SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 25 961
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
Плами, ти ли беше пускала едно клипче, а може и да бъркам за Сами с музика на Еминем? Моля който се сеща за това клипче, да го постне пак, че се мъча да го издиря и не успявам Embarassed

Епизодът го изгледах, хареса ми, много ми беше гнусно това чудо как излиззаше от ушите, Боби игра страхотно, а на Сам и Дийн не мога да им се нарадвам колко са им като в началото отношенията Grinning

# 676
Много тъпа ми се видя сцената с Боби и Руфас. Е как пък не видя, че държи нещо зад гърба си. Плоско, плоско  Sick

# 677
Първият ми плах опит да го гледам онлайн епизода, завърши с това, че заспах и го дослушах в просъница, съответно само основното си спомнях, та днес повтарях. В мета епизода се изпозастреляха продуценти, режисьори и сценаристи, само за да могат епизод по-късно да изтребят тъкмо трима персонажи без да им мигне окото Rolling Eyes Не ми хареса това прочистване, между другото, стори ми се извратен начина, по който се изтребиха междуроднински и междуприятелски Confused Мразя така като връщат непоявявали се от много епизоди герои само за да ги килнат. Почти колкото с Елън и Джо се издразних Close Сами не ми хареса как уби дядо си, можеше да го позастреля, за да го обезвреди, а той - в десятката Rolling Eyes

# 678
Fairy Аз бях пускала наскоро едно ама има и Дийн

http://www.youtube.com/watch?v=81Doc9mQaow

А иначе намерих и още едно

# 679
Оф, вчера интернета ми беше на пресекулки (а и мозъка ми, от недоспиване), та не можах да се изкажа.
Спойлери отдолу, за който не е гледал:
Хареса ми епизода, въпреки масовото клане. Придвижиха сюжета с Майката най-после. Имаше си драма, и смешни моменти, и момчетата с пистолети и фенерчета  Laughing
Не знам защо, но от момента в който видях Гуен и дядото ми стана ясно че ще заминат тоя епизод. Цялата сюжетна линия с Кембълите ми седеше една изкуствена такава, Сара малко си ги беше изсмукала от пръстите, и предполагах че като се ориентира какво иска да прави със сезона по-нататък, ще окапят един по един.  За Гуен ми беше жал, но хич не се срамувам да си кажа, че като дядо гризна куршума тропнах по бюрото и креснах, "ДА!". Хареса ми, че си остана гад докрая и не се опита да се оправдава.

Иначе, намерих един много приятен архив с гифчета от всички сезони: http://vt-graphics.livejournal.com/ Грабете на воля! Simple Smile

# 680
Еми, много ти благодаря за гифчетата,страхотни са   bouquet

# 681
  Добро утро  Hug   Не ме отписвайте от СПН редиците, просто нещо не ми се пише, но ви чета с удоволствие. Новият епизод все още не съм го изгледала. Ще го попазя още някой и друг ден. Поне да намаля малко времето без серии до 15 април  Grinning   

# 682
  • Разпиляна във въображението
На мен тъпо ми беше това с червея с интелект. Хайде нещо да се вселява няма проблем. Или да ги кара да правят луди работи, защото изпуска някакво си нещо в тях, които им меша акъла - ОК, ама червей с интелект си беше ... тъпо.

# 683
  • София
Не ми хареса тази серия, беше ми тъпа и скучна в сравнение с предишната  Confused
Наистина защо върнаха толкова народ, само за да ги изтрепят   ooooh!
Между другото в този сериал никой не е мъртъв завинаги, така че нищо не се знае  Wink

# 684
myri76, моля! Simple Smile Сега като се загледах, видях че има същия линк в началния пост на темата, ама кой да гледа...  ooooh! Верно съм много назад с материала и сега откривам топлата вода  Laughing

# 685
Момичета докторите свършиха добра работа. Е още кашлям, така че май ще имам нужда от онези оралните медикаменти, които споменахте... така че пращайте насам

Но засега съм много по-добре

трябва ми само малко грим

малко beauty sleep

малко повечко храна

малко гледане на сериали

и едно приятелско потупване

и ще съм идеално

# 686
(цък)
– Бела е готова за оралните медикаменти!
– Бързо, докато КраулИ я няма!

Гифчетата с нагъващото Сами и с плясването на Дийн много ми харесват Heart Eyes .

# 687
(цък)
– Бела е готова за оралните медикаменти!
– Бързо, докато КраулИ я няма!

Гифчетата с нагъващото Сами и с плясването на Дийн много ми харесват Heart Eyes .

Impala  Hug Hug Hug Hug

ама как са се затичали...

хайде събличам се, да ги посрещам

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Здравейте,момичета Grinning

Относно вчерашния епизод- не съм доволна особено,
този червей изобщо не ми допадна като идея Sad
Единствено ми хареса , че Сам и Дийн са в добри отношения,
и я няма онази напрегнатост между двамата.

Емичка, много е готин сайта с гифове Hug
аз се мъча да правя гифове, ама по скоро стават гафове Laughing
ама карай.

Кофти сега с тази почивка, ама нека през това време им дойде някой добра идея Sunglasses

# 689
Това предполагам, че отдавна е гледано, но аз сега го гледах пак

само на мен ли ми се струва, ама Меган през цялото време се навежда към Дженсън, а той милият през цялото време се дърпа встрани от нея?!

http://www.youtube.com/watch?v=9emCpf1WdNQ

Общи условия

Активация на акаунт