Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 344
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
добър ден на всички мами  Hug

# 676
Копвам си и тук предложението:
Варненски мами, дайте и ние да организираме срещичка, я вижте какво правят бургазлийки и софиянки. Предлагам да е след празниците - 9-10 март някъде. Има ли навити?

АЗ СЪМ ЗА !!! 10-ти март е добра дата,пада се четвъртък-ще се познаем по коремите !хиххи Joy

# 677

И аз като Диди нямам контракции и нищо не ме боли Simple Smile

Tъй като и аз съм така ще го отдам на  " Чистия"  старозагорски въздух Joy.
Моето хлапе нещо се разкашля снощи и не го пуснах на градина днес-цял ден тичам насам-натам по задачи с нея.Добре,че не е толкова студено като вчера.Аз съм готова с мартениците,но едва днес ще пускам  писмата-та пак съм закъсняла Grinning.
Аз съм на преглед чак на 9-ти.Доктора каза след 2 седмици,но тези почивни дни ми объркват нещата,та пак ще станат 3.Дано не е проблем.
Май няма друго за сега..желая ви спокоен ден и по-малко болежки.

# 678

А за ел. стерилизатора - мисля, че mama_ivy беше споделила, че е топлела и пюретата в него и ми хареса като идея  Peace
Да, аз бях писала, че съм топлила пюретата в стерилизатора. Нашия е комбиниран с функция за топлене  Peace Много удобно ми беше, а аз лично не бих използвала микровълновата за топлене на храната на бебето. За стерилизиране е друго.
  Отивам да приспивам детето или то мен  smile3507

# 679
  • Варна
За Варненската среща-този път и аз съм ЗА. ЖЗ, вече ще съм си в нас.

# 680
Дени, за щъркелчетата - има линк на първа страница (НАШИТЕ ЩЪРКЕЛЧЕТА) към списъка с желаещите да бъдат тормозени с хубави новини   Simple Smile  Избираш си момиче с термин, различен от твоя, и се уговаряш с нея на ЛС за телефона. Когато дойде моментът, звъниш или пускаш смс с инфото за бебенцето - кога, какво, колко и т.н.  baby_neutral

Варненки, имате ли тема за срещите? Ако е така, пуснете линк, за да мога да го добавя на първа страничка.

# 681
  • Варна
Копвам си и тук предложението:
Варненски мами, дайте и ние да организираме срещичка, я вижте какво правят бургазлийки и софиянки. Предлагам да е след празниците - 9-10 март някъде. Има ли навити?

АЗ СЪМ ЗА !!! 10-ти март е добра дата,пада се четвъртък-ще се познаем по коремите !хиххи Joy
За 10-ти и аз ще мога да се включа, ако е след обяд, че да мога да избягам от работа.

# 682
  • Свиленград
Джулия и аз днес ще ходя за 45 дневния болничен. Може да се засечем там, аз ще съм към 16.00ч.
За нощниците съм си решила проблема, взех всички стари нощници на майка ми от по- пълничкия й период.И нямам намерение да купувам нови, защото едва ли ще ги използвам след това.
Ох аз вече трудно се завъртам без помощ, или поне ми трябва нещо за което да се захвана.

# 683
Да кажа и аз едно "Добър ден" преди да е свършила темата newsm03 . Такъв страх и паника са ме обзели, че съм изпаднала в много странно състояние.
Нощничките са много хубави и май и аз ще си взема такива smile3506 .
Размерът на сутиена ми почти не се е променил, а и тези за бременни по принцип са по големи от стандартните. Сутиен нося само през деня, но мен гърдите не ме болят, а само зърната, което ми е много странно. Краката ми започнаха малко да се подуват, но на 2-ри съм на преглед и ще видим какво ще каже доки.  Коремът ми е станал огромен и едва се движа, всичко ме боли. Първата рекация на всеки познат като ме види е : "Почти не си качила, но коремчето ти е доста пораснало".

Нещо много се отплеснах. Хайде до скоро и повече почивки  smile3503

# 684
Здравейте и от мен, тази тема направо я изпуснах. Малък отчет от мен. Шест дни боледуване, няколко пъти до личната лекарка и до клиниката, един чудесен запис на бебето и антибиотик. Накратко това.Хич не ми се пиеше антибиотик ама на, не се размина. Мъжът ми днес е за първи ден на работа след пневмонията,а аз отивам утре, ще ми правят парти в офиса, че то уж на 7,03 ми е последния ден ама реално май са утре и вдругиден Grinning Нещо ме е налегнала всемирната мъка ама се надявам да ми мине бързо Wink Утре майка ми пристига не знам дали да се радвам newsm78 ядосвам се лесно, уморявам се понякога не ми се говори, а тя ще ми уплътни дните по магазините за дрешки доколкото я познавам Joy

# 685
Момичета, срещайте се като имате възможност - много е хубаво! Аз покрай един друг форум се запознах с доста мами през 2008 (когато се роди дъщеря ми) и с някои от тях и до днес сме много близки. Има с кого винаги да си споделям и обменям опит. А да не говорим какви готини снимки и спомени имаме от разходките, докато бебетата си спинкаха спокойно в количките, а и след това.  Laughing
Дени, за щъркелчетата - има линк на първа страница (НАШИТЕ ЩЪРКЕЛЧЕТА) към списъка с желаещите да бъдат тормозени с хубави новини   Simple Smile  Избираш си момиче с термин, различен от твоя, и се уговаряш с нея на ЛС за телефона. Когато дойде моментът, звъниш или пускаш смс с инфото за бебенцето - кога, какво, колко и т.н.  baby_neutral
Ще видя списъка. А също така мога да се включа да бъда "тормозена" с прекрасни новини! Simple Smile   bouquet

# 686
Маменца, само за 10-ти не става, защото Дими е възпрепятствана. Ако искате на 9 или 11. За да не спамим повече, ето специална тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567079.new#new

# 687
мами, много съм щастлива!падна ми се по-малкото зло!всичките ми проблеми и болки били заради пясък в бъбреците,нищо че ме боли и отзад таза.Иначе бебо е добре.Доки ми обясни че ако бяха контракции нямаше да ме боли ниско долу и дори отзад, ами по-скоро по средата на корема и целия щял да се втърдява на камък.За сега ще си пия ношпа и неуренал и повечко вода и ще чакам да премине.Много се радвам!

# 688
Добро утро и от мен!!!Много съм нещастна,момичета...вчера 6 часа трамбовах като кон по магазините за креватче и нищо не избрахме,само дето снощи почнаха подготвителни контракции и имам мускулна треска... Grinning,сега като ида на коннсултация не смея и да се оплача...

И аз доста избирах креватче и накрая направо се влюбих в едно.На Бертони е с шкафчета,с ракличка и 2 големи чекмеджета най-отдолу.Над шкафчетата и ракличката има повивалник Peace
Люлее се също,но ако не искаш може и да се застопори.Първо го видяхме в един магазин на цена 380лв. Но едни приятели ни се обадиха същата вечер,че го има в Темпо на цена 300лв. Купихме го от там,сглобихме го,много сме доволни.След това може да се преобразува в юношеско легло.Съжалявам,че не мога да пусна линк! Embarassed

# 689
мами, много съм щастлива!падна ми се по-малкото зло!всичките ми проблеми и болки били заради пясък в бъбреците,нищо че ме боли и отзад таза.Иначе бебо е добре.Доки ми обясни че ако бяха контракции нямаше да ме боли ниско долу и дори отзад, ами по-скоро по средата на корема и целия щял да се втърдява на камък.За сега ще си пия ношпа и неуренал и повечко вода и ще чакам да премине.Много се радвам!

Радвам се, че бебо е наред! Дано и бъбречните проблеми да утихнат!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт