Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 342
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Дени, за щъркелчетата - има линк на първа страница (НАШИТЕ ЩЪРКЕЛЧЕТА) към списъка с желаещите да бъдат тормозени с хубави новини   Simple Smile  Избираш си момиче с термин, различен от твоя, и се уговаряш с нея на ЛС за телефона. Когато дойде моментът, звъниш или пускаш смс с инфото за бебенцето - кога, какво, колко и т.н.  baby_neutral

Момичета и аз ще се радвам да ми се обадите с такива прекрасни новини Simple Smile))))

# 691
Привет. Да се включа и аз днес.
Правиха ми изследванията за диабет, но по - различна от всички схеми за които четох предварително. В 8 сутринта- кръв на гладно, след това трябваше да изям 1 шоколад,1 кроасан и да изпия 1 кола. В 9 ми взеха втората кръв. След това 1 час не ядох и не пих нищо и в 10 третата кръв.Можех да си ходя където си искам. Резултатите на първо четене се ми ОК. Но лекарката ще ги види чак утре, когато ще ходя за 45-дневния болничен.Хематокритами е под долната референтна рамка, както и тромбоцитите. Но пък хемоглобина ми е 120- не съм имала такъв хубав хемоглобин от поне 2 години Simple Smile Другите неща май са наред.
За нощниците- още преди месец си взех три по 4 лв. в много свежи цветове.
Днес установих, че палто, което миналата седмица ми ставаше,днес не мога да го закопчая Simple Smile

# 692
bvl - ама ти на изследване ли ходи или на сладкарница..това си е цяло угощение Grinning...Радвам се за добрите резултати...замислих се ,дали няма начин всички изследвания да ги направят по подобен начин-освен неприятната да има и приятна част Thinking

# 693
  • Варна
bvl - ама ти на изследване ли ходи или на сладкарница..това си е цяло угощение Grinning...Радвам се за добрите резултати...замислих се ,дали няма начин всички изследвания да ги направят по подобен начин-освен неприятната да има и приятна част Thinking
smile3521  202uu

# 694
Към консултантие по кърмене:
Можете ли да препоръчате някои марки шишета за комбиниране с кърмене.
Спомням си, че преди време се коментираха някакви японски.
Аз лично съм ползвала NUK и вероятно тъпо и упорито ще си взема пак... ама гледам тия Tomme Tippie, успешно имитирани и от Nuby... та се  чудя...че предния път до към три месеца додавах вечер от изцедената кърма... А замразената категорично я отказа, дори в кашите и картофеното пюре...

Ленито, надявам се да няма причина да се притесняваш, че ще се наложи бебето ти да се храни не само от гърда. Всяко бебе е различно и може изобщо да не ви потрябва шише.
Ако все пак има необходимост бебето ти да бъде дохранвано, има много алтернативи на шишето, например хранене с лъжичка, от чашка, със спринцовка или дозатор, със система за дохранване от пръст или на гърда и други. За разлика от шишето, те са по-щадящи към кърменето алтернативи, не объркват сукателния рефлекс и бебето има по-голям контрол над поетото количество. Ако се наложи, можем да обсъдим по-подробно вариантите.

Може да ти е интересна и тази статия Нежно приучаване на бебето към шише:
когато кърменото бебе се храни от шише
Има някои полезни насоки за типът шише, начинат на хранене и алтернативите за дохранване.

# 695
  • Варна
Влизам да се похваля много бързо, че вече съм щъркелче. Една мама ме избра, дано да съм добро щъркелче Praynig

# 696
Аз пък да почерпя, много съм щастлива - взех си Държавния изпит и вече съм Бакалавър!
Сега вече спокойно мога да се отдам на гнездене Mr. Green

Вчера пък както се разхождахме, предложих на ММ да отидем да види кошарата, която съм харесала и вече капарираната от мен количка Хаук Малибу Дуо Рок стар. Преди това ми беше казал да преценявам. И като отиходме в магазина и кото каза, че тая количка била супер паянтова, изобщо не му харесвала и не му вдъхвала доверие...направо щях да умра на място. И хареса една друга - и вика на продавачката - тази ще е! Онази мацка гледа и скляпа на парцали, и само повтаря ама то капарото... ама смее ли да каже нещо на моя иначе дребничък 120 кг бръснат мъж...и накрая вика ще звъня на шефката. Голям цирк стана и в крайна сметка той си избра тази количка http://prodam.slando.com.ua/photos/live/56/kolyaska_2_v_1_naving … _31027356_3_F.jpg.
Не ми се даваха толкова пари...ама като шефа каза, че "в онази паянтовата няма да му возя детето"...и с лъв не можеш да спориш. hahaha
Успокои ме поне, че кошарата одобри и вдругиден като ходим да взимаме количката ще поръчаме кошарата и матрака.
Луда работа направо...аз да се опитвам да съм икономична булка, то какво стана...от тук на такък без него нищо няма да избирам - това беше Joy

# 697
Момичета, трябва да ви кажа, че като ми обясниха, че трябва да се наям, за да ме изследват ми олекна Simple Smile Просто при мисълта, че не мога да ям, ми се преяде 100 пъти повече. През нощта акълът ми беше все в това, че цяла сутрин гладна трябва да стоя.

# 698
Честито бакалавър  Grinning. Признавам нямах никакво време да ви чета.Изцяло съм ангажирана с мартенички,а и ремонт правим на бъдещата ни спалня с беба.Цунки и лекинка от мен.Като имам време обещавам да ви чета,а и да пиша.Как е беб Борис расте ли?  Grinning

# 699
  PEMY, честито завършване! Трябва да се отбележи днес подобаващо  Wink
  Сега остава с лекота да минеш и следващия изпир април месец  Hug Аз поне така се чувствах първия път- все едно ми предстои изпит и се притеснявам дали ще мине леко или много ще ме мъчат...  Mr. Green Важото е, че го взех  Party

# 700
Хахаха blv, като прочетох как са те гощавали и ми стана много радостно за теб, а ти толкова да се притесняваше!!! Simple Smile

Pemy, честито за изпита! И за покупките! Ето затова и аз не смея нищо да избирам без ММ - после излиза, че му се давали повече пари  Joy

luiza_chikone, радвам се, че са се разминали леко нещата, дано да успееш да се пребориш и с бъбречните неволи.

Супер е, че списъкът на щъркелите влиза в сила, че не остана време, ей  Laughing

# 701
Пеми честито дипломиране и от мен!И със здраве да си ползвате покупките!

# 702
PEMY честито!

# 703
big mamma Минавам само да ти кажа, че и мен ме следи др. Савова от самото начало. Много се зарадвах като видях, че има и друга мама при нея.

# 704
Мамчета,някой има ли наблюдения върху тази кошара ?
http://bebolino.mymall.bg/productimage.php?product_id=174     
охх,незнам дали ще се отвори линка..  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт