SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 643
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
Ми не мога така от снимка да преценя  Rolling Eyes
Трябва наживо Laughing Но сега като казваш, да, скулите са по-изпъкнали някакси. Да не е отслабнало, милото? Ама в тялото си е екстра  Flutter

Коментираме ли вече? Серията ми хареса, не колкото предишната, но ми хареса. Стана ми тъжно за Руфъс, за Боби. Много ми хареса какво каза Дийн накрая, за прошката и за това, че животът е кратък и трябва да си прощаваме. Все едно са го правили за утрешния ден. Хареса ми, че показа на Сам, че му е простил всичко, а той, душата, мисли, че е извършил непростими неща. Случая беше интересен, любим момент-когато Сам се токоудари самичк-ей какъв е мъжествен  Heart Eyes

Аа, и да питам, чухте ли музиката, когато вратата раздели Сам от останалите-инструментал на китара, много магнетично едно такова...знае ли някой на кой е и има ли откъде да си я свалим?
Ааа бърз отговор, мерсаж. Обаче...
Според мен си е засмукал бузите, а не е отслабнал, но нямам идея за какво го прави, смешно ми е... Няма как да прецениш на живо, така че се примири засега...
По втория въпрос, не знам дали коментираме, ама аз коментирам. Серията ми напомни един мой много любим филм "Пришълецът", но добре че нещата не се развиха като в него, че... не че това може да стане въбоще, не. Много ми беше интересен Боби така сресан и облечен с костюм и шлифер, направо лъщи, не помня да съм го виждала така, но аз не съм от наблюдателните по принцип.
По третия въпрос - да, чух музиката, страхотно, йес, но къде ще я има и кога - донт ноу... Като я намеря, ще ти кажа Grinning
Доволна ли си от отговорите ми hahaha

# 661
  • # супернатурална #
Доволна. С едно изключение:

Няма как да прецениш на живо, така че се примири засега...

Е що така ми подрезваш крилцата и помачкваш крехкото цвете на надеждата  Tired И да ти кажа, сънищата са си почти на живо  Laughing

Искаш да кажеш, че позира нещо, като Блу стийл. Ми може, де да знам  newsm78 Довечера като затретя само за това ще гледам  Grinning

# 662
Доволна. С едно изключение:

Няма как да прецениш на живо, така че се примири засега...

Е що така ми подрезваш крилцата и помачкваш крехкото цвете на надеждата  Tired И да ти кажа, сънищата са си почти на живо  Laughing

Дарлинг, пиша "засега", значи има надежда за теб (за нас) Joy

# 663
Момичета, благодаря за докторите...

малко по-добре съм, даже мисля, че ще имам сили  да изгледам серията...

но ако ми пратите още малко Самодийновци да ме доизлекуват, няма да откажа

Heart Eyes

# 664
  • # супернатурална #
Белс, от мен Самбиотик  Grinning
цък  цък  цък  

Инче, ми тя надеждата умира последна. Заедно с мерака  Laughing

# 665
Г. Краули Има една програма за телефон Shazam,която като пуснеш мелодията на песента и ти я намира,търсих но нищо не излиза,може би по нататъка ще излезе нещо  Simple Smile

На мен ми хареса много серията,малко гнусновато беше това "нещо",имаше пак някое друго лафче   Grinning.Искам гифче на часта където разбиват заедно врата,много им се накефих  Grinning.Края на серията беше велик!  Simple Smile

# 666
  • # супернатурална #
Мамче, благодаря за идеята, като си дойде техническата мисъл ще го карам да търси  Laughing
А това с шутовете винаги е било много яко, особено ако нахлуват заедно  Grinning

Ето какво копнах току що от ФБ

Smallville - 2.24 million
Supernatural - 2.22 million
America's Next Top Model - 1.96 million
One Tree Hill - 1.58 million
Hellcats - 1.45 million
...90210 - 1.44 million
Gossip Girl - 1.38 million
Vampire Diaries (repeat) - 1.17 million
Nikita (repeat) - 1.14 million
Shedding for the Wedding - 1.06 million

На мен ми изглежда добре  Peace

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 19:42 от Г. Краули

# 667
Маме, ето...
черно-бяло  Grinning

и цветно  Grinning

# 668
Ауу много ти благодаря   bouquet  bouquet веднага си го слагам    newsm68

# 669

Галче, благодаря  Heart Eyes
Мисля да пия поне три дози от това за всеки случай Simple Smile

Успях да изгледам серията. Доволна съм! Джим (Боби) показа много добра игра!

Цял ден се каних да гледам, ама пуста температура, не мога да фокусирам като съм с 39. Накрая изпих две ампули аналгин и успях!

Ама какво да ви кажа

Дженсън като разбра, че още не съм гледала серия и

седя и ме гледа лошо, докато не я изгледам... а нали знаете как не обичам да го ядосвам Simple Smile

# 670
Bella,
Toчно щях да ти предложа комплексни дийнамини, които да доубият болестта ти.
Радвам че, че си по-добре Hug .
PS. Не мога да ти предложа спрей за гърло или сироп за кашлица, ако имаш такива екстри, защото Галчето ще 'изцвили' и ще се катурне от стола Mr. Green .

# 671
Bella  Laughing Laughing И сега като го изгледа и си по добре и сега ти се радва

# 672
  • # супернатурална #
PS. Не мога да ти предложа спрей за гърло или сироп за кашлица, ако имаш такива екстри, защото Галчето ще 'изцвили' и ще се катурне от стола Mr. Green .

Моля-моля! Не намирам нищо смешно в орално приложимите медикаменти  Naughty
Само бих преполъчала по-алтернативни методи  Mr. Green

# 673
# 674
  • КиТ
Ва ся пък хич малко сте писали,на мен не мой се угоди Joy Joy Joy Joy

Маме и аз много харесах тоз момент и си гу постнах в секцията за Свърхестевено в гифовете от тмбрл-то на наблегнали на шутовете Crazy Party Party Party

Белс оправяй се имаш месец да повториш и затвърждаваш последния епизод цял месец Tired

Тез почивки от всички само ме дразнят,ме все се намира с нещо да се компенсира при мен Mr. Green,даже добре че е ФБ,че да си цъкам кво съм гледала дан взема да забравя  tooth tooth tooth tooth,бе тежък случай съм си аз Crazy

Общи условия

Активация на акаунт