Начин на гримиране - Тема №2

• 87 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • където си пожелая...даааа...
браво, и за толкова малко пари си я взела...чак ме е яд Laughing, а марката каква е?

# 361
Да кажа и аз за палитрата.
Моята е от ибей  излезе 28 лв с разноските по фирмата,която ми я поръча и с доставката до Пловдив.
Иначе щеше да излезе по-евтино,ако директно аз си я бях поръчала,но нямам Visa  Close

Но 30 лв с комплект четки и то в България си е екстра находка  Wink

Иначе незнам каква марка е  Thinking Мисля,че са Хон-Конгски.

Тъпото на палитрата е,че кръгчетата със сенки/металните/ не са залепени за дъната си и ако я пренасям някъде в багаж и не съм я сложила легнала,после всичко е разбъркано вътре  Close И все се каня да ги лепя и все не го правя и всеки път се ядосвам  Laughing

# 362
Stardust, виж и  Yves Saint Laurent Rouge Volupte 27 Rose Paris дали ти допада

За 88, 120 палитрите - всички се правят в Азия, на едни и същи места и са абсолютно едни и същи. Някой компании си поръчват да им ги брендират, примерно BH Cosmetics, Coastal Scents и си слагат по-високи цени, но си е същата палитра, която някой (като един онлайн български магазин за грим ) си позволяват да надуват до безобразие. Цените са около 11-12$ за 120, и под $10 доставени за 88 от ибей в момента, трябва ви само пейпал.

# 363
  • София
MissNellie a качествини ли са (смисъл пигментирани)

# 364
Мис Нели,то че ми харесва това червило,харесва ми,ама такава цена са му сложили в Бг... Laughing Ще проверя едно на МАК.
За веждите-аз слагам сенки в началото,понеже имам малко плешиви участъци там,и на самата арка. Peace

# 365
# 366
момичета, зарибих се и аз за тази палитра и сега се прехвърлям в темата за пазаруване от и-бей Mr. Green. Успешен ден на всички красавици Hug

# 367
  • Пловдив
Здравейте. Изключително запалена съм по гримирането и се надявам да ме приемете при вас.
http://prikachi.com/images.php?images/563/3521563I.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/614/3521614p.jpg
ще се радвам да споделите мнението си  Hug

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 12:51 от kamice

# 368
  • София
Здравей, прави си снимките с макро или карай някой друг да те снима, за да не са размазани.  Hug

# 369
На мен лично това ми допада:

# 370
първият вариант наистина е страхотен, а вторият начин на гримиране поне за мен е доста труно за изпълнение - веднъж се пробвах сама да го направя, но в крайна сметка се получи съвсем друго, в Ютуба имаше такива клипове за този грим, но не помня вече как ги намерих Rolling Eyes

# 371
MissNellie a качествини ли са (смисъл пигментирани)

Най-големия им недостатък е липсата на хомогенност в качеството на различните цветове - едни са малко по-успешни, други не толкова. Като пигментираност са средно силни (като усреднено цяло), с база и малко повече умение могат да се постигнат  плътни и наситени нюанси на доста от цветовете, не са супер финно смлени но не са и прекалено тебеширени, т.е. сравнително ок се преливат, не се разпрашват прекалено. Ниската цена идва до голяма степен от малкия грамаж на всеки цвят. Чудесна палитра за някой, който иска да експериментира със цвят, доколкото знам в доста колежи по козметология тук на студентите по грим са започнали да ги включват с един стартов кит с най-основните неща, който винаги им дават за да могат да експериментират докато се ориентират да си изградят свой. За цветни експерименти - да, за ежедневен грим само в една тоналност - няма смисъл.

# 372
  • София
Да ви попитам, дали някой има опит с палитрите на Sleek. Какво ви е мнението? Могат ли да се сравняват с Urban Decay например, защото доста евтино ги продават.

# 373
  • Варна
http://i53.tinypic.com/nbt540.jpg

Искам да разгадая този грим за блондинки

# 374
Пампита,имам две палитри на Слийк-оригиналната и Сторм,и двете са супер,невероятно пигментирани и блестящи цветове,само че се разпрашват малко повече от тези на Ърбан,но все пак нали се водят минерални.Много съм доволна и бих си взела още 2-3,а и са супер удобни за пътуване.Къде ги продават евтино? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт