SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 639
  • 711
  •   1
Отговори
# 690

Ето горе долу това ми се получава Laughing

# 691
Bella,не ти се струва само, наистина е така. Но как да не искаш да се навеждаш, че и други неща... като е толкова готин. И се държа страхотно, толкова спокойно и такива смехории, особено за пчелите  Grinning
И аз се причислявам към тези изгледали серията  Peace Напълно съм съгласна с мненията, че нямаше нужда да връщат толкова много персонажи, само за да ги убият. Дано линията за майката да се продължи подобаващо и да се наслаждаваме на супер епизоди.

# 692
  • София
На мен серията ми хареса Simple Smile Хубаво е, че разчистиха малко от герои...Хареса ми и Боби в полева обстановка - малко и той в действие...
Червеят...не ми беше тъп...макар и малко изтъркано...

Малко ми стана странно, че погребаха Руфас...те не се ли кремираха ловците, за да няма останки?

# 693
Тя и урната с праха на покойника може да се погребе. Нали в епизода с възкъсването на мъртвите Боби казваше, че е кремирал жена си, а урната е пограбана в гробището. Най-вероятно за това става дума, но и на мен ми беше странно.

# 694
  • София
да, предполагам може да се зарови...въпреки, че май не е обичайна практика...

# 695
Аз се ровя в tmbrl-то и идвам да ви показвам разни неща

Първо Данийл... ама е красива тази жена ...

Показах я на мъжа и сега е по-навит със семейство Екълс да правим суинг Simple Smile

поне каза "Е, добре ще се жертвам"

ето подсигурила съм се с разрешение и за двете семейства, сега чакам отговор от тяхна страна

После исках да ви питам за тази снимка

не че отказвам такава прегръдка, ама защо и двамата са толкова тъжни?

Трето, това колаж ли е? или е някакъв проект за който аз не знам

или е някаква шега на тема убийци на вампири, ако е така им липсва само един стол с Робърт Патинсън

Хайде къде сте се покрили днес, момчетата висят във форума и се чудят къде сте

# 696
  • # супернатурална #
Белс, добре ти се отразиха оралните медикаменти, гледам и към комбинирано лечение си се насочила. Одобрявам  Laughing Ей, ама си упорита и последователна в целите-нави го тоя твой мъж и това си е  Joy Госпожата верно много хубава тука, чак аз се загледах.  Rolling Eyes

# 697
Ауу Bella,Самито как нагъва,чак аз огладнях  Simple Smile

Apocalyptic city Ти ли прави гифчетата с шутовете,ако да,с каква програма  Praynig

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 18:26 от Mother 0f All

# 698
Цък.

Толкова свързано и смислено мога да се изкажа след това гифче Mr. Green ...

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 19:21 от Impala

# 699
Извинявам се, че непрекъснато ви пускам разни неща от тмбрл
То предполагам, че всички си имате страници там и ги виждате нещата и без аз да ги пускам, ама споделянето е половината от удоволствието....

надявам се, че не досаждам...

който иска да си каже страницата и да си се следим една друга Simple Smile

и там, защото тук и във фейсбук не е достатъчно Simple Smile)))

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Импала (кака е галенето от Импала???) ама този цък дето си го дала, много му тича...

# 700
Импала (кака е галенето от Импала???) ама този цък дето си го дала, много му тича...
Импала си звучи галено и сладко, но може и Импалка.

PS. А иначе, чувам, че галенЕто от Импала било върховно удоволствие Whistling .
BellaHug

PPS. Продължавай да споделяш Peace . А аз ще споделя с теб любимата си роля на пълнеж на Уинчестър сандвич.

# 701
  • София
атаз Ева...нали не искат да изкарат библейската Ева майка на вс изчадия...така погледнато значи те с Уинчестър са братчеди...нали в тях течала кръвта на Кайн и Авел...

# 702
Bella, госпожа Екълс наистина обира точките. Аз оня ден докато вампирясвах да чакам епизода си гледах Ten Inch Hero за да не заспя, и им се любувах там и на двамата. И благородно завиждах, тъй де, човещинка.  Blush
Снимката на Джаред и Джен искам да си я сложа на стената в рамка. И там завиждам благородно, защото с моите метър и осемдесет трябва да ходя при баскетболистите за да има кой да ме прегърне така. Не се оплаквам де, той мъжа ми е висок колкото Джаред, ама аз съм много дълга, ще му се не знае...
Аз 100% оценявам картинките, защото нарочно се въздържам от tumblr и съответно карам на това, което видя тук. Livejournal изяжда достатъчно голяма част от живота ми, опитвам се да ограничавам крастите.  Laughing

Angel_Dust, и мен много ме човърка въпроса, защо Ева? И откъде се е пръкнала? Нали се води че Бог е създал земята и всичко на нея. Няма логика да е библейската Ева, защото тя би трябвало да е майка на човечеството. А тя говореше сякаш Бог е създал хората, а тя-чудовищата, в смисъл все едно са равностойни. Определено ме заинтересува какъв точно и е случая, преди като се появи бях малко  newsm78 Това ли е по-страшното от Луцифер?? Но ми се струва, че ще я оставят на заден план засега, а ще се съсредоточат върху войната в Рая. Все пак трябва да остане нещо за следващия сезон.

Off topic: Извънредно много уважавам и почитам втората картинка в подписа ти.   Heart Eyes

# 703
А аз ще споделя с теб любимата си роля на пълнеж на Уинчестър сандвич.

PIE PIE PIE PIE PIE  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

emichka84, какво е Livejournal

и кой е мъжът от втората част на подписа на Angel_Dust

аз мисля да си лягам рано днес...

трябва да си призная, че имах грешката да гледам Петък 13, и беше ужасно...

горкият Джаред, че е трябвало да играе в такъв филм, ама какво да се прави...

хайде няма ли някой да им даде някоя готина и смислена роля

по този повод си мислех, че слуховете за Марк Уолбърк (нали за него бяха слуховете, че ще участва в сериала), може и да не се окажат толкова лош вариант. той все пак е продуцент. негов филм беше номиниран за Оскар тази година... може пък да се отвори парашута на момчетата и да ги гледаме на Оскарите някой ден.... ех, мечти

малко се отплеснах

# 704
  • София
ами ч(естно казано той някак Луци...така и не стана много страшен Simple Smile
Но ако не е Библейската...за чии са избрали да е баш Ева... можеше да е кое да е друго име....направо ме хвърлиха в размисли с таз Ева...

А за офф-а  Hug  Peace

Бела - Майк Патън е това, вокалиста на Faith no more и не само... но то дори по ника ми си личи, че съм им фен  голям Simple Smile

Единственото клипче, което ми изкочи събиращо СПН и ФНМ
http://www.youtube.com/watch?v=gCdcafZVU94

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:13 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт