Тема Незабравима (Unutulmaz) 170

• 37 425
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
как ми се иска Харун да е направил копие на диска  Praynig
и аз това си помислих newsm10

# 511
Много ми  е странно Едже как ходи да се сбогува и да иска прошка от родители които даже не познава  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Рекси, благодаря ти за разясненията! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 512
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aз, ако съм на Харун ще приема. после ще оставя Еда да ме чака пред олтара и ще изтъкна за причина Арас. Може да й прати писмо с договора за съдружие. Mr. Green

накрая на всички ще им писне и някой ще се извика..."ЙЕТЕР АРТЪК" hahaha

# 513
# 514
лека нощ на всички... Hug

# 515
Много ми  е странно Едже как ходи да се сбогува и да иска прошка от родители които даже не познава  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това не е първото странно, май сценаристире незнаят, че ги гледаме под лупа и нищо не ни убягва

# 516
Лека на всички!  Hug

Аз ще ида да отворя покрива да видя какво ще ми говорят звездите. Mr. Green

# 517
  • София
И тази вечер един телефон падна жертва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha тия актьори трябва да са абонирани за някой Телеком  Joy Joy Joy Joy

# 518
  • София
Aз, ако съм на Харун ще приема. после ще оставя Еда да ме чака пред олтара и ще изтъкна за причина Арас. Може да й прати писмо с договора за съдружие. Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532 и на третия път, когато решат наистина да се вземат нема да им стъпи никой на сватбата, щото нема да верва, че и тоя път ще я бъде! Даже и длъжностното лице нема да се яви и така ще си ходят неженени! Лъжливото овчарче!  hahaha hahaha hahaha

# 519
Лека нощ и спокойни сънища на лягащите Hug

# 520

За този сценарий трябва още един сезон, въпреки, че го заслужава, за да разбере какво е изпитал той.

# 521
Момичета лека и спокойна нощ и от мен удовалствие бе за мен да съм сред вашата прекрасна компания Hug

# 522
  • София
Лека на всички!  Hug

Аз ще ида да отворя покрива да видя какво ще ми говорят звездите. Mr. Green

Звездите ми го говорят  Joy Joy Joy Joy Joy Кмете ако трябва да дойда да помахам с кандилото може да ти се отвори и някоя чакра ,та да разбереш отговора на Харун  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 523

smile3532 smile3532 smile3532 и на третия път, когато решат наистина да се вземат нема да им стъпи никой на сватбата, щото нема да верва, че и тоя път ще я бъде! Даже и длъжностното лице нема да се яви и така ще си ходят неженени! Лъжливото овчарче!  hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 524
  • София
И тази вечер един телефон падна жертва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha тия актьори трябва да са абонирани за някой Телеком  Joy Joy Joy Joy
Да, бе! И Арас потроши толефона със същия жест като Харунчо! Ей, тия двамата са като близнаци по реакции.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт