Отговори
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ihlamurlar altinda - "Под липите"
Възраждането на гoлямата любов

...и резултата от нея...

Режисьор: Айдън Булут
Сценаристи: Нилгюн Йонеш ; Неслихан Ейюбоолу ; Айше Текер
Държава: Турция
Година: 2005
Производител: Шюкрю Авшар
Композитор: Наил Юртсевер
Епизоди: 80

Елиф е много красиво , младо момиче , което работи като шивачка в текстилна фабрика.Тя е влюбена в беден , но много честен младеж Йълмаз.Мечтата и на двама им е да споделят живота си заедно...до момента , в който на Елиф и омръзва бедният живот , който живее.Тя мечтае за лукс , власт , ... , а тези неща Йълмаз не може да и ги даде.На пътя на красивата шивачка се изпрява синът на шефа на текстилната фабрика , я която работи Елиф - Йомер.Още от първия миг , в който я вижда , той остава силно запленен от нея.Ревността на Йълмаз нараства все повече и повече.Честите срещи на Елиф и Йомер стават причина за раздялата и с Йълмаз.
Йомер има много красива сестра - Филиз.Ако трябва човек да определи вътрешността и то най-точната дума би била - романтичка!Единствената и мечта е да намери своя принц на бял кон.Именно Йълмаз е нейният принц.Въпреки че все още не е забравил Елиф , Йълмаз е силно привлечен от Филиз и между двама им се заражда нещо истинско , което и двамата чувстват за първи път.

Участват:

Tuba Buyukustun - Filiz Bulent Inal- Yilmaz

Ozge Borak - Elif Sinan Tuzcu - Omer

Nur Surer - Mujgan Billur Kalkavan - Handan Evrim Alaysa - Sema

Музика от сериала: Sonbahar  Sevdam  Sevgiliye   Tebess

# 1
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добре дошли на феновете на сериала "Под липите", Бюлент Инал и Туба Буюкюстюн
Надявам се да се чувствате уютно тук! newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51

# 2
  • София
Зизу благодаря за новата тема страхотна е  Hug Hug Hug  bouquet  love001  love001

# 3
Ашкъм, чок гюзел темичка  newsm51

# 4
Зизу, сърдечни благодарности за хубавата тема !

Нещо ми е чоглаво, че сериалчето ни свършва Cry

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:35 от Fan

# 5
Зизу благодаря за темичката  Hug

# 6
Благодаря за посрещането и за новата тема.

# 7
  • София,
Благодарим за темичката   bouquet
И аз догледах последната серия на Мелодийката, силно любим филм ми е и той, сигурно съм го гледала пет шест пъти Mr. Green, Асито също, а този СЪлзи над босфора не съм го гледала, но ще го загледам  Peace.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:28 от Семирамида

# 8
Ей Зизанкеее страхотна темичка си спетнала душо моя  Hug  love001
яд ме е че ще дават сълзи над босфора на мястото на мелодията  Crossing Arms исках да го изгледам до края   Sad

# 9
  • Пловдив
Мараба кадънлар HugДобре дошла Дидиаск  bouquet
Зизанко,чок мерси за темичката,дали ще успеем да я изпишем newsm78 SadПреди време нали умувахме кой филм да заглеждаме вкупом,хайде давайте предложения,че не остана време ThinkingМного ни е готина компанията и хич не ми се ще да се разпаднем PraynigВярно е ,че повечето пишем и по други теми,но тук определено се чувствах най-комфортно,с достатъчно доза хумор и закачки,без напрежение и да те карат да разясняваш всяка написана дума Mr. Green

ПП Специално за Зизка(която тази вечер сигурно е отишла да си спасява котето в хралупата Grinning)

# 10
Зизу,  bouquet, Страхотна темичка, тешекюр ,джанъм!

Момичета още една вечер сме заедно да си коментираме! Доста е гадничка предстоящата серич като за последно. ах, този Джем, колко емоции ни докара!
Е, приятно гледане!

# 11
  • Разград

# 12
Бреййй Джем е мъж мечта  Mr. Green гледа бебето докато мама спи, преготвил и закуска Mr. Green

# 13
Бреййй Джем е мъж мечта  Mr. Green гледа бебето докато мама спи, преготвил и закуска Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
Тоя цял сезон ни пили нервичките!

# 14
  • Разград
Сега в рекламите даваха от 28 февруари от 22.00 часа "Ангел пазител".

Общи условия

Активация на акаунт