Начин на гримиране - Тема №2

• 87 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Оооо златния е много прост глос, хич не бях доволна, и имаха после един червен направо гнусен... тези по магазините за левче са по - хубави, но този, за който говоря си заслужаваше всеки похарчен лев. Жалко, че го спряха още преди 3-4 години...

На Мейбълин супер много харесвах фрутилишъс май беше серията в тубичките... но ги спряха, а от там ми е любимият прозрачно розов глос с вкус и мирис на бонбони. От новите, които са на тяхно място хич не съм впечатлена. Ето снимка на старите. Моят е бонбонено - светло - розовото

# 301
# 302
  • София
охо TheBlackWidow страхотна колекциика
в.сикрет хубавили са гланцовете ,че съм им хвърлила око

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 17:42 от lepidopteria

# 303
  • USA, Steak State
Хич даже, последната година наблегнах на други неща и занамерих покупките на глосове и червила. Simple Smile

# 304
  • София
 Shocked направо ми взехте акъла!!!
Как решавате какво точно да си сложите като почнете да се гримирате?  Wink (шегувам се)

# 305

Crazy Crazy Crazy

Божеее,аз ако едно читаво/не издълбано,не смачкано,не скрито,не изровено/ намеря се радвам направо  Laughing
А едно време ,преди дъщеря ми да реши,че всички червила са нейни  Laughing колко имах и аз  Flutter

# 306
  • София
Елфичка, честито ти бебе   bouquet

# 307
Елфичка, честито ти бебе   bouquet

Благодаря  Hug

# 308
  • sofia
Eлфичка, честита трета рожба   bouquet. Много сила, спокойни и щастливи мигове ви пожелавам.

TheBlackWidow, не ти е лесно.... И това са само глосове и червила, колко ли още други красоти имаш в колекцията.

# 309
  • USA, Steak State
Другата ми мания са сенките за очи, лаковете, бронзърите и ружовете и фон дьо тени.. Хахха общо взето всичко козметично.

# 310
  • София
Тъй като съвсем скоро си описах червилата в една друга тема, реших да ги снимам и да ги покажа и тук. Имам точно 4, но всички много си ги обичам и не усещам нужда от други цветове.
Затворени и Отворени
И така от ляво на дясно: Chanel Rouge Coco Shine - 54 Boy, МАС - Quiet, Please от Champale Collection, МАС - Frost High Strung и Guerlain Rouge Automatique 121 Rouge D'Enfer.
Имам и един тон глосове, все един и същи цвят. Не знам защо си ги купувам, като не ги ползвам.
И за да не изпадам в ситуации като elfi4ka, Габи си има собствени "червила"

# 311
  • София
Pampita хубава колекция
ето и от мен още една скромна колекция
червила http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246902_1015020728 … 191_5936357_n.jpg
глосове и балсами http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251153_1015020728 … 192_1030750_n.jpg

# 312
Гледам все са ви цветни червилата,а на мен хич не ми отиват такива  Thinking
Най-добре се чувствам  с нюд червила,защото и без това очите ми се добре подчертани винаги  Laughing
Което свежда до минимум цветовете,които ползвам.И общо взето едно време постоянно си купувах какви ли не червила,но винаги ползвам само едно-две  Crazy
И да ми се смеете най-доволна съм си от Голдън Роуз-телесните пастелни цветове.Много трайни са на моите устни.
И от тези блестящите им имам едно,също много ми харесват:
http://elineli.com/image/cache/data/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC/images-120x120.jpg

А малката е много нахална и не се задоволява с гланцове и балсами.Трябва задължително да е стандартно червило,което има цвят и тя го вижда  Laughing

# 313
  • в 1001-та нощ
Чета ви отдавна, но сега и да попитам. От форума разбрах за базата за сенки, но като тръгнах по магазините да търся ме гледаха много странно, накрая открих една на GOSH, която е стик. Когато я нанеса стои като  бели перлени сенки. И другите  бази ли се така? Малко е кофти когато искам да си сложа матови сенки, изцяло се променят. Инъче определено издържат по дълго време .

наскоро си взех базата на Bella Pierre

има телесен цвят  Peace изключително удобна за насяне, иономична естествено, ако се "размеси с искрящ пигмент" пигментът става матов  Hug ако не се размесят си искри

взех си и 4 пигмента на марката, 2 четки и 2 очни линии - черна и прозрачна (може да се размесва с пигмент за цвят  Peace)

elfi4ka  Hug честито трето бебенце Wink)) да Ви радва много  Hug

# 314
Ехе, здравейте момичета. )
От давна не съм се разписвала тук, то сигурно сте ме и забравили...)

Гледам чудесни колекции глосове и червила.
Аз глос хич не харесвам, стои ми отвратително на устните, но все пак имам 2бр. )
Единият е от преди сто години купуван на Севънтийн (той пък ми харесва) и на скоро си купих на She един, и то защото ми харесаха опаковките.  Laughing

Най-доволна съм от едно червило на Ланком, и на Диор, фантастични просто, но от стари колекции и вече ги няма и двете за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт