Тема Незабравима (Unutulmaz) 170

• 37 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Бганьо, изящен стих, както винаги! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501
Само с едно не съм съгласна - любовта им не е баласт! Naughty Те бавно си загряват, но сигурно... Grinning
[/quote]

Абе те така си мислят и както обикновено грешат.  Ето и още нещо под влияние на алкохола.

Монолог на чаша

Ти във спалнята ревеш,
А аз си пия питието
Душите ни поръсва скреж
Побъркахме си и детето

Пет лета със теб се гоня
Пет лета ме правиш луд
Ти си разиграваш коня
а превърна мене в шут

От твоите сълзи и раздели
до гуша вече ми дойде
Косите ми са побелели
Сърцето вече не те ще

Стига с тези мелодрами
Стига с вечните кавги
Арас викни да те нарами
Бъди щастлива с него ти

# 646
Здравейте отново много съжалявам че пак ще ви попитам от къде мога да гледам серията от снощи Благодаря предварително

# 647
  • Русе
Милена, благодаря ти за превода!  love001  love001  love001  love001 Hug Hug Hug
Значи, логично, Едже й е признала на кого е оставила снимката. newsm12

# 648
  • Русе

Ето и още нещо под влияние на алкохола.

Монолог на чаша

Ти във спалнята ревеш,
А аз си пия питието
Душите ни поръсва скреж
Побъркахме си и детето

Пет лета със теб се гоня
Пет лета ме правиш луд
Ти си разиграваш коня
а превърна мене в шут

до гуша вече ми дойде
Косите ми са побелели
Сърцето вече не те ще

Стига с тези мелодрами
Стига с вечните кавги
Арас викни да те нарами
Бъди щастлива с него ти

smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Добре, че е под влияние на алкохола!  hahaha Че като се събуди , ще види как сладко спинка Едичка до него! newsm53

# 649
  • София
Рекси, наистина имат нужда от раздяла, само дано не е пак 4години.
И най-вероятно ще се разделят,Еда може би ще си тръгне от къщата,но точно това ще бде преломния момент,ще ги разтърси.Далеч един от друг и двамата ще осъзнаят че не могат така и трябва да са заедно,въпреки всичко и всички
И аз предполагам отговор "Не" от страна на Харун, ако това са халки. И раздяла, съответно.
Не знам за вас, но на мен ми направи голямо впечатление сцената , когато му целуваше ръцете. Дали не търся под вола теле newsm78, но ми се стори много символично- признание към любим и господар, подчинение и молба... Щом и това не умилостиви Харун, кой знае кое ще го преобърне! newsm12
Забелязах, че много остро реагирахте на жеста на Еда с целуването на ръцете на Харун. Аз не го приех като унизително. Такава си е наша Газелка - във всичко влага цялото си чувство в момента, не мисли как изглежда отстрани, дали е логично, унизително или някакво друго. За мен в това е целият й чар, освен физическата красота - тя е истинска и неподправена във всичките си емоции, няма подмолност, прикритост и желание да се представя като друга, освен като самата себе си със всичките си кусури. Осен това тя знае, че Харун я обича и няма да приеме този жест като унижение. А той пък знае, че Газелка се умилква сега, но при първа възможност пак ще се развилнее и хич не си мисли, че й е господар.  hahaha hahaha hahaha
С други думи знаят си номерата!  hahaha hahaha hahaha

# 650
  • София
Не, за снимката, Еда сама си се сети, че Арас я е изпратил и веднага му се обади и накрещя. В края на разправията при Арас дойде Харун и може би чу даже виковете на Еда. С Едже тази подробност изобщо не я обсъждха - Едже само тегли една похвална реч за Харун и колко Харун всеки миг през 4-те години е мислил само за Еда - в този стил. Едже отнесе 2-та шамара, защото отговори на Еда, че е изпратила снимката само с цел за да ядоса  Еда.
Инак - Едже - безнадеждно влюбена в Харун - така типично за сериал и по турски емоционално.
Тази сцена е с хубав диалог, ще я преведем сигурно малко по-късно.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 13:17 от milena d

# 651
  • Русе
Здравейте отново много съжалявам че пак ще ви попитам от къде мога да гледам серията от снощи Благодаря предварително
http://www.youtube.com/user/unutulmaztv?blend=1&ob=4

Знаеш, частите са в дясно! Grinning

# 652
  • Русе
Рекси, наистина имат нужда от раздяла, само дано не е пак 4години.
И най-вероятно ще се разделят,Еда може би ще си тръгне от къщата,но точно това ще бде преломния момент,ще ги разтърси.Далеч един от друг и двамата ще осъзнаят че не могат така и трябва да са заедно,въпреки всичко и всички
И аз предполагам отговор "Не" от страна на Харун, ако това са халки. И раздяла, съответно.
Не знам за вас, но на мен ми направи голямо впечатление сцената , когато му целуваше ръцете. Дали не търся под вола теле newsm78, но ми се стори много символично- признание към любим и господар, подчинение и молба... Щом и това не умилостиви Харун, кой знае кое ще го преобърне! newsm12
Забелязах, че много остро реагирахте на жеста на Еда с целуването на ръцете на Харун. Аз не го приех като унизително. Такава си е наша Газелка - във всичко влага цялото си чувство в момента, не мисли как изглежда отстрани, дали е логично, унизително или някакво друго. За мен в това е целият й чар, освен физическата красота - тя е истинска и неподправена във всичките си емоции, няма подмолност, прикритост и желание да се представя като друга, освен като самата себе си със всичките си кусури. Осен това тя знае, че Харун я обича и няма да приеме този жест като унижение. А той пък знае, че Газелка се умилква сега, но при първа възможност пак ще се развилнее и хич не си мисли, че й е господар.  hahaha hahaha hahaha
С други думи знаят си номерата!  hahaha hahaha hahaha
Снимката беше подвеждаща, от там и моята реакция. Гледайки сцените снощи го приех различно.
Не ми пречи да си призная грешката! Grinning

# 653
# 654
  • София

Абе те така си мислят и както обикновено грешат.  Ето и още нещо под влияние на алкохола.

Монолог на чаша

Ти във спалнята ревеш,
А аз си пия питието
Душите ни поръсва скреж
Побъркахме си и детето

Пет лета със теб се гоня
Пет лета ме правиш луд
Ти си разиграваш коня
а превърна мене в шут

до гуша вече ми дойде
Косите ми са побелели
Сърцето вече не те ще

Стига с тези мелодрами
Стига с вечните кавги
Арас викни да те нарами
Бъди щастлива с него ти

Ей, супер си  newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 smile3501, ама много песимистично, та реших да вкарам малко оптимизъм с

Мислите на Еда

Няма никъде да ходя
Ще седя си тука, пък  
Друг живот сега ще водя
Стига с туй примък-отмък

Никакъв Арас не ща
И Еджето си призна
Искам само във нощта
Пак да вкусим любовта

Че, отне ни много време
Да си правим на инат
Даже Дявол да ме вземе
Ще те вкарам в тоз креват

И Ямур да е спокойна
Спретнала съм малък план
За деца програма стройна
Ще се сбъдне този блян!

married luvbed txtloves preggo stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy

# 655
  • Русе

Хайде, едно мокро перчемче, което толкова ни хареса!

# 656
  • Русе

Монолог на чаша

Ти във спалнята ревеш,
А аз си пия питието
Душите ни поръсва скреж
Побъркахме си и детето

Пет лета със теб се гоня
Пет лета ме правиш луд
Ти си разиграваш коня
а превърна мене в шут

до гуша вече ми дойде
Косите ми са побелели
Сърцето вече не те ще

Стига с тези мелодрами
Стига с вечните кавги
Арас викни да те нарами
Бъди щастлива с него ти

Ей, супер си  newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 smile3501, ама много песимистично, та реших да вкарам малко оптимизъм с

Мислите на Еда

Няма никъде да ходя
Ще седя си тука, пък  
Друг живот сега ще водя
Стига с туй примък-отмък

Никакъв Арас не ща
И Еджето си призна
Искам само във нощта
Пак да вкусим любовта

Че, отне ни много време
Да си правим на инат
Даже Дявол да ме вземе
Ще те вкарам в тоз креват

И Ямур да е спокойна
Спретнала съм малък план
За деца програма стройна
Ще се сбъдне този блян!

married luvbed txtloves preggo stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Йееееее, върховно! newsm44 newsm44 newsm44 Браво на III-ти творчески колектив!

# 657
  • София
Не, за снимката, Еда сама си се сети, че Арас я е изпратил и веднага му се обади и накрещя. В края на разправията при Арас дойде Харун и може би чу даже виковете на Еда. С Едже тази подробност изобщо не я обсъждха - Едже само тегли една похвална реч за Харун и колко Харун всеки миг през 4-те години е мислил само за Еда - в този стил. Едже отнесе 2-та шамара, защото отговори на Еда, че е изпратила снимката само с цел за да ядоса  Еда.
Инак - Едже - безнадеждно влюбена в Харун - така типично за сериал и по турски емоционално.
Тази сцена е с хубав диалог, ще я преведем сигурно малко по-късно.
Благодаря ти, Миленче!  newsm51 newsm51 newsm51 Много странно наистина откъде Еда ще върже снимката с Арас, ако Едже не й е казала?  newsm78
Но, на мен ми направи много силно впечатление, че Арас не се оправда пред Еда, че не той я прати, а икономката. Постъпи мъжки. Харесва ми този пич, само дето гледа винаги много тъпо, когато говори с Харун и все едно е онемял. Да не говорим за тая безрезервна любов към Еда, която никога няма да разбера откъде се роди  newsm78 Но, имат много общо с Харун в разбиранията си за света и бизнеса и много ми се ще да се съюзят. Вероятно предстои Арас да прогледне по отношение на Бату и тогава двамата с Харун да му видят сметката, ако Меца дотогава не го е изяла!  hahaha hahaha hahaha

# 658
Браво, Бобояана , стахотен дует заформихте с Бганьо!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 659
Привет компания "Незабравима",  Hug
вече се прибрах от Русе и ще се наслаждавам на вашата компания.
Снощната серия не можех да я гледам, така, че първо с това ще наваксам, после ще прочета темата и се включвам в коментарите.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт