както казва Черна станция скоро ще се отплеснем в съвсем друга посока.
Значи тя, както и вероятно ред други хора, имаха и имат идеалната представа кой стои зад този ник. И ако тя нямаше никаква зла умисъл в действията си, каква е гаранцията, че друг разпознал ме няма такава..Но тази си грешка осъзнах доста късно.