Начин на гримиране - Тема №2

• 87 979
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Два цветни експеримента:
Тюркоазен

Лилав

# 391
Утре ще ходя да ме гримират по повод, като ще съм облечена в бяло и черно, с кестенява коса и доста светла кожа съм. Какъв грим да искам да ми направят? Надявам се да си знаят работата, но все пак някаква идея, аз се сещам само за леко опушен грим, но какви цветове цвят.  Thinking Искам лек грим..

# 392
Утре ще ходя да ме гримират по повод, като ще съм облечена в бяло и черно, с кестенява коса и доста светла кожа съм. Какъв грим да искам да ми направят? Надявам се да си знаят работата, но все пак някаква идея, аз се сещам само за леко опушен грим, но какви цветове цвят.  Thinking Искам лек грим..

Според мен цветовете бяло и черно позволяват страшно много видове грим, защото са неутрални. Кажи цветът на очите си, за да могат момичетата да се включат с добри съвети  Hug

# 393

Според мен цветовете бяло и черно позволяват страшно много видове грим, защото са неутрални. Кажи цветът на очите си, за да могат момичетата да се включат с добри съвети  Hug

А, това го забравих - кафяви са, не много тъмни, скучно.  Mr. Green

# 394
  • Перник
Може да погледнеш тук...семпло и мисля че ще отива на тоалета ти Peace http://elektramakeup.blogspot.com/2010/07/4.html

# 395
Може да погледнеш тук...семпло и мисля че ще отива на тоалета ти Peace http://elektramakeup.blogspot.com/2010/07/4.html

Да, този наистина е добър. Пробвай също според мен и с опушено в сиво или лилаво. Лилавото доста върви на кафяви очи.

# 396

Да, този наистина е добър. Пробвай също според мен и с опушено в сиво или лилаво. Лилавото доста върви на кафяви очи.

И на мен много ми харесва този грим, обичам и лилаво! Как да го обясня или да си ходя със снимката  Mr. Green?
Само може да пропусна черния молив от вътрешната част на очите, че и без това не са ми големи.

# 397

А, това го забравих - кафяви са, не много тъмни, скучно.  Mr. Green

Защо да е скучно? Аз пък много харесвам точно кафяви очи. Можеш да пробваш със сиво, черно, кафявата гама, лилаво, дори зелено -ама то някак си не ми се връзва с черното. С много повече цветове можеш да експериментираш с този "скучен" цвят очи Laughing

# 398
А някой да знае дали в Beauty zone гримират и каква е цената?

# 399
Аз пак да попитам някой дали е ползвал палитрите от ибей с ружове или червила?

# 400
  • Пловдив
Посочи конкретни палитри - те са на различни марки, затова вероятно не ти отговарят  Simple Smile

# 401
  • София

Апелирам против издигането на опушения грим в култ.
Лято е! Комбинацията бяло - черно позволява да ти се направи грим точно в какъвто цвят на дъгата си пожелаеш без притеснения. Повода вече ти си го знаеш и съответно трябва да си прецениш дали да е нещо по - игриво или класическо.

# 402

Апелирам против издигането на опушения грим в култ.
Лято е! Комбинацията бяло - черно позволява да ти се направи грим точно в какъвто цвят на дъгата си пожелаеш без притеснения. Повода вече ти си го знаеш и съответно трябва да си прецениш дали да е нещо по - игриво или класическо.

Браво! Много хубаво мнение! Аз съм твърдо ЗА цветовете и затова и казах, че бяло и черно позволяват носенето на много цветове. Изключително свежо сега за лятото е тюркоазеното. Дори гримът да е супер изчистен, ако долният клепач е подчертан с тюркоазен молив или сенки става много свежо!

# 403
Да, но не на всеки му отива подчертаване на долния клепач с молив или сенки. Поне така си мисля аз.

# 404
  • София
Всичко зависи от това как се прави грима. И аз мислех, че не ми отива но в определени комбинации не само, че е възможно, а и задължително.

Общи условия

Активация на акаунт