Отговори
# 45
"Какво да кажа?"-попита Красавеца "Много си хубава" олеее,паднах от смях /ама много влюбен мъж.../

# 46
  • Разград

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:59 от vania_e

# 47
  • Разград

# 48
Ванче преди малко гледах рейтинга на ЛиН как да ги разчета тия таблици - на едната пише AB на другата TOTAL какво означава това

# 49
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малкия Оги изведнъж стана ГОЛЕМИЯ ОГи... Shocked Shocked Shocked Shocked

Брях...на 40 дена само дет не е проходил. Ми то е така, нали баща му е с две сърца... hahaha Joy hahaha Joy

Ха, честита Джемска кончина.    bouquet  bouquet  bouquet
Желая му късмет при срещата със СЪЗДАТЕЛЯ. Whistling

Вай, мойто коте мнооого космясало бре... Shocked Shocked Shocked

# 50
  • Пловдив
  bouquet  Ехеее дожвяхме да се отървем от това психо Джем. Честито ви момичета, сега поне 2 серии ще се диша по-свободно, пък да не говорим, че определено започнаха да се нареждат нещата. Само Йомер да можеше да се осъзнае по-бързо ...  Гледат се като гладни котараци, обаче йок не се обичат.
Предстои ни една от най-хубавите сцени във финала.   bouquet

# 51
Малкия Оги изведнъж стана ГОЛЕМИЯ ОГи... Shocked Shocked Shocked Shocked

Брях...на 40 дена само дет не е проходил. Ми то е така, нали баща му е с две сърца... hahaha Joy hahaha Joy

Ха, честита Джемска кончина.    bouquet  bouquet  bouquet
Желая му късмет при срещата със СЪЗДАТЕЛЯ. Whistling

Вай, мойто коте мнооого космясало бре... Shocked Shocked Shocked

така бе Зизу в единия филм се завръща, в другия си отива  Mr. Green

# 52
Зизу досега четох коментарите ти в темичката за Явуз и  rotfImao  rotfImbo да идвам ли за халвата  eat

# 53
  • Разград
Ванче преди малко гледах рейтинга на ЛиН как да ги разчета тия таблици - на едната пише AB на другата TOTAL какво означава това

По важен бил рейтинга в групата на А/В - това била групата на интилигенцията, а другата ядно на простолюдието.

# 54

По важен бил рейтинга в групата на А/В - това била групата на интилигенцията, а другата ядно на простолюдието.

мерси Ванче  Hug

# 55
Зизу досега четох коментарите ти в темичката за Явуз и  rotfImao  rotfImbo да идвам ли за халвата  eat
Беги, нещата са сериозни...кво си дремала цел ден та не си яла халва? Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Ако е останала...черпи се, ако не ярън ще раздам и тук...ми така де аз съм тъжна...нема ми котетооооооооо.... smile3514 smile3514 smile3514 newsm45 newsm45 newsm45

# 56
  • Пловдив
  bouquet  Салих май го раздава лошия в другия сериал, нали така? Ама е много готин беееее, гледам на Зизанка подписа и много ми харесва! Ако реша да изгледам ЛиН от там, от където съм спряла определено ще е заради него и Йомер (не знам как му е заглавието във филма  Embarassed Embarassed), плюс Саваш бей.

# 57
 bouquet  Салих май го раздава лошия в другия сериал, нали така? Ама е много готин беееее, гледам на Зизанка подписа и много ми харесва! Ако реша да изгледам ЛиН от там, от където съм спряла определено ще е заради него и Йомер (не знам как му е заглавието във филма  Embarassed Embarassed), плюс Саваш бей.
Салих се казва Явуз (Явката)
Йомер е Хакан. Ама там котето е малееееееееее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Апелирам към Кудрет бей:

ИСКАМ СИ КОТЕТООООО!!!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 58
  • Пловдив
  bouquet  Да не би Кудрет бей да се е е опитал да елеминира твоето коте! Ще направим стачка да върнат котето на Зизу, за да  го върнат!

# 59
  • Разград
  bouquet  Да не би Кудрет бей да се е е опитал да елеминира твоето коте! Ще направим стачка да върнат котето на Зизу, за да  го върнат!

Опитаха се да му занулят ЕГН-то, но още не е ясно какво ще излезе. Зизу си е втълпила че е заминало котето и, но почти всички са на мнение че чер гологан не се губи. То ако го няма Явуз/Салих/, кои ще е гадния до края на сериала, не може без мръсник.

Общи условия

Активация на акаунт