SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 194
  • 711
  •   1
Отговори
# 360
  • # супернатурална #
Да, ама от командосите ни каска, ни маска, ни шлем видяхме  Tired

# 361
И аз не видях много от дрехите им, само от аксесоарите Mr. Green .

# 362
Добра ви вечер!

Да си кажа и аз, че много ми хареса днешната серия. Като се има предвид, че Hollywood Babylon е една от любимите ми серии, сещайте се как ме накефи тази. На мен не ми пречи, че епизода не е много свързан с някоя от основните сюжетни линии (майкта на гадовете и чистилището), все пак споменаха ангелската война. Епизода беше пълен с лафове и намигвания, вие сте споменали повечето от тях, и това много ми хареса. Дийн, който искаше да си е върне в САЩ  Joy, или как разстреляха Крипки  Joy. Той колко много персонажи утрепа, падаше му се да го трепнат и него  Mr. Green. Сцената с лошото актьорстване беше велика  Joy Joy. И много ми хареса как Дийн реагира на истинските им имена  Joy

Да обобщя - и аз съм от напълно безкритичните към шоуто  Grinning.

myri76, добре дошла на Маракана и от мен!   bouquet

# 363
любопитна съм колко от нещата, показани в новата серия отговарят на истината  newsm78

# 364
  • КиТ
Лол вилняли сте по нощите да гледате епозодчето браво Crazy Mr. Green

Ще се посторая до обобщя,че гледам свободно вече всичко обсъждаме Mr. Green,та и аз като нов фен и изгледала всичко наведнъж този епизод ми се отрази супер отърсващо и страшно ми хареса...от друга страна сте адски прави,че ми липсва онизи атмосфера от 1 и 2 сезон,които епизоди могат да се гледат всеки ден и няма да омръзнат,а този сезон 6ти е явен подарък към верните почитатели,щото при гледането на 5 сезон и самия край виждаш,че това е същност финала от тук насетне,се отпиват с някви сюжети които не се знае до къде ще стигнат,пълнят сезона Crazy,а и рейнтига би трябвало да е по-висок,а в същност не е,ей такива дребни нещица!

Мирел ти верно всичко си махнала,я недей така всеки има право на мнение Wink Peace,не бива да се засягаш или да не ти пука,ако с нещо си засегната Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А кво друго щях да кажа има доста свежи лафове и сладки гифчета hahaha hahaha hahaha
Най ме изкефи Миша с неговите постоянни тлитове Crazy Mr. Green Crazy

Мури добре дошла Hug Hug Hug Hug,айде още една дневничарска фенка У редиците tooth tooth tooth tooth

# 365
Здравейте отново и от мен.

Първо, добре дошла на myri76 - приветстваме я на Маракана! (Правилно се е ориентирала).

Второ, гледам, че обсъждате епизода (сериала като цяло).
На 4-то гледане (3 от които само за хилеж), напълно съм съгласна, че след 5 силни сезона, последният от които завърши с истински Апокалипсис, малко трудно може да се измисли чак толкова силна идея, която да покрие това. Война в Рая и Ада, добре, откраднати оръжия, липсващата душа на Сам, появата на Смърт - все силни попадения и моменти, а и мисля, че все още има какво да видим с Чистилището и мамчето - просто нека им дадем шанс.
Наистина, сезон 6 не е толкова силен, поне за верните фвнове, като 1-5 (и особено 4 и 5), но все пак нека не очакваме прекалено много - да се радваме, че въобще го продължиха, след като Ерик сдаде поста и остави новия екип да се оправя с постапокалиптичното състояние на СПН света.

Серията беше свежа, мисля, че цялата да се направи на гифчета със семшни реплики, няма да могат да се изрежат и 5 минути от нея.

От дотук споменатите забавни моменти, май не сме споменали само гаврата с "Дните на нашия живот" и Ерик Брейдън:

Така се смях на това, че събудих и съседите сигурно, какво да говорим за домашния. Joy

Че си беше пълнеж, пълнеж си беше, но нека не бъдем върде критични, все пак 6 сезон ни е подарък, един вид. Спокойно мога да гледам още 1-2 сезона дори и никаква сюжетна линия да нямат. Имайте предвид, че след адски дългото време, което чакахме този сезон и след няколкото принудителни прекъсвания, всички фенове са малко изнервени и доста по-склонни да критикарстват, в сравнение с преди. При мен също се случва, но предпочитам да си спомням сладкото чувство, че имам ново епизодче за гледане, което изпитвах в първите сезони и приемам, че това, че сега действието ми се точи малко тегаво, е по-скоро ефект от прекалено големите очаквания, които имахме към сезон 6.

Peace

P.S. Забравих да спомена, че Миша Колинс наистина twitt-на двете реплики, които го видяхме да пише в сериала:
http://twitter.com/#!/mishacollins/status/41319367685832704
http://twitter.com/#!/mishacollins/status/41369246122524672

Импалко, отивам да изчета feedback-a за серията - скъсали са се да пишат тези zap-2it и БъдиТв.

PP.S. Възмутена съм, както и 99% от останалите онлайн фенове, от отношението, което New York Times е проявило към СПН: http://www.nytimes.com/2011/02/27/arts/television/27supernatural … r=2&src=twrhp
Четете на своя отговорност, не нося такава за разбити от яд монитори, вдигнато кръвно налягане и опънати нерви. (Да и на мен ми иде да забия един прав ляв в окото на журналистката, която е писала това). За пръв път ми се случва да се сблъскам с истински СПН-хейтър и то журналист. Не е ли подливане на водичка за сметка на плиткоумни шоуенца като Gossip Girl и "American Idol", от които инфантилизираните (Х)американци са се побъркали?

Ето тук да пуснете и по един глас в официалната анкета, направена, за да опровергае NY Times: http://www.spoilertv.com/2011/02/supernatural-fan-question-who-a … 97e45bd529d68%2C0

Накратко да обясня за какво иде реч: Някаква си журналистка от небеизвестния NY Times е наклепала феновете на SPN, че са "15-тина годишни инфантилчета", които се кефят на ангели и демони.

Женицата не е виновна - или не е прочела внимателно какво пише в интернет за най-вярното фенство на сериал, съществувал някога по света (мерим се единствено с феновете на Лукас и "Star Wars", ако питате мен, но аз съм луд фен и на тях, така че себе си слагам и в двете категории), или някой й е поръчал да напишехейтърска статия, в която да се омаловажат постиженията на СПН през последните 5 години без да се отчита гневната протестна вълна от фенове, която ще има да ръмжи онлайн.

Общо взето на принципа: "Ние сме най-посветените и обединени фенове на сериал в света" трябва да покажем на тия от NY Times, че да си голям и известен вестник не е достатъчно, за да пишеш глупости.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 01:55 от Dana_Scully

# 366

А видяхте ли рекламата на "Орео" Joy

Иииии, тука вече аз припадам  smile3532 Побърках народа с тия бисквити, но не мога да спра да се хиля и аз.

Тъкмо днес за новата серия изгледах всичко излязло. Може би съм най-новият фен, но да си кажа мнението:

Първи сезон ми вървеше много бавно, в повечето случаи дори ми беше страшен. Втори - и той май така. Но от последният епизод на втори до края на 5ти всичко беше изгледано за седмица. Лягах, ставах и започвах с тях. Наистина сте прави, като казвате, че шести куца. Но според мен и той има своите силни и слаби епизоди. И в другите сезони има и слаби серии, например серията с ловците на духове, едвам я изтърпях. Очаквам натам да заплетат нещата с Майката, а и да си кажа, концепцията с ангелите ми е страшно интересна откакто се появиха още. Ще се радвам ако историите с тях не приключат тук. Възможно е и Сам и Дийн да имат някаква роля в тяхната война. А и Балтазар много ме кефи  Heart Eyes

Много се смях с новата серия! Самоиронията с имената, със самите тях като личности, с екипа на сериала - всичко беше добре подбрано. През цялото време си мислех колко ли хора наистина ще повярват, че са такива сноби и че не си говорят?

Официално вече се зачислявам към вашите редици, бройте ме вярна последователка на Тренера  Hug

Утре с Мириел се каним да съберем най-добрите цитати от епизода в една публикация и да я илюстрираме нагледно с гифчета Simple Smile

# 367
Мокка, браво за стоицизма и добре дошла на Маракана! Hug

След предишния ми предълъг пост, нека ви поздравя и с една фен-песничка за Meta-епизода, която намерих случайно: http://www.youtube.com/user/stopitsgingertime Толкова е сладурска, че май трябва да влезне в официалния списък на фен-песничките като Sammy Song, например. Simple Smile

# 368
http://www.youtube.com/user/stopitsgingertime Толкова е сладурска, че май трябва да влезне в официалния списък на фен-песничките като Sammy Song, например. Simple Smile

Хихии, ауу, супер сладка, верно! "Castiel was some guy named Misha, who really like to tweet Grinning"

# 369
Серията ми хареса Simple Smile
Смешна беше. Особено като разбра, че е женен за Руби  Mr. Green
Ам аз вече тотално съм при ненаситниците с афинитет към малкия брат  Embarassed Щото не бих върнала и големия ама ...
А Миша защо така го базикат с туитър. Той ли е най списващия там ?

# 370
Оххх, досега никоя не е искала и тя да е Импала. Объркана съм Crazy Crazy Crazy ...
Не искаш ли да си останеш красивата, елегантна, "кашмирена", тренираща йога жена, пък аз да обещая да не те газя много, а да ти пусна Wink ... едно кръгче с брат по избор или дори с двамата?

Импала, приемам отказа... аз все пак трябваше да се пробвам

нали знаеш,
човек трябва да иска, иска... пък каквото му падне

кръгче с братята никак не звучи зле, аз мисля, че друг и толкова не е получавал Simple Smile

Белс, може и да греша, ама по-скоро ще те огрее суинг със сем. Падалеки  Laughing

остава ми надеждата за суинга, ама хайде от мен да мине няма да е днес, че днес имат годишнина от сватбата... нека си се радват един на друг

Да им е честито и дано са много щастливи!
Г-жа Падалески (Падалеки, сигурен съм) ще ни извинява, че си позволяваме волности и порочни мисли за мъжа й, ама това си е само в нашата алтернативна вселена, където тя не съществува много много Simple Smile

но в реалната вселена й се радваме, че прави Джаред толкова щастлив... да продължава в същия дух

# 371
Да, градинарските патрони днес имат 1-ва годишнина. Да са ни живи и здрави! Да изпием поне едно кафенце в тяхна чест  Grinning  

Аз съм от тези, на които серията много им хареса  Peace  Не помня коя го каза, Галчето май, че 6 ти сезон и другите евентуално след него са ни подарък  Grinning   Та, на харизания кон, зъбите много не се броят. Но и Мириел и Ейнджъл ги разбирам, когато харесаш нещо и го заобичаш, възлагащ и големи надежди и не си застрахован и от големите разочарования.

И да ви кажа, житният режим не е шега работа, най-малкото не е лесен във волеви план. Почти спрях да пиша по темите, нямам желание нещо.

Дейна, не се хаби да се ядосваш на хейтърски изказвания. Чувството ми е познато  Grinning  По-важното е, че ние си харесваме и ценим историята и момчетата

# 372
  • # супернатурална #
Добро утро и честита годишнина на семейството! Да задържат дълго любовта и да си се радват един на друг. Нека Джен го прави щастлив толкова, колкото и той нея, а ние знаем, че това е много Wink
Да се почерпим по този повод със сладкорийки(Уоми, радвам се да чуя, че ще посегнеш и към двата сладкиша, големия не е за изпускане). И един властен Кас.

# 373
  • Разпиляна във въображението
Миша наистина е най-списващия в Туитър. Интересното при него е, че се интересува и от политика и заема позиция при различни събития. Така беше и с атентата в Русия, а сега и с нещата в арабския свят. Докато гледах епизода лаптопът беше в мен и не се стърпях и влязох в туитъра и наистина беше пуснал съобщенията.

# 374
Много благодаря за топлото посрещане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обаче имам нужда от малко разяснения-Маракана? и Тренера?
Ако питате към кой брат клоня ДИЙН е номер едно, но от време на време мога да разнообразя и със Сами   Blush. И двамата ми харесват за кръгчета.....

Общи условия

Активация на акаунт