Отговори
# 435
Здрасти Злате  Hug
Отбивай се понякога в темичката

# 436
# 437
  • Пловдив
Съглесна съм,Гале HugАз мисля да помолим Зизу да ни прави оператики .Да си   имаме определено време от седмицата,в което всяка,която може да се явава.Така поне веднъж седмично ще може да се засичаме и да си побъбряме.Съгласни ли сте?

# 438
това Месут с адвокатката ли е  newsm78 на нея ми прилича

тука Месут ми харесва

# 439
От дека ги вадиш тия фотоси душко newsm78

# 440
От дека ги вадиш тия фотоси душко newsm78
на фейса ми се появиха
http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/SerhaTeoman

# 441
Той е млад и му се снима, а моя Бюлентчо хич не си турга снимки във фейса , чат пат някой клип на някое интервю  Tired

# 442
Той е млад и му се снима, а моя Бюлентчо хич не си турга снимки във фейса , чат пат някой клип на някое интервю  Tired
видя ли колажа с Мелис

# 443
Не ма натъжавай с такива фотоси душко
стига ми, че акшамлар ке дават час и половина погребението на Бабакилър и ще имаааа newsm45 newsm45 newsm45
Д а се чуди човек носни кърпи ли, памперс ли или клечки на клепачите да си тури, за да изгледа епизода  Mr. Green

# 444
Не ма натъжавай с такива фотоси душко
стига ми, че акшамлар ке дават час и половина погребението на Бабакилър и ще имаааа newsm45 newsm45 newsm45
Д а се чуди човек носни кърпи ли, памперс ли или клечки на клепачите да си тури, за да изгледа епизода  Mr. Green
аз не съм започнала още Харун ама от фрагманите съм долу горе в час

# 445
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехоооо, Здрасти дружина. wavey wavey wavey wavey

Много съжалявам, че се пръснахме в различни посоки, но и аз вече нямам така време за форум. Даже и филми много, много не отразявам. Зарязах си собственото село, но ако имам възможност винаги ще се отбивам.

Ловим си ви всичките беееееееее.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 446
Тази седмица няма да има епизод на "песента"  Sad

# 447
Добро утро  Hug ето и кафенцето

Честит празник на всички

# 448
Здравейте!
Напоследък нямам време нито да чета нито да пиша, но тази тема ми е най на сърце.
разбрах че местят БП във вторник в 20 часа. жалко че тази неделя няма да има серия.
Тази седмица няма да има епизод на "песента"  Sad
От друга страна мисля че това е по-гледаемо време и е добре за сериала.

# 449
Повечето песни на Фери от сериала са на Фунда Арар, която и аз много харесвам. Искам да поздравя всички верни фенове с една моя любима песен

Общи условия

Активация на акаунт