SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 25 948
  • 711
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
Плами, ти ли беше пускала едно клипче, а може и да бъркам за Сами с музика на Еминем? Моля който се сеща за това клипче, да го постне пак, че се мъча да го издиря и не успявам Embarassed

Ми в подписа ми се мъдреше по едно време това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=sNVDY7ST3X0

Да ти кажа Ангелче като казаха Ева и на мен първото за което ми изникна библейската Ева Thinking,не знам може и такава връзка да вкарат и като гледах надписите Крипке пач участва в сценария Rolling Eyes,не само Сара Mr. Green та той мое да е вкарал няква такава препратка PeaceЩе видим де...

Еми май забравих да ти кажа добре си се завърнала Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug,тоя линк дето го постна не бях го забелязала на първа страница Blushпък уж обширно съм я преровила Crazy,веднага си копирах линка и ще следя Mr. Green

# 706
Плами, ти ли беше пускала едно клипче, а може и да бъркам за Сами с музика на Еминем? Моля който се сеща за това клипче, да го постне пак, че се мъча да го издиря и не успявам Embarassed

Ми в подписа ми се мъдреше по едно време това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=sNVDY7ST3X0

Дааа, точно това търсех, благодаря ти много  bouquet

# 707
Оле Белс, как не знаеш Livejournal hahaha Айде за Майк Патън няма да ти намеквам нищо Joy

# 708
Мерси, Плами, добре заварила. Радвам се, че ти е било полезно линкчето... аз откакто го открих не мога да се спра, станах разногледа.

Bella, www.livejournal.com e нещо между блог и социална мрежа. Попаднах там преди 3-4 години покрай вредния си навик да чета фенфикшън (тогава още за "Хари Потър"... не ми се смейте  Embarassed) и оттогава си губя неоправдано много време да вися там и да чета. Бях позагубила интерес по едно време, обаче тогава попаднах на Supernatural и пак се почна. Все с нещо трябва да се запълва времето от събота до събота  Mr. Green

Angel_Dust, след като гледах епизода с бъдещето и Луцифер/Сам с белия костюм, се сетих за Майк с белия костюм в концертните клипове на Mondo Cane : цък и си помислих, "Какво приемно тяло, той вече ходи по Земята и стотици хиляди се прекланят пред него."  Laughing

Ох, простете, заспамих...

# 709
Здравейте съкровища  Hug
писали писали, та докато ви изчета ....
Явно епизода Ще да си заслужава 1/2 само, но аз отивам да го гледам.
Белс  Hug, радвам се че си по добре. Гледайки гифчетата със възстановяването ти  Joy Joy Joy се сетих за Сам когато се събуди с душа и каза че е гладен .... и му дадоха (както се вижда) сандвичи да яде ...  Joy Joy Joy Що не се обадиха на кака (мен) да му врътна един миш маш или един бобец да му сложа или да се бяха обадили на Сончето една мусака да му направи ... ми те тормозят тоз голям, як мъж със сандвичи ...  #Cussing out
Отивам да гледам епизода  Crossing Arms

# 710
PIE PIE PIE PIE PIE PIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEIE PIEPIE PIE PIE PIE PIEIE PIEPIE PIE PIE PIE PIE

Не съм писала от сто години, но за това просто не можах да не се включа, да не кажете после че не съм си записала ред  Grinning

За епизода - не ме спечели много, не беше лош, но много ми липсват старите свежи епизоди с повече закачки и по малко мрак.

# 711
Eми, Hug
Бих направила много, за да порастна с тези два сантиметра, които ме делят от твоята височина, обаче знам, че няма как да стане Sad . Дрехи с дълги крачоли и особено ръкави се намират, подходящо високи мъже, баскетболисти или не – също. Единственият проблем, свързан с ръста ми, който някога съм имала беше намирането на кола, която да ме побере заедно с краката ми Grinning , които почти не слизат от поне 7-сантиметрови токчета. Така че върви спокойно а testa alta e schiena dritta (с вдигната глава и изпънат гръб) Peace. А и така братята Уинчестър няма да ги болят гърбовете и кръстовете от общуване с теб, поне не в началото Wink .

Ламче,
Здрасти, мила Hug ! С толкова "PIE" заслужи да те запиша точно след мен Mr. Green .

Мили мои, ето новата тема.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 02:29 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт