Начин на гримиране - Тема №2

• 87 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ако си с черна рокля, сиво сако и др. аксесоари в др. цветове мисля, че със сиви сенки сивото ще ти дойде в повече. Опитай с друг цвят, който считаш, че подчертава очите ти.
Гримът на Джоли, който си показала е много готин, но ми се струва твърде класически. Би подхождал на по - цветни дрехи.

# 211
  • Sofia
Благодаря за бързото мнение Simple Smile
Аз също си го мислех това, че ще ми дойде в повече сивото.Обаче просто не ми хрумва друго.
Очите ми са зелени.Мислех си за нещо в лилавата гама, но никога до сега не съм се гримирала с лилаво и сигурно няма да се възприема...
Мисля си за грима на Джоли, като преди очната линия да сложа нещо прасковено,за да предам малко цвят.

# 212
  • София
Аз съм със сини очи - лилавото ми е, как да кажа... универсален цвят за всякакви дрехи. Имам го в поне 10 нюанса. Идея си нямам на зелени очи дали би стояло добре.

Прасковеното също ми е от любимите униварсални нюанси. Супер би стояло в такава визия като на Джоли.

# 213
  • София
sadeyes, определено нещо по-цветно е по-добре. Лилаво, виолетово, бургунд биха подчертали очите ти. Тъкмо щях да пиша че ако имаш някакво цвете в косата, можеш да вържеш грима с цвета на цветето, но видях, че си писала че цветето ще е сиво.  Simple Smile

# 214
 [/quote]
За изсветляване на клепачите, може да сложиш след базата MAC Paint Pot (Soft Ochre или Painterly). Много често ги използват за база, но всъщност това са по-скоро нещо като кремообразни сенки, които накрая нанесени изсъхват и не стоят мазни. Отгоре нанасяш сенките.
[/quote]

Много благодаря за съвета!   bouquet

MissNellie, и аз в тази последователност ги нанесох, но накрая ми се стори, че всичко се размаза безобразно, а не бях прекалила с количествата сякаш ...  Може би повече време трябва да изчаквам между отделните "компоненти".  Thinking

# 215
Момичета,скоро не съм писала в темата,но сега ви моля за помощ-трябва да гримирам сестра ми за повод.Ще е облечена със сива туника с яркорозово и синьо цвете на нея,тъмни дънки и високи обувки в сиво.Кожата и е бяла,косата-тъмна.Накакви идеи? newsm78

# 216
# 217
Благодаря,това е добра идея. Peace Аз си мислех и за нещо такова-

# 218
  • София
 newsm10 да и така може, така акцента ще е върху устните

# 219
  • София/Горна Оряховица
Тъй и тъй сте отворили тема: аз съм абитуриентка и ще се гримирам сама за бала. Роклята ми е в черно, до коляно, със синя пандела и дантели. И сложното е, че син грим не ми отива. Ще съм благодарна на всякакви идеи   bouquet Hug

# 220
И какво му е сложното? Дори не ми хрумна, че можеш на подобна рокля да сложиш син грим. Защо не пробваш опушен грим? В темата имаше интересни предложения. Или пък очна линия или нещо съвсем леко. Като това, да речем : http://primped3.hcdn1.net/images/uploads/zoes_blog/june_celebs/88086848.jpg

С какъв цвят на очите си?

# 221
  • София/Горна Оряховица
Опушения грим ми е много слаб - или приличам на пребита, или по-добре да не се бях гримирала. Очите ми са кафеви, на силна светлина зеленикави. Отива ми лилавото, но не съм сигурна как точно ще го вържа с електриково синьо  newsm78 ?

# 222
Не мисля, че си длъжна да комбинираш задължително синьо със синьо. Нали казваш, че е само една панделка? Ако държиш да има и нещо друго синьо, то може да е например някоя чантичка, но не непременно грима.
Моите очи са също един такъв неопределен кафяво-зелен ( аз му викам каки  Mr. Green) цвят и на мен също не ми отиват сини сенки. За сметка на това изглеждам добре с черни или тъмносиви сенки, с розови, с лилави. Но пък в този случай и аз не те съветвам да се гримираш в лила.
Ако имаш хубави устни, можеш да акцентираш повече на тях.

# 223
  • София/Горна Оряховица
Ех какво точно определение на цвета  Mr. Green . Устните ми са горе-долу хубави, ама много говоря и си изяждам червилото  Laughing . Сега бях на пробна прическа, сега правя и пробен грим. Ако си харесам снимка - ще постна  Mr. Green .

# 224
Хайде, чакаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт