Тема Незабравима (Unutulmaz) 170

• 37 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

Розичке, отново си създала красота за очите ни..... love001 love001 love001

# 601
# 602
  • София
Здравейте и лек ден на всички!

Снощната серия беше супер за мен и я изгледах на един дъх, който даже рекламните паузи не успяха да накъсат. За играта нямам думи! Но за Еда има какво да се каже. Прави сте, че тя явно не е усвоила всички женски трикове. Може ли да припадаш и после, още несвестила се, дето се вика, да тръгнеш да събличаш Харун? Това с припадъка беше блестящо, но тя не се възползва от него докрай и сега спешно й трябва втори припадък - примерно в ресторанта. И още нещо - веднага щом разбра грешката си, тръгна да гони и преследва Харун като дивеч. Ама дай му малко време на тоя човек, не го атакувай по тоя начин, не го притискай така. Позволи му да отстъпи, но по-елегантно. А тя от вратата - за краката! И как гледаше като наакано с извинение дете! Ама това е Еда, какво да правим. Люшка се от едната до другата крайност.

А с коментарите на Зизу снощи беше голяма веселба. Повечето време се смеех и жена ми реши, че съм мръднал окончателно.

# 603
Като изключа моментите с Бурак и Керем, епизода снощи беше интересен...затаяващ дъха...
Такива са нашите любимци- Харун и Еда..Перфектна игра, пресъздаване на всяка ситуация по блестящ начин..
Реакцията от негова страна към разкайващата се Еда е съвсем нормална...за разлика от нея той в много от ситуациите е по-трезвомислещ и здраво стъпил на земята...Не си позволява излишни емоции,но когато се раздава-го прави докрай!
Еда от своя страна разбрала за грешката,която е допуснала и всички онези тежки думи които му наговори в леглото....ми се стори,че леко избърза с решението да го притисне и да си го върне на момента...
Иначе сцената с припадъка свърши добра работа.
А, малката Яамур беше невероятна в ролята на "добрата фея", впускайки се да сдобрява мама и тати...Да видим каква изненада им е приготвила за в бъдеще....

# 604
Момичета какво ще кажете ААаа.....левчето е наше  newsm44 newsm44

Мим,
монетата е 1 турска лира... Загледай се, когато Харун я обръща, се вижда ясно изображението на Ататюрк....

# 605
  • София
Здравейте, ето поздрав от мен - една съвсем различна Еда:

Еда (навива се след срещата с Едже): постъпих несправедливо с Харун... Загубих го... Не, няма да загубя Харун... За сметка на нашата любов, да разигравам игри пред мъжът, когото обичам, любовта си няма да загубя...Всичко може да се подреди/поправи, Еда... Всичко може да се сложи в ред... Да напрвиш това ще ти е трудно... Не можеш да го загубиш... Тази грешка ще я поправя... Нас никой няма да ни раздели... За любовта ни ще се боря, Харун... Светът ще преобърна, любовта ни наново ще се роди... Затова ще направя всичко... Докрая на живота ми, до смъртта дори, никога няма да се откажа от теб...

Еда (в колата си): Всичко започна на моя рожден ден... сега отново да започнем на твоя рожден ден... Онази предишната Еда съм...ти отново стана/превърна се в моя герой... Любовта ни е толкова силна, че като погледнем назад, ако можехме да се откажем от нея, а сега тази сила е помежду нас и ни разделя... Несправедливо постъпих с теб... Нараних сърцето ти... Не ти повярвах... И ти мен ме разруши, разби ме на парчета... Разочаровах те (причиних ти разочарвание от живота)... Но втори път няма да ти причиня такова нещо... Заради незабравимата ни любов, този път ще успея в това...

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 10:28 от milena d

# 606
  • Русе

Уау, дори и изпросена целувка, пак си е целувка! Вдишва аромата й! Grinning
Пепел от рози - Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 607
Привет и от мен.
Поздрави за всички в темата.... Малко сме като попарени от ситуацията с нашите любимци, но да видим целуфан в предстоящия фрагмана.
Много зор да гледаш любовта как си отива и отстъпва място на безнадежността.
Блестящи бяха всички.... Много хубава,но тежка серия.

# 608

Уау, дори и изпросена целувка, пак си е целувка! Вдишва аромата й! Grinning
Пепел от рози - Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Вдишва аромата и и после едвам откъсва поглед от нея... Crazy Crazy Crazy

# 609
Здравейте, ето поздрав от мен - една съвсем различна Еда:

Еда (навива се след срещата с Едже): постъпих несправедливо с Харун... Загубих го... Не, няма да загубя Харун... За сметка на нашата любов, да разигравам игри пред мъжът, когото обичам, любовта си няма да загубя...Всичко може да се подреди/поправи, Еда... Всичко може да се сложи в ред... Да напрвиш това ще ти е трудно... Не можеш да го загубиш... Тази грешка ще я поправя... Нас никой няма да ни раздели... За любовта ни ще се боря, Харун... Светът ще преобърна, любовта ни наново ще се роди... Затова ще направя всичко... Докрая на живота ми, до смъртта дори, никога няма да се откажа от теб...

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 610
Здравейте...Simple Smile

Замислих се над думите на Еда и Харун, за чиито превод много много благодаря на г-жа Броненосец, Рекси и Милена... Да ви призная, въпреки идиотските реакции и тъпите ситуации, на тези двамата им завиждам за едно. И Еда, и Харун са постоянни в любовта си един към друг. Каквото и да става, колкото и да се ядосват един на друг, не сприат да се обичат и тръпката им не изчезва. Не съм сигурна, че това е възможно в реалния живот. Поне аз до сега не съм обичала така и мен не са ме обичали така Sad

# 611
  • София
Здравейте...Simple Smile

Замислих се над думите на Еда и Харун, за чиито превод много много благодаря на г-жа Броненосец, Рекси и Милена... Да ви призная, въпреки идиотските реакции и тъпите ситуации, на тези двамата им завиждам за едно. И Еда, и Харун са постоянни в любовта си един към друг. Каквото и да става, колкото и да се ядосват един на друг, не сприат да се обичат и тръпката им не изчезва. Не съм сигурна, че това е възможно в реалния живот. Поне аз до сега не съм обичала така и мен не са ме обичали така Sad

Всеки обича по свой си начин и винаги обсотятелствата са различни. И в случая наистина не може да се говори, че любовта е умряла и сега ще се възражда. Не е умирала никога, но се проявява различно при променящите се обстоятелства. Любовта им има нужда от малко канализиране и нормализиране, колкото и тъпо да звучи това сравнение. И двамата се самозалъгват, че това е последна среща и любовта поне при единия си е отишла. Любовта по друг начин си отива и то става ясно и за слепия. А тук такима симптоми просто няма, дори и със свещ по пода да ги търсиш.

# 612
Здравейте...Simple Smile

Всеки обича по свой си начин и винаги обсотятелствата са различни. И в случая наистина не може да се говори, че любовта е умряла и сега ще се възражда. Не е умирала никога, но се проявява различно при променящите се обстоятелства. Любовта им има нужда от малко канализиране и нормализиране, колкото и тъпо да звучи това сравнение. И двамата се самозалъгват, че това е последна среща и любовта поне при единия си е отишла. Любовта по друг начин си отива и то става ясно и за слепия. А тук такима симптоми просто няма, дори и със свещ по пода да ги търсиш.
Е тук мога да поспоря. Харун на моменти гледаше Еда направо със съжаление, не че гледката не беше тъжна и разбиваща. Просто идва момент, когато ти писва и казваш край.
Дори и съкрушен и още обичащ я, Харун се умори да се бори с детинщини и люшкания.
Не знам дали забелязяхте, но в сградата на холдинга си спомни празнуването с Мелда по повод успешна сделка. Това направо ме разби. Имаше вид на уморен и разочарован, връщащ се към младостта си човек. Той е напълно неудолетворен от тази любов ,която му причинява само болка и сякаш търси за какво да се хване, за да продължи.

# 613
Здравейте Hug Hug Hug
Благодаря на Анджи, Рекси, Милена и Г-жа Броненосец за преводите  newsm51 newsm51 newsm51
Златна рибке, smile3501 smile3501 smile3501Тарабас, бързо оздравяване ти желая и чакам с нетърпение продължението newsm10 newsm10 newsm10
Пепелче, страхотно гифче отново smile3525 smile3525 smile3525

Желая на всички хубав ден Hug Hug Hug

# 614

Общи условия

Активация на акаунт