SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 658
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
  • # супернатурална #
Мамче, ще хванеш развръзката  Grinning
Много ми хареса музиката, когато ББ вратата раздели Сам от останалите

# 646
Impala,  за нищо!  Hug

Галя, благодаря, гледам аз... и ставам разногледа.  Shocked

# 647
  • # супернатурална #
Екстра беше  Laughing
Импалко, ще пускаш ли ново промо или да лягаме  Rolling Eyes Grinning

# 648
Промо за следващия или следващите няколко епизода Thinking : http://www.youtube.com/watch?v=-w_9bG4zQ2Q

Не можах да се въздържа Mr. Green - два кадъра от горното промо (донякъде спойлериращи, т.е. цък или не-цък, по избор): първи и втори.

Доволна съм и аз от този епизод Peace .

Maмеее, Hug
Не се ядосвай. За каубойския епизод ще те подгоня лично Laughing .

PS. Е не съм наред ooooh! – в началото на сцената с погребението на Руфъс се загледах в бедрата на Сами и не чух началото й.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 06:25 от Impala

# 649
  • # супернатурална #
И аз така  Tired Моето оправдание е , че и да слушам, много няма да разбера, та поне да гледам  Laughing
Импалко, благодаря за промото. Гледам и лягам, беше ми изключително приятно с вас Hug
Сладки сънища!

# 650
Галче, Еми,

Лека нощ Hug .

# 651
Добро утро.
Снощи много ми се спеше след серията и не можах дори да напиша, че ми хареса и този епизод.
Аз както винаги нямам забележки Laughing доволна съм и чакам с нетърпение 15 април след като гледах новото промо, тенкс, Аморе  Heart Eyes И кадрите са страхотни ммммм...
Ето линк и приятно гледане http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=255064&hit=1 Субтитри, естествено, няма засега.
Хубав ден.

# 652
Добро утро,
айде на кафенцето ...
и сладкишите
Добре завърнала се на emichka84  Hug
Гледам пак сте се превъплаЩавали в бутилки. Аз пък искам да съм ръката в джоба на Дийн  Joy Joy Joy .....  Embarassed
Импалка, заради втория кадър, добре, че само дъЩерями ме чу как въздишам   Mr. Green Заради такива сцени ми се е искало да живея в ония времена .... Благодаря ти. Сега нямам търпение да се приберем утре и да го гледам.
А новото промо (благодаря и за него) ... ми не е честно  Crossing Arms, ниЩо съЩествено не показват и само ме държат в напрежение с неприятните неЩа  Crossing Arms Tired

# 653
  • # супернатурална #
Добро утро и честита събота!
Епизодът беше качен сравнително късно, сигурно и за субс ще почакаме. Тъкмо да свършим някоя работа Laughing
Би, точно от кафе имах нужда. А сладкишите ти и мен ме хвърлят в пламъци Heart Eyes

# 654
Добро утро!
Bichito, мерсаж за кафенцето, много е важно тази сутрин... щото снощи ми беше весело да гледам хубави мъже до 5 сутринта, ама днес детето си искаше закуската в 8  Tired
 Хайде и от мен една почерпка... ша ма прощавате ако е пускана, ама нали съм изостанала с материала.  Blush

# 655
  • # супернатурална #
Ииии..субс!!!
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=68881

# 656
Добро утро,
айде на кафенцето ...
и сладкишите
A! И аз ли съм сладкиш?! Моля Praynig , не ме яжте. Може ли да съм само чинийката, която да *** Joy ?
bichi,
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Подбрани реплики от тазнощния епизод
Резюме и още едно, и още едно
За промото

Първото от поредица slideshow-ута, които да ни помогнат да прежи … дъъългата почивка Grinning Вземете си кърпички Wink !

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 15:42 от Impala

# 657
  • Разпиляна във въображението
Изгледах серията. Впечатлих се от мамата и способността й да създава чудовища. Другото ще го подмина, защото ми беше също толкова незначително като преди. Е, дядото го няма. В момента, в който Боби каза "Всички ще умрете", веднага си спомних подобния епизод от "Денят на независимостта" и онова извънземно, което говореше чрез доктора в лабораторията Whistling

В очакване на следващия епизод, който безмилостно ни приближава към финала на този сезон.

# 658
Галя, виж това и кажи какво мислиш. Има нещо различно, нали? Забелязах го още в серията с манекените. Айде, образовай ме  Laughing

# 659
  • # супернатурална #
Ми не мога така от снимка да преценя  Rolling Eyes
Трябва наживо Laughing Но сега като казваш, да, скулите са по-изпъкнали някакси. Да не е отслабнало, милото? Ама в тялото си е екстра  Flutter

Коментираме ли вече? Серията ми хареса, не колкото предишната, но ми хареса. Стана ми тъжно за Руфъс, за Боби. Много ми хареса какво каза Дийн накрая, за прошката и за това, че животът е кратък и трябва да си прощаваме. Все едно са го правили за утрешния ден. Хареса ми, че показа на Сам, че му е простил всичко, а той, душата, мисли, че е извършил непростими неща. Случая беше интересен, любим момент-когато Сам се токоудари самичк-ей какъв е мъжествен  Heart Eyes

Аа, и да питам, чухте ли музиката, когато вратата раздели Сам от останалите-инструментал на китара, много магнетично едно такова...знае ли някой на кой е и има ли откъде да си я свалим?

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 18:22 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт