Тема Незабравима (Unutulmaz) 170

• 37 425
  • 725
  •   2
Отговори
# 540
  • София
И тази вечер един телефон падна жертва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha тия актьори трябва да са абонирани за някой Телеком  Joy Joy Joy Joy
Да, бе! И Арас потроши толефона със същия жест като Харунчо! Ей, тия двамата са като близнаци по реакции.  hahaha hahaha hahaha
ми аз имам един браточед със същят навик да чупи лап топи и телефони и не става на въпрос за 1 2 постоянно чупи от яд  hahaha сеа има нов тел като на бехлюл ако го гледате и му викам тоя път ако реши да го чупи да ми го прати  Joy не ги разбирам тие хора от яд да чупат лудо ми се идва hahaha
Ами сигурно си ги купува с отстъпка за количество - да си има човека!  hahaha hahaha hahaha

# 541
Джамил се е научил да изслушва като му се говори и той има напредък.

# 542
  • София
Но Харун излезе Здравко Желязков Стаманенов,Еда го съблича,той не инат съм и няма да ти пусна.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 543
  • София
Лека нощ и от мен и до утре на разбора!  Hug

# 544

виждат ми се малки за халки... newsm78 newsm78
а и би трябвало едната да е по-малка от другата newsm78

# 545
# 546
# 547
лекаа нощ но всички ви желая много ми беше приятно с вас  Hug и не сънуваите харун щото е ядосан на еда Peace и еда не сънуваите че ще ви разплаче  Cry  Joy по добре сънуваите ямур  Peace  hahaha айде лекинкаааа Hug

# 548
вече наистина изчезвам,че иначе може да усъмна... Laughing Laughing

# 549

Лека нощ и от мен.Утре/днес/ спорен ден.

# 550
Очаквай неочакваното. Може да са копчета за ръкавели.

# 551
Рексир какво каза Арас на Нарун по телефона, че гледаше така?

# 552
# 553
Рекси, що си мисля , че Еджето се опита суха да излезе от водата и каза ,че снимката я е пратил Арас. newsm78 newsm78 newsm78

# 554
  • София
Рексир какво каза Арас на Нарун по телефона, че гледаше така?
В кой момент точно,че те в този епизод много си говориха  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт