Начин на гримиране - Тема №2

• 87 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
http://i53.tinypic.com/nbt540.jpg

Искам да разгадая този грим за блондинки

Виждала съм такива сенки и червило на Loreal  Simple Smile

# 376
  • София
Долу вляво на снимката има описание на грима (ако това имаш предвид) Simple Smile

# 377
  • София
....Много съм доволна и бих си взела още 2-3,а и са супер удобни за пътуване.Къде ги продават евтино? Grinning

В Продавалника ги има за 27 лв., но аз имам кредитна карта и мисля да си ги поръчам от техния сайт - със сигурност излизат още по евтино.

# 378
Не ги купувай от продавалника,аз си ги купих за по 6 паунда от Англия,надценката е огромна.Поръчай от сайта. Grinning И после да се похвалиш!

# 379
Искам да ви попитам дали знаете къде се продава козметиката на Seventeen.Преди да затворят Bonjour си взимах от там,но сега...Става въпрос за София.

# 380
Здравейте.. аз да се изкажа относно sleek Simple Smile

имам оригиналната палитра и мога да кажа, че качеството е наистина много добро, сенките са супер лесни за нанасяне, могат да се използват и като очна линия, а черното от палитрата бие по всички параграфи карбона на МАС Wink

Само ви препоръчвам английския ибей, аз взех моята оттам, излезе ми 18 лева, дойде за няма и седмица. Ако поръчвате от сайта, доставката излиза мн солена.
 Peace

# 381
  • където си пожелая...даааа...

имам оригиналната палитра и мога да кажа, че качеството е наистина много добро, сенките са супер лесни за нанасяне, могат да се използват и като очна линия, а черното от палитрата бие по всички параграфи карбона на МАС Wink

Само ви препоръчвам английския ибей, аз взех моята оттам, излезе ми 18 лева, дойде за няма и седмица. Ако поръчвате от сайта, доставката излиза мн солена.
 Peace

само че в момента в ибей няма никакъв грим на тази марка, току-що се "връщам" от там Laughing

# 382
  • In The Middle Of Nowhere

Peace

само че в момента в ибей няма никакъв грим на тази марка, току-що се "връщам" от там Laughing

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=sleek чак пък никакъв..

# 383
  • here, there, everywhere
Моля някой ако има мнение за метеорите на Гарлен да каже добри ли са, дискретни или много бляскави, имат ли покривност или са само за блясък и кой номер да си взема за бяла кожа без козметични дефекти (1, 2 ,3)?

# 384
Моля някой ако има мнение за метеорите на Гарлен да каже добри ли са, дискретни или много бляскави, имат ли покривност или са само за блясък и кой номер да си взема за бяла кожа без козметични дефекти (1, 2 ,3)?
Най-добрата пудра за мен, пробвала съм доста. Нямат никаква покривност. Имат само блестящ, фотошоп, озаряващ ефект. За бяла кожа са подходящи Митик или номер 1, но изсветляват допълнително. Задължителна проба, защото много хора са разочаровани от тях, но намерят ли собственика си, на когото да пасват идеално, няма раздяла. Един от най-лобимите ми продукти са. Heart Eyes

# 385
  • където си пожелая...даааа...

Peace

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=sleek чак пък никакъв..
Embarassed ами аз като търсих по марка и изобщо не ми даде резултат Embarassed, но ти благодаря за линка  bouquet

# 386
  • here, there, everywhere
Най-добрата пудра за мен, пробвала съм доста. Нямат никаква покривност. Имат само блестящ, фотошоп, озаряващ ефект. За бяла кожа са подходящи Митик или номер 1, но изсветляват допълнително. Задължителна проба, защото много хора са разочаровани от тях, но намерят ли собственика си, на когото да пасват идеално, няма раздяла. Един от най-лобимите ми продукти са. Heart Eyes
  bouquet Shte se kupuvat qvno. Merci.

# 387
Дами купувала ли си е някоя от вас от палитрите в ибей с червила или ружове? Доволни ли сте?

# 388
А на каква цена вървят Метеоритите и откъде излиза най-изгодно да се купят? Grinning

# 389
А на каква цена вървят Метеоритите и откъде излиза най-изгодно да се купят? Grinning
Около 80 лв. в магазин.

Общи условия

Активация на акаунт